Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
Nicolas Sarkozy a ameninţat duminică cu ieşirea Franţei din spaţiul Schengen PDF Imprimare Email
Luni, 12 Martie 2012 09:17

Nicolas Sarkozy a ameninţat duminică cu ieşirea Franţei din spaţiul european fără frontiere Schengen dacă nu va obţine o reformă de fond, care în realitate este deja în curs la Bruxelles şi vizează să permită consolidarea controalelor în caz de imigraţie masivă.

 

  Atit  Franta  cit  si  Germania  incearca  sa  obtina  controlul  Uniunii  Europene  si  sa  impuna  celorlalte  statae din  UE  propriile  reguli   ??????

 

                  

Această reformă este realizată în tăcere la nivel european, după ce a fost angajată la cererea mai multor ţări, în principal Franţa, Italia şi Germania, în primăvara lui 2011, din cauza afluxului de imigranţi clandestini cu ocazia Primăverii Arabe, în particular tunisieni care veneau în Franţa via Italia.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Intra in Top ECO Scoala editia a II-a PDF Imprimare Email
Duminică, 11 Martie 2012 18:47

ECDL ROMANIA lanseaza a II-a editie a campaniei concurs « Top ECO Scoala » prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Informati-ne ce activitati ecologice desfasurati alaturi de colegii si profesorii vostri in aceasta primavara si puteti da un exemplu pentru toti ceilalti. Cele mai populare proiecte de mediu din ECO Scoli vor fi premiate.

 

                   

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Saptamana Sanatatii- Sanatate, Nutritie&Sport, Servicii Medicale - Pasajul Universitatii 2-7 aprilie PDF Imprimare Email
Duminică, 11 Martie 2012 12:42

Saptamana Sanatatii aduce intr-un singur loc clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutritie si sport, companii producatoare de produse naturiste de infrumusetare si multe alte institutii menite sa te ajute la crearea unui stil de viata cat mai sanatos!

              


Pikaso Events te invita intre 2-7 aprilie 2012, in Pasajul Universitatii,.................

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Francezii se vor folosi de Napoleon pentru resuscitarea turismului PDF Imprimare Email
Duminică, 11 Martie 2012 11:25

La începutul lunii februarie, primarul unui orăşel din sudul Parisului a anunţat începerea construcţiei unui nou parc de distracţii care îşi propune să atragă turişti din toată lumea şi să ajute la îmbunătăţirea economiei naţionale.

 

Parcul se va numi Bivouac de Montereau, dar va fi cunoscut mai bine sub numele de Napoleonland.

              berezina
Parcul îşi propune să fie competitorul principal al nucleului distracţiei din Franţa EuroDisney şi să.....

              

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Conducatorii auto ai Germaniei au clasificat LIQUI MOLY pe primul loc PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Martie 2012 11:51

Şi în anul 2012, expertul în ulei de motor şi aditivi, LIQUI MOLY, este cea mai îndrăgită marcă de lubrifiant din Germania.

                                          

La alegerea organizată în rândul cititorilor revistelor „Auto Zeitung“ şi „auto motor und sport“, compania germană este reprezentată pe primul loc la rubrica aditivi, apărându-şi titlul de anul trecut. Pentru prima dată, şi revista „Auto Bild“ a realizat un sondaj în rândul cititorilor. Şi aici, majoritatea a ales LIQUI MOLY pe primul loc.

Citeşte mai mult...
 
Companii
AVON a implinit 15 ani de activitate in Romania PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Martie 2012 09:36

AVON Cosmetics, cea mai mare companie in sistem de vanzari directe din lume, implineste 15 ani de activitate pe piata cosmeticelor din Romania.

                  

AVON a investit pentru prima oara in Romania in 1999, odata cu deschiderea primului Centru Operational din Tunari, o etapa importanta in dezvoltarea business-ului local.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 901 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home