Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
Târgul Mărţişorului 2012 la Muzeul Taranului Roman PDF Imprimare Email
Luni, 20 Februarie 2012 13:40

 

 Veniţi între 24 şi 29 februarie 2012, la Târgul Mărţişorului de la Muzeul Ţăranului Român.
                               
Peste 200 de meşteri ţărani, artişti plastici şi studenţi vă aşteaptă să târguiţi mărţişoare tradiţionale, mărţişoare de criză şi suprarealiste, vintage și recycle, meşterite din lut, textile, lână, hârtie sau fetru — mărţişoare de toată mâna.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Totul despre Omega 3 si Omega 6 PDF Imprimare Email
Luni, 20 Februarie 2012 09:37

Prin reclame, pe la emisiuni tv si nu numai, in reviste, peste tot auzim despre Omega 3 si Omega 6, insa nu stim exact ce sunt acesti compusi despre care auzim ca ne fac atat de mult bine si nici in ce alimente se gasesc. Astazi va propun un subiect care, desi este foarte discutat in mass-media, nu stim exact ce este si la ce ne foloseste.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Piaţa hotelieră din Bucureşti: analiză şi trenduri PDF Imprimare Email
Luni, 20 Februarie 2012 09:24

Asociaţia Tourism Experts Network şi Travel Advisor Media au realizat o analiză extrem de pertinentă a pieţei hoteliere din Bucureşti.

 

Potrivit analizei, Bucureştiul deţine la ora actuală 219 structuri de cazare (hoteluri, vile, hosteluri, pensiuni, apart-hoteluri), dintre care 11 hoteluri de 5 stele, 71 hoteluri de 4 stele, 100 hoteluri de 3 stele, 27 hoteluri de 2 stele şi 7 hoteluri de 1 stea.
Oferta locurilor de cazare din Bucureşti aproape s-a dublat aşadar după anul 2007. La finele lui 2007 Bucureştiul avea aproximativ 6500 camere, un număr insuficient pentru cererea de pe piaţă din acea perioadă, ceea ce îl cataloga ca fiind o destinaţie scumpă atheneeîn comparaţie cu alte capitale europene, mai ales din punct de vedere al raportului preţ-calitate. Spre exemplificare, un hotel de 3 stele din centru, fără restaurant sau facilităţi de tip spa, vindea o cameră single la un tarif mediu de 90-100 euro/noapte, oferind doar cazare şi mic dejun. Acelaşi hotel vinde acum camera cu 45-50 euro/noapte.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut sa fie demisa Carmen Ionel PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Februarie 2012 10:02

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii, informează Ministerul Muncii, potrivit Mediafax.

                        
                 

Mihai-Răzvan Ungureanu a cerut Ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii pe care o conduce. În acest context, Carmen Ionel şi-a dat demisia din funcţia de director general al AM POSDRU, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Romanii prind gustul platii cu "bani de plastic". Cum a evoluat numarul cardurilor active PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Februarie 2012 09:43

Valoarea platilor cu cardul la comercianti a avansat anul trecut cu peste 30%, la 4,4 miliarde de lei, in conditiile in care si bancile au investit mai mult in retelele de terminale de plata cu cardul (POS), al caror numar a crescut cu circa 18.000 de unitati, se arata intr-un raport al bancii centrale.
         
Pe piata bancara din Romania se aflau in circulatie la finele anului trecut 13.348.529 carduri valide, inclusiv co-branded si cu functie electronica, in crestere cu 6% fata de anul 2010, cand erau active 12.604.226 carduri.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Cramele Recas lanseaza "Castel Huniade" PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Februarie 2012 09:13

"Castel Huniade" este noua gama de vinuri lansata pe piata romaneasca si internationala de catre producatorul banatean Cramele Recas.

              

Compusa din opt vinuri seci si demiseci, gama este disponibila incepand cu luna februarie 2012 in marile retele comerciale, la preturi in jurul a 17 lei / sticla.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 910 din 944

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home