Total Media News

Sport
De ce a fost condamnat Gigi Becali în dosarul sechestrării celor care i-au furat maşina PDF Imprimare Email
Luni, 18 Noiembrie 2013 22:33

    Recuperarea maşinii care i-a fost furată s-a transformat într-o justiţie privată, instrumentată de Gigi Becali, susţin judecătorii instanţei supreme în motivarea deciziei de condamnare a omului de afaceri la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru sechestrarea hoţilor.

                                     

    Potrivit motivării judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Becali şi angajaţii săi, implicaţi în acest dosar, au acţionat în "mod coordonat", pentru a recupera autoturismul furat.

"Instanţa nu poate face abstracţie de împrejurarea că toată activitatea de recuperare a bunului s-a transformat într-o justiţie privată, instrumentată de inculpatul Becali George, paralelă celei instituite prin Constituţie şi legi organice, dând astfel impresia că orice persoană se poate erija în rolul de judecător, organele statului fiind astfel considerate ca ineficiente", comform documentului citat.

Citeşte mai mult...
 
Esential
CADOUL USL pentru clientii politici din companiile de stat PDF Imprimare Email
Luni, 18 Noiembrie 2013 22:25

     În avanpremiera unor runde electorale importante în 2014, Guvernul le-a făcut oamenilor de încredere ai partidelor aflate la guvernare un cadou pe seama bugetului de stat.

                       

                                                          

   O ordonanţă, care a trecut fără piedici prin Parlament şi mai aşteaptă, până cel târziu pe 22 noiembrie, doar semnătura preşedintelui Traian Băsescu pentru a fi bătută în cuie, face culoar pentru majorarea salariilor directorilor generali din companiile de stat neperfomante şi le permite reprezentanţilor în Adunările Generale ale Acţionarilor să-şi mărească indemnizaţiile de şedinţă de la 47 de lei, cât iau în prezent, până la 25% din cât primeşte şeful companiei, scrie gândul.

   În AGA, ca şi în CA-urile companiilor de stat, sunt numiţi, aşa cum se poate vedea mai jos, fie apropiaţi ai liderilor de partid, fie marionete ale acestora, de cele mai multe ori secretare sau consilieri de miniştri indiferent de experienţă, sponsori ai partidelor şi, rareori, specialişti.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Justin Ştefan viitorul secretar general al L.P.F. ? PDF Imprimare Email
Luni, 18 Noiembrie 2013 10:05

  Gino  Iorgulescu a găsit timp şi pentru a gândi prima mutare în calitate de şef al LPF.

                                              

Astfel, Gino Iorgulescu îl va înlocui pe Vali Alexandru din postul de secretar general al Ligii cu Justin Ştefan, avocat specializat pe drept sportiv. Ştefan nu este străin de Liga I, lucrând alături de FRF pentru consultanţă juridică, în perioadele 2006-2007 şi 2008-2009 şi reprezentând mai mulţi fotbalişti şi patroni din Liga I în litigiile sportive cu LPF şi cu cluburile. 

Viitorul secretar general al Ligii va fi ales în urma votului la care va fi supus mâine, în cadrul Adunării Generale.
Citeşte mai mult...
 
Sport
Usain Bolt şi Shelly-Ann Fraser-Pryce, atleţii anului 2013 PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Noiembrie 2013 20:25

             Multiplii campioni jamaicani Usain Bolt şi Shelly-Ann Fraser-Pryce au fost desemnaţi atleţii anului 2013, de către Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF), sâmbătă, la Monte Carlo.

                  

   Cei doi au obţinut câte trei medalii de aur la ediţia din acest an a Campionatelor Mondiale de Atletism.

   Bolt s-a impus în probele masculine de 100 metri, 200 metri şi ştafetă 4x100 metri, iar Fraser-Pryce a câştigat probele feminine de 100 metri, 200 metri şi ştafetă 4x100 metri.

    Usain Bolt a mai fost desemnat atletul anului în 2008, 2009, 2011 şi 2012, iar în ceea ce o priveşte pe Fraser-Pryce, acesta este prima sa astfel de distincţie.

 

Citeşte mai mult...
 
International
Obţinerea de către Iran a bombei atomice ar declanşa o cursă a înarmării nucleare PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Noiembrie 2013 19:41

   Avertismentul lui Shimon Peres: Obţinerea de către Iran a bombei atomice ar declanşa o cursă a înarmării nucleare

 

    Preşedintele Israelului, Shimon Peres, avertizează că, dacă Iranul va reuşi să obţină arma atomică, această situaţie va declanşa o cursă a înarmării nucleare în Orientul Mijlociu, conform unui interviu.

 

    "Suntem convinşi că, dacă Iranul va fabrica bomba atomică, toate ţările din Orientul Mijlociu vor face acelaşi lucru", a dat asigurări preşedintele Israelului.

"Presiunile internaţionale asupra Iranului trebuie menţinute", a spus Peres în interviul acordat publicaţiei Le Journal du Dimanche.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Ponta: Legea referendumului, promulgată de cei doi presedinti ai Parlamentului daca Basescu refuza PDF Imprimare Email
Joi, 14 Noiembrie 2013 21:12

            Legea referendumului care prevede reducerea cvorumului de participare la 30% va fi promulgată şi publicată în Monitorul Oficial de către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, dacă preşedintele Traian Băsescu va refuza să promulge această lege, a declarat premierul Victor Ponta.


   Curtea Constituţională a respins, joi, cu majoritate de voturi, sesizarea preşedintelui Traian Băsescu în cazul legii referendumului, care prevede reducerea cvorumului de participare la 30%.

   Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a precizat că noua formă a legii referendumului va putea fi aplicată peste un an.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 635 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home