Total Media News

Invatamant
Pentru copii: BILET de INTRARE GRATUITA la muzee si gradini zoologice. Scoala altfel PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 19:52
 

             2 – 6 aprilie 2012 a fost declarata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului o "Scoala altfel", fara cursuri, cu actiuni extrascolare si extracurriculare.

             Pentru 3 aprilie Zibo.ro ofera BILET de INTRARE GRATUITA pentru toti copii, la peste 250 muzee si gradini zoologice.

 

 

                    

 

           Accesati www.zibo.ro si descarcati BILETUL de INTRARE GRATUITA la muzee si gradini zoologice. Lista completa cu muzeele si gradinile zoologice partenere in acest proiect poate fi concultata pe www.zibo.ro, pe fiecare judet in parte.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Wilhelmina Arz lanseaza colectia Couture primavara - vara 2012 PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 16:53
 

Designerul Wilhelmina Arz lanseaza miercuri, 18 Ianuarie, ora 20:00 la Hilton Athenee Palace colectia "IMAGINE" Couture destinata sezonului primavara - vara 2012.

Imaginati-va, indrazniti a va imagina o femeie calatoare in timp, aiurea, si in sine ... traim intr - o lume deschisa, "fara frontiere "! va astept sa visam cu ochii deschisi la ceea ce suntem si putem fi, dincolo de orice capcana a virtualului in limitele caruia pare a fi "prizoniera " viata !

 

           

 

Visati, traiti, respirati, scara 1 : 1, in cea mai frumoasa calatorie - cea a fiecaruia dintre noi prin viata, bucurati-va!

Sa incepem noul an direct cu primavara 2012, cu " IMAGINE " - o colectie Couture, primavara - vara 2012 Wilhelmina Arz si colectia de pantofi conceputi si realizati de" Cristhelen B ." by Cristina Batlan pentru " IMAGINE".

Mix live DJ Wanda, atmosfera parfumata Burberry - "Body", decor "viu" Madalina Mocanu Lazar, " expresie " prin make-up Alina Brailescu, "arhitecturi " de par concept Laurent Tourette.

 
Stiri premium
Iranul îşi bate joc de SUA cu jucăria Drone PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 10:10


Guvernul iranian, care a capturat un  avion  Drone american in decembrie, a fost de acord să inapoieze   avionul top-secret spion, dar il  considera  drept o captură.

În loc de original RQ-170 Sentinel Drone , Republica Islamica a declarat marţi că va trimite preşedintelui Obama o replică jucărie mică a avionului.

 

 

                      

 

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Vlad Zamfirescu şi Cerasela Iosifescu în Cină cu prieteni Citeste mai mult: Vlad Zamfirescu şi Cera PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Ianuarie 2012 10:20

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită sâmbătă, 4 februarie, de la ora 19.00, la spectacolul Cină cu prieteni de Donald Margulies, în regia lui Claudiu Goga.

           

Timp de 12 ani, Gabe şi Karen, au petrecut vacanţe şi week-end-uri împreună cu Tom şi Beth; s-au invitat reciproc la nenumărate cine, şi-au crescut copii, şi-au împărtăşit experienţele de viaţă ca nişte adevăraţi prieteni, aşteptându-se ”să se îngraşe şi să îmbătrânescă împreună”. Un fapt surprinzător le dă viaţa peste cap. Acesta reprezintă un şoc cu efecte neaşteptate pentru ambele cupluri şi, în egală măsură, un prilej al unor reflecţii despre dragoste şi căsnicie, despre natura relaţiilor umane…

Citeşte mai mult...
 
Auto
Trophée Andros 2012 PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Ianuarie 2012 09:43

Dacia Lodgy Glace  a  ocupat  primele  doua  locuri  la  Lans-en-Vercors


     Desi  a fost un week-end  cu  suisuri si coborasuri pentru echipa Dacia la Lans-en-Vercors, după o  vineri  tulbure , Dacia Lodgy  a continuat să domine Cursa 2, cu Evens Stievenart susţinând victorie său prima parte a anului.

Alain Prosteste  sigur  ca Dacia  va  cistiga  una - doua etape  la  Andros Trophee, în timp ce Nicolas Prost a fost in  apropiere  - pe  locul patru.

Lupta pentru titlu este la fel de aproape ca niciodată, dar Alain Prost ştie că va putea conta pe sprijinul celor doi competitive coechipieri, Pare şi Nicolas.

 

 

                        

 

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Anul profetic 2012 - generalitati PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Ianuarie 2012 08:53

01.01.2012, 00h00' (+2h00GMT), 26E06/44N24
 
Anul 2012 nu este sfarsitul lumii, asa cum se vehiculeaza peste tot, chiar si in paginile revistelor care se doresc de tinuta.

   

 

Este vorba doar despre sincronicitatea dintre sfarsitul a trei calendare fundamentale pentru spiritualitatea umana a acestor timpuri, si anumite aspecte planetare, toate indicand finalul unei ere ceresti, al unei varste din dezvoltarea civilizatiilor terestre, si, totodata, inceputul unei noi etape de evolutie. In acest sens, inclusiv termenul "apocalipsa" trebuie inteles asa cum se cuvine, deoarece el inseamna "transformare". Evenimentele pe care le asteptam cu sufletul la gura, in speranta ca "cineva" ne va scuti peste noapte de propriile lectii la nivel planetar, se vor desfasura ceva mai lent, intervalul rezervat lor fiind cel dintre 2010 si 2030.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 901 din 917

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home