Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
De ce Guvernul Ponta respinge in Senat accesul gratuit al cetatenilor la legile tarii PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Martie 2014 20:18

     Guvernul și reprezentanții PSD din Senat au menționat în cadrul dezbaterilor că nu susțin accesul gratuit al cetățenilor la legile țării, invocând, faptul că altfel nu ar mai putea aduce venituri și profit, atât Monitorului Oficial cât și statului.

                                                                 

                http://www.youtube.com/watch?v=3oIhKZ5iNDU

   A fost respina propunerea legislativă, pe care a inițiat-o  Domnul  Senator Valeriu Todiraşcu - Partidul Noua Republică  în Senat, de modificare a legii Monitorului Oficial privind accesul liber și nelimitat al cetățenilor la vizualizarea legilor publicate pe site-ul Monitorului Oficial și nu doar timp de 10 zile cum este acum.

Urmează votul Camerei Deputaților.

Detalii suplimentare aici: http://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=17744&pos=0&NR=L60&AN=2014

La dezbaterea din plenul senatului de aici http://youtu.be/3oIhKZ5iNDU Guvernul și reprezentanții PSD din Senat au menționat că nu susțin accesul gratuit al cetățenilor la legile țării, invocând, nici mai mult, nici mai puțin, faptul că altfel nu ar mai putea aduce venituri și profit, atât Monitorului Oficial cât și statului.

Citeşte mai mult...
 
Sport
"Regele" sare la gitul arbitrilor din Romania: "Trebuie sa ne lase sa jucam" PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Martie 2014 16:02

Gică Hagi a răbufnit » "Regele" sare la gîtul arbitrilor din România:                  

                   "Trebuie să ne lase să jucăm"

                      

     Viitorul este într-o situaţie dificilă cu doar 10 etape înainte de finalul sezonului şi se află pe un loc retrogradabil în acest moment, poziţia a 17-a în Liga 1.

Echipa lui Gică Hagi este însă la un singur punct de locurile care asigură salvarea de la retrogradare, dar chiar şi aşa, "Regele" este foarte nemulţumit. Hagi a răbufnit în această seară la adresa arbitrajului pe care l-a avut Viitorul în ultimele etape:

"Arbitrii trebuie să ne lase să jucăm. Şi noi am jucat slab în unele meciuri, de exemplu la cel cu Gaz Metan cînd am pierdut clar.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Moldovan, despre preluarea FC Rapid PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Martie 2014 19:52

   Antrenorul Viorel Moldovan, care negociază preluarea pachetului majoritar de acţiuni al FC Rapid, a declarat, marţi, că va fi greu să se bazeze doar pe potenţa sa financiară pentru a ţine gruparea giuleşteană, dar a menţionat că are în spate oameni de afaceri dispuşi să investească sume importante.

                                      

 "Eu am o anumită potenţă financiară. Dar e greu să mă bazez pe ceea ce am eu când vorbim despre nevoile unui club ca Rapid. Rapid necesită foarte mulţi bani, necesită o implicare totală din punct de vedere financiar. Dar am în spatele meu oameni potenţi, oameni capabili să clădească un club puternic", a spus Moldovan.

Tehnicianul a recunoscut că la începutul negocierilor cu actualul proprietar Adrian Zamfir credea că tranzacţia va fi mai uşor de realizat, însă a explicat că lucrurile sunt puţin mai complicate şi pentru că el insistă pentru realizarea unui audit financiar la club.

Citeşte mai mult...
 
International
Avertismentul Rusiei catre Occident PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Martie 2014 19:37

    Încetarea contactelor cu Moscova în cadrul G8 va aduce prejudicii tuturor

                                                

  Încetarea contactelor cu conducerea rusă în cadrul G8 va afecta atât Rusia, cât şi celelalte state membre, a declarat marţi un purtător de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin citat de agenţii ruse, relatează AFP

"În privinţa contactelor cu statele (membre) G8 suntem pregătiţi, suntem interesaţi şi considerăm că reticenţa altor ţări în continuarea dialogului este contraproductivă atât pentru noi, cât şi pentru patenerii noştri", a declarat Dmitri Peskov, potrivit Itar-Tass.

Liderii occidentali reuniţi luni la Haga au anulat summitul G8 prevăzut în iunie la Soci, sancţionând Rusia pentru ceea ce ei denunţă drept o anexare a Crimeei.

În locul summitului G8 va avea loc un summit G7 la Bruxelles.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Mihai Boldijar este noul director general al Robert Bosch SRL PDF Imprimare Email
Luni, 24 Martie 2014 20:55

   Mihai Boldijar este noul director general al Robert Bosch SRL şi reprezentantul concernului Bosch în România şi Bulgaria

                          

Robert Bosch SRL, parte a concernului german Bosch, unul dintre cei mai importanţi furnizori de tehnologie şi servicii, anunţă o schimbare la vârful companiei din România și Bulgaria. La începutul acestui an, Mihai Boldijar (53 de ani) a fost numit noul director general al firmei Robert Bosch SRL şi reprezentantul concernului german în România şi Bulgaria. Brigitte Eble, care a ocupat această funcţie până la acea dată, a ieşit la pensie.

„Următorii ani vor continua să fie foarte importanţi pentru compania noastră, deoarece ne vom consolida poziţia în regiune, România devenind o locaţie din ce în ce mai importantă şi puternică pentru grupul Bosch. Anul trecut, fabrica de la Blaj a fost extinsă cu încă o unitate de producţie, iar la Cluj a fost deschis primul centru de cercetare şi dezvoltare. Inaugurarea oficială a noii fabrici de la Cluj va avea loc la începutul lunii mai”, a afirmat Mihai Boldijar, noul director general al Robert Bosch SRL.

Citeşte mai mult...
 
International
Rubla a fost pusa oficial in circulatie in Crimeea PDF Imprimare Email
Luni, 24 Martie 2014 19:13

    Autorităţile din Crimeea au anunţat luni punerea în circulaţie a rublei în peninsulă, dar băncile şi comercianţii continuă să folosească aproape exclusiv moneda ucraineană, grivna.

                    

"Începând de astăzi (luni n.r.) putem în mod oficial să efectuăm plăţi în ruble. Grivna rămâne în vigoare până la 1 ianuarie 2016", a afirmat premierul regiunii, Serghei Axionov, pe contul său de Twitter.

Vicepremierul Crimeei, Rustam Temirgaliev, citat de RIA Novosti, a spus că plata pensiilor în ruble debutează luni, cu 300 de milioane de ruble (6 milioane euro).

Informaţia a fost confirmată ulterior şi de agenţia de presă de stat Itar-Tass.

Legea de anexare a Crimeei la Federaţia Rusă, adoptată săptămâna trecută de Parlamentul rus, stipulează că rubla va fi moneda oficială în peninsulă, de la intrarea în vigoare a documentului, care prevede o perioadă de tranziţie până la 1 ianuarie 2016.

Băncile şi comercianţii au continuat însă luni să folosească grivna.

"Nu avem nicio instrucţiune privind introducerea rublei", a declarat un angajat al unei agenţii a UniCredit.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 596 din 944

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home