Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Programul rabla 2014 PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Aprilie 2014 18:48

            Administratia Fondului de Mediu a publicat luni lista producatorilor/dealerilor validati si respinsi in Programul 'Rabla 2014'

                                       

                 

Conform unui comunicat al AFM, din cele 107 dosare depuse de producatorii/dealerii auto, 87 au fost aprobate si 20 au fost respinse. 

Dosarele admise in programul 'Rabla 2014' au fost depuse pentru un numar total de 230 de puncte de lucru/agenti autorizati care vor putea comercializa autovehicule in cadrul programului din acest an.Contestatii pot fi depuse in termen de cinci zile, incepand de marti, 1 aprilie 2014, la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu, informeaza Agerpres.

Distributia tichetelor Rabla nu se va mai face pe judete, in functie de vechimea parcului auto din fiecare unitate teritoriala, ci in functie de cerere, tichetele electronice urmand sa fie extrase dintr-o baza de date nationala de dealerii auto, pe masura ce se inscriu solicitantii.

 

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Taxa radio-tv ar putea fi platita doar de abonatii ce vor serviciul PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Aprilie 2014 14:33

    Camera Deputatilor a adoptat tacit, marti, o propunere legislativa care prevede ca taxa pentru serviciul public de radiodifuziune si televiziune va fi platita de abonatii care au optat pentru aceste servicii.

              

    In prezent, taxa este colectata prin intermediul furnizorului de energie electrica.Initiatorii proiectului, 19 parlamentari PPDD, considera ca actuala lege impune celor care au contract cu un distribuitor de programe dubla taxare radio-tv, prin intermediul facturii de energie electrica si prin contractul cu un operator cablu TV.Acestia sustin ca cetatenii au dreptul sa-si aleaga liber sursa de informare si orice cetatean care detine aparate dispozitive radio-tv poate sa doreasca sau nu serviciile SRR sau SRTV si nu i se poate bloca accesul liber la informare prin conditionarea mentinerii unei stari contractuale obligatorii cu SRR sau SRTT, scrie Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Stadion de patru stele şi 30 de mii de locuri. Proiectul prin care Rapidul poate redeveni o forta PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Aprilie 2014 12:14

               Rapidul nu se dezlipeşte de sintagma "farmecul vieţii".

                                                        

     Deşi în plină criză financiară şi până nu de mult amenintaţi cu falimentul, giuleştenii au iar motive de speranţă.

Rapidul are drum liber spre Liga 1 după ce planul de reorganizare financiară al clubului a fost aprobat.

 Mai mult de atât, chiar dacă planul prin care Viorel Moldovan intenţiona să preia echipa a căzut, se pare că giuleştenii sunt aproape de o lovitură nesperată.Avocatul Dragoş Sabău, născut în Giuleşti, este reprezentantul în România al unui fond de investiţii din Anglia.  Sabău dezvăluie pentru Digi Sport planul fondului amintit: preluarea echipei şi construirea unui stadion nou în Giuleşti. Totul depinde însă de realizarea unui proiect imobiliar în zona Giuleşti.

Citeşte mai mult...
 
International
Populistul Viktor Orban, marele favorit al alegerilor din Ungaria PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Aprilie 2014 07:45

   Partidul conservator al lui Viktor Orban este prezentat ca învingător sâmbătă, cu o zi înaintea alegerilor legislative din Ungaria, dar nimic nu arată că această victorie preconizată îi va mai permite să conducă ţara ca un stăpân.


    Marile partide aflate în cursă şi-au intensificat eforturile sâmbătă pentru mobilizarea alegătorilor.

    "Ştiu că suntem favoriţi", a declarat Orban, în vârstă de 50 de ani, în ultimul miting din campanie, sâmbătă, la Debrecen (est).

Însă "meciul începe la ora (locală) 6.00 (duminică, 7.00, ora României) cu scorul 0-0. Singurul lucru care contează este ceea ce se va întâmpla între orele 6.00 şi 19.00", a continuat acest pasionat de fotbal, care a efectuat un "presing", în ultimele zile, în vederea mobilizării susţinătorilor, de teamă că aceştia ar putea considera victoria ca şi obţinută şi nu s-ar mai prezenta la vot.

"Vom câştiga şi vom fi din nou în măsură să respirăm, să ne regăsim libertatea", a declarat la rândul său Ferenc Gyurcsany, un fost premier socialist (2006-2009) şi unul dintre liderii alianţei de stânga, în faţa a aproximativ 200 de persoane reunite într-un cartier de imobile datând din perioada comunistă, la Budapesta.

Citeşte mai mult...
 
Companii
RIO BUCOVINA - triplarea profitabilitatii si o crestere cu 8% a cifrei de afaceri în 2013 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 21:39

      Liderul   apei  plate îmbuteliate din București și al treilea jucător de pe piața din România, Rio Bucovina, a înregistrat în cursul anului 2013 triplarea profitabilității și o creștere a cifrei de afaceri cu 8% față de 2012.

                    

    Anul 2013 a reprezentat pentru Rio Bucovina consolidarea poziției de lider pe piața din București, concomitent cu realizarea investițiilor majore în modernizarea liniei de producție de la fabrica Vatra Dornei și achiziționarea fabricii de la Giurgiu.

   Rio Bucovina a înregistrat în 2013 triplarea profitului și majorarea cifrei de afaceri cu 8% față de anul 2012, deși trendul pieței de apă îmbuteliată din România în volum a fost unul descendent, înregistrând o scădere cu 4 procente în perioada DJ13-ON13 față de perioada similară a anului precedent (*calcule bazate pe datele AC Nielsen din Retail Index Service, pentru Total România , Copyright A© 2014, The Nielsen Company).

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Elicopterul Personal - nu mai este un Lux ! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 12:59

               "Elicopterul  Personal" nu mai este un LUX

                 - Comanda acum la doar 45.000 Euro fara TVA

              

    Fabricat in Canada  elicopterul Mosquito functioneaza atat pe timp rece cat si pe timpul canicular, Canada avand clima asemanatoare   țării noastre . Acesta este motivul pentru care este considerat un elicopter ideal pentru România. Prețul său (costul elicopterul), este disponibil pentru oricine, care isi permite sa cumpere o masina noua. Și în conformitate cu noua lege, care a stabilit un sistem de notificare pentru notificarea zborurilor, dezvoltarea de aeronave mici din România a primit un nou impuls. La urma urmei, într-un astfel de elicopter , nu vei fi niciodata in trafic.
Elicopterul Mosquito – accesibil, cu masa și forma compacta, face sa fie o solutie  de încredere de transport, destinat în primul rând pentru proprietarii privați. În ciuda dimensiunilor sale mici, are o varietate mare de intrebuintare:

Citeşte mai mult...
 


Pagina 591 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home