Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
Petrom a anuntat miercuri ca a descoperit in Marea Neagra un zacamant de gaze naturale PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012 15:09

Petrom a anuntat miercuri ca a descoperit in Marea Neagra un zacamant de gaze naturale evaluat la 42-84 miliarde metri cubi, care echivaleaza cu de 3-6 ori consumul anual al Romaniei. Dincolo de succesul explorarii, apare o intrebare justificata.

                         
Ce legatura exista intre prelungirea, anul trecut, a licentei de explorare pentru inca 6 ani, si perioada de exploatare?

Citeşte mai mult...
 
Auto
Bugatti a dezvalui cel mai puternic roadster din lume la Geneva PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012 14:35
       Lumea  automobilistica  continua să dezvaluie  cite  o bucatica din ceea ce să se aştepte de la Geneva 2012 Motor Show in luna martie.

                              


  Cel mai recent teaser vine de la Bugatti, care îşi va dezvălui Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, numindu-l cel  mai  puternic roadster din lume - timp pentru a investi în  super-putere pentru acest coupe.

  Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse este în esenţă o versiune open-top a Bugatti Veyron Super Sport, care deţine în prezent recordul mondial de viteza pentru o masina de productie de la 268.8 mph (431 km / h)

Citeşte mai mult...
 
Monden
De Dragobete, Diva Hair te ajuta sa faci declaratii de dragoste cu o noua aplicatie PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012 14:11

De Dragobete, Facebook-ul face cunostinta cu iubirea romaneasca! Pentru ca faci parte dintre cele peste 85.000 de fane Diva Hair iti oferim ocazia sa-ti declari iubirea intr-un mod autentic romanesc cu ajutorul unor rame foto personalizate. Spune-i partenerului tau cat de multi il iubesti!

                     

1. Da like paginii Diva Hair de pe Facebook http://www.facebook.com/DivaHair.ro

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Incepe a 5-a Editie “5 Licee 5 Muzee” Citeste mai mult: Incepe a 5-a Editie “5 Licee 5 Muzee” PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Februarie 2012 20:00

    Joi, 23 februarie 2012, ora 12:00, in Sala de Festivitati a Colegiului National Sfantul Sava Bucuresti se va da startul celei de a 5-a Editii a Proiectului “5 Licee 5 Muzee”.

Devenit deja traditie, proiectul a ajuns la editia aniversara cu numarul 5 care debuteaza in aceasta saptamana cu o conferinta de lansare ce ii va aduce impreuna pe toti participantii la aceasta etapa – initiatori, organizatori, elevi si profesori.Proiectul „5Licee 5Muzee” este un program educational dedicat elevilor de liceu , prin care se doreste incurajarea participarii tinerilor la manifestari culturale.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Bosch a finalizat procedurile de preluare a Grupului Unipoint din Taiwan PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Februarie 2012 19:55

La finalul anului trecut, Divizia Bosch Automotive Aftermarket a finalizat cu succes procedurile de preluare a Grupului Uni­point, cu sediul în Taipei, Taiwan.

                              

Preluarea a fost aprobată de autorităţile antitrust. Părţile au fost de acord să nu dezvăluie preţul de achiziţie.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii la a X-a editie! PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Februarie 2012 14:43

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012 (SAB & Accesorii 2012) isi deschide  traditional, in toamna, portile pentru publicul vizitator, pasionatii si specialistii din domeniul auto in perioada 19 – 28 octombrie 2012 la Romaero Baneasa.

                  

Ca scurt istoric, succesul primelor 4 editii (1993 – 1996) atat din punct de vedere al organizarii cat si al afluxului de vizitatori (120.000 vizitatori in 1996) a facut ca SAB & Accesorii sa fie introdus prin eforturile sustinute ale APIA in calendarul international al OICA, singurul for international ce poate da un asemenea gir.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 908 din 944

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home