Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
CUB, surpriza pregatita de Kia Motors pentru Salonul Auto de la Seul PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Aprilie 2013 10:16

         Kia Motors a pregătit o surpriză majoră vizitatorilor celei de-a noua ediții a Salonului Internațional Auto de la Seul (Seoul Motor Show) prezentând în premieră mondială noul concept CUB.

       

                                        

          

         Conceput și desenat în cartierul general din Seul al companiei, sub îndrumarea directă a șefului departamentului de design Kia, Peter Schreyer, noul CUB măsoară ceva mai puțin de patru metri și este dotat cu portiere care se deschid în sens opus, lipsa stâlpilor B din structura de rezistență a automobilului facilitând un acces excelent în habitaclul luxos.

Citeşte mai mult...
 
Monden
FASHION BAZAAR PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Aprilie 2013 09:21

                                                     DUMINICA, 28 APRILIE!

              Etiquette by Dana Savuica, colectie de primavara-vara va asteapta la o sesiune de shopping in Dress Code Roz&Lila!
                                       

 
Energie
Uzina care functioneaza de 103 ani in Timisoara PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Aprilie 2013 08:42

                Se spune că lucrul bine făcut dăinuie în timp. De asta
s-au convins şi timişorenii, care încă se bucură de construcţii şi realizări din vremea Imperiului Austro-Ungar.

                    

           Este şi exemplul Uzinei Hidroelectrice din oraş, care a fost pusă în funcţiune în 1910 şi produce şi acum curent electric pentru Timişoara. Luna viitoare, „Turbina“, cum este cunoscută de timişoreni, un adevărat monument tehnic, împlineşte 103 ani de funcţionare aproape neîntreruptă.

                       

           Necesitatea unei hidrocentrale pe Bega a fost impusă de alte premiere ale Timişoarei. „În 1884, aici a fost consemnată o premieră a Europei continentale: s-au pus în funcţiune 731 de lămpi de iluminat electric pe străzile oraşului. Curentul electric era obţinut cu ajutorul unor motoare termice cu aburi, care încărcau nişte dinamuri.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Capitala ar putea avea prima statie de alimentare pentru automobilele electrice, in zona Unirii PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Aprilie 2013 22:00

        Capitala ar putea avea prima staţie de alimentare pentru automobilele electrice, în zona Unirii, unde ar urma să fie amenjate 24 de locuri de parcare pentru şase module de staţii de alimentare a maşinilor, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi supus, vineri, aprobării consilierilor generali.

                           

   Potrivit expunerii de motive din proiectul de hotărâre, municipalitatea doreşte amenajarea a 24 de locuri de parcare pentru implementarea a şase module de staţii de alimentare a automobilelor electrice în cadrul unui proiect pilot de încurajare a dezvoltării automobilului electric.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Comisioanele bancare, in crestere. Servicii mai scumpe PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Aprilie 2013 10:28

               BCR și Garanti Bank sunt două dintre băncile care urmează să-și modifice grila de comisioane, în timp ce CEC Bank a scumpit operațiunile încă de luna trecută.

                 

       Garanti Bank își va modifica de la 1 iunie grila de comisioane bancare, iar o serie de operațiuni realizate gratuit vor fi taxate începând cu această dată.

       Emiterea unui al doilea extras de cont va fi taxată cu 8 lei/extras. În prezent, serviciul este gratuit.

De asemenea, și transferurile în lei către clienții Garanti Bank efectuate prin Internet Banking vor fi taxate cu 1 leu/tranzacție față de zero lei în prezent.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Primul-ministru Victor Ponta a avut, astazi, o intalnire cu reprezentanti ai companiei Oracle PDF Imprimare Email
Luni, 22 Aprilie 2013 18:51

            Primul-Ministru Victor Ponta şi ministrul pentru Societatea Informaţională Dan Nica s-au întâlnit astăzi, 22 aprilie, la Palatul Victoria, cu Safra Catz, co-preşedinte Oracle Corporation și cu Sorin Mândruțescu, director general Oracle Romania.

                                                 

           În cadrul întâlnirii, Safra Catz şi-a exprimat aprecierea pentru nivelul înalt de pregătire al tinerilor români şi a arătat faptul că Oracle este una dintre companiile care şi-au asumat un angajament pe termen lung în România, cu atât mai mult cu cât conducerea companiei este extrem de mulţumită de felul în care funcţionează filiala de aici, în condiţiile unei creşteri de la câteva sute la 2500 de locuri de muncă. De asemenea, aceasta a subliniat că Oracle va continua să îşi dezvolte prezenţa în România şi, ca orice altă expansiune în regiunea sud-estică a Europei, va avea în centru ţara noastră, considerată ca fiind o piaţa deosebit de atractivă datorită îmbinării perfecte între abilitaţile tehnice ale tinerilor şi faptul că aceştia cunosc foarte bine mai multe limbi străine.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 735 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home