Total Media News

Ultimele sitiri

Sport
7 sept - CIO decide Gazda ptr.Joc.Olimp.2020 si 8 sept.- CIO decide sporturile ptr JO din 2020 PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Aprilie 2013 19:49

                Ședinței Consiliului Executiv IOC și  Sesiunea 125  a  CIO în Buenos Aires, Argentina   

                              

             Reuniunea  Consiliului  Executiv IOC (EB)  și adunarea generală anuală (sesiune) a membrilor Comitetului Internațional Olimpic (CIO) va avea loc la Buenos Aires, Argentina   intre  4 si  10 septembrie 2013 (EB 4 și 5 septembrie / Sesiunea 7 la 10 septembrie). 

            Sesiunea  125    a   CIO va lua decizii cu privire la aspectele cheie ale politicii și în zonele aflate sub autoritatea sa, inclusiv alegerea orașului  gazdă pentru Jocurile Olimpice din 2020- pe  7 septembrie, posibila includere a unui nou sport în programul olimpic - pe  8 septembrie , și alegerea noului președinte CIO   -  pe 10 septembrie.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Noul cod de etica propus de Minister PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Aprilie 2013 10:55

         Meditatiile oferite de profesori propriilor elevi, interzise

                    

      Site-ul Edu.ro a publicat noile modificari din Codul de Etica pentru invatamantul preuniversitar, intrate in dezbatere publica in acest moment.

  Conform articolului 7 din documentul publicat pe site-ul oficial al Ministerului Invatamantului, profesorilor li se va interzice incepand cu anul scolar viitor sa acorde meditatii propriilor elevi.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Guvernul Romaniei favorabil explorarii gazelor de sist. PDF Imprimare Email
Joi, 25 Aprilie 2013 15:11

           Guvernul schimbă strategia în privinţa gazelor de şist, arătându-se în favoarea explorării şi exploatării lor.

                                

Dacă înainte de a ajunge la putere, social democraţii susţineau protestele celor care se opuneau exloatării acestor resurse, acum Guvernul USL îşi schimbă poziţia, subliniind importanţa creării locurilor de muncă de către Chevron, compania americană care caută gaze de şist în România.                        

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, a anunţat, miercuri la seara Gândul Live,  că România va identifica, în perioada următoare, dacă are gaze de şist şi abia apoi îşi va pune problema implicaţiilor exploatării lor asupra mediului.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Politia Capitalei a venit la Sportul pentru a perchezitiona sediul clubului. PDF Imprimare Email
Joi, 25 Aprilie 2013 13:44

         "Şi-a bătut joc de noi, de familiile noastre şi de aproape toţi angajaţii clubului"

          Cum comentează jucătorii situaţia de la Sportul

                                                                         

         Ferfelea a comentat situaţia de astăzi când Poliţia Capitalei a venit la Sportul pentru a percheziţiona sediul clubului.

        "Deşi nu e bine să te bucuri de răul altuia, totuşi sunt mulţumit pe deplin că organele statului ne-au luat în serios plângerile şi au început să verifice actele acesui Vasile Şiman. Acest om şi-a bătut joc de noi, de familiile noastre şi de aproape toţi angajaţii clubului.

Citeşte mai mult...
 
International
Spania anunta vineri noi masuri de austeritate PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Aprilie 2013 19:46

          Ministrul spaniol al Finanţelor, Luis de Guindos, a anunţat în urmă cu câteva zile că noul plan de buget al Madridului se vor concentra mai mult creşterea economică şi mai puţin pe reducerea deficitului, ceea ce arată că Europa îşi relaxează austeritatea agresivă, notează „The Wall Street Journal”.

                           

         Guvernul de la Madrid va prezenta măsuri care privesc sistemul de pensii, piaţa de muncă şi sectorul serviciilor, încercând să se concentreze mai mult pe reforme structurale, scrie „Financial Times”. Pachetul de măsuri, speră Rajoy, va creşte încredere investitorilor în economia spaniolă, afectată grav de criza economică şi de o rată a şomajului ce depăşeşte 26%.

Citeşte mai mult...
 
IT
AOC g2460Pqu, monitor de gaming creat de… gameri PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Aprilie 2013 19:41

         Monitorul LED Full HD AOC g2460Pqu, de 24” (61 cm), este rezultatul colaborarii dintre AOC, MMD si expertii in Esports de la Infused Interactive.

             Modelul are o rata de refresh de 120 Hz si un timp de raspuns al pixelilor de 1 milisecunda. Caracteristicile de gaming se reflecta in functionalitati special concepute pentru gameri, precum hub-ul USB cu 4 porturi (dintre care unul include functie fast charge), dar si difuzoarele integrate, cu iesire pentru casti.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 734 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home