Total Media News

Ultimele sitiri

Consumator
Fără bon fiscal, clienţii nu vor mai achita nota în restaurante şi baruri PDF Imprimare Email
Duminică, 13 Aprilie 2014 15:13

   Clienţii restaurantelor şi barurilor care nu emit bon fiscal vor pleca fără să plătească, propun patronatele din turism, alături de TVA de 9% la alimentaţia publică, trecerea bacşişului pe notă şi scutirea de jumătate din taxele şi impozitele pe clădire pentru hotelurile cu activitate sezonieră.

                                                           

   ANAT şi FPTR au propus recent o listă cu 25 de puncte Departamentului pentru IMM şi Turism şi Autorităţii Naţionale pentru Turism, măsurile având ca scop redresarea turismului românesc.

Una dintre măsuri vizează, după modelul grecesc, introducerea posibilităţii ca clienţii care nu primesc bon fiscal în unităţile de alimentaţie publică să nu plătească nota.

"În acest fel, personalul de servire va fi determinat să emită nota de plată fiscalizată, sub sancţiunea de a nu primi banii de la client. Toate sumele astfel încasate vor fi fiscalizate, ceea ce va aduce bugetului de stat TVA, impozit pe profit şi alte taxe", a declarat agenţiei MEDIAFAX Lucia Morariu, preşedintele ANAT.

Citeşte mai mult...
 
IT
HTC One M8 din aur masiv PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 12 Aprilie 2014 15:27

     Pentru că există o piaţă pentru astfel de terminale extravagante, noul  al taiwanezilor este disponibil si din aur masiv.

              

    Nu este prima oară când vedem terminale foarte populare produse din materiale preţioase. De cele mai multe ori însă, diverşii producători de bijuterii au această îndeletnicire, de a personaliza un smartphone gen iPhone 5 cu o carcasă din aur masiv şi diamante. Deoarece a realizat că se pot câştiga bani frumoşi din acest segment de piaţă, HTC produce noul său vârf de gamă şi într-o versiune din aur.

Odată cu lansarea globală a noului Galaxy S5, atenţia presei de specialitate s-a orientat în aceste zile către Samsung. Cum HTC nu se dă bătut, a trimis un One M8 din aur către CEO-ul T-Mobile US, John Legere. Acesta din urmă nu a rezistat tentaţiei de posta creaţia exorbitantă pe Twitter, făcând  producătorului taiwanez. Dacă ţineţi la astfel de detalii, merită reţinut că s-a folosit aproape exclusiv, pentru carcasa telefonului, aur de 24 de carate.

Citeşte mai mult...
 
Monden
DUMINICA FLORIILOR, cea mai importantă sărbătoare ce vesteşte Paştele PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Aprilie 2014 21:54

     Creştinii ortodocşi prăznuiesc, duminică, Floriile, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii oraşului şi întâmpinat cu frunze de palmier, şi fiind totodată sărbătoarea celor care poartă nume de flori.

                                       

   În duminica a şasea din postul Paştelui, cunoscută în popor şi ca Duminica Floriilor, Biserica Ortodoxă sărbătoreşte intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim.

Floriile deschid săptămâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşte, aşa-numita Săptămână Mare, de după cele 40 de zile de post.

De Florii se mănâncă peşte, fiind a doua dezlegare din postul Paştelui, după cea din ziua Bunei Vestiri.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Festivalul Enduro Heniu PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Aprilie 2014 19:55
               
    Peste 200 de motocicliști profesioniști și amatori din țară și din străinătate și-au anunțat prezența mâine și poimâine la Prundu Bârgăului unde are loc primul eveniment enduro de anvergură organizat în județ. Numele grele din listă anunță o bătălie crâncenă pentru podium, mai ales la clasa A și B.

   Festivalul Enduro Heniu 2014 începe mâine în Poligonul de la Prundu Bârgăului, acces de pe str. Secu din centrul comunei. Deși este primul eveniment de anvergură de acest gen organizat în Bistrița-Năsăud, se anunță a fi un succes datorită traseului pregătit de organizatori pe vârful Heniu care a atras un număr neașteptat pe participanți. Directorul traseului este clujeanul Bart Stroișteanu, un profesionist recunoscut în domeniu, care s-a implicat în organizarea evenimentului alături de asociația ”Bârgăuanii și prietenii” și Primăria Prundu Bârgăului.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Cosmin Olăroiu a câştigat titlul cu Al Ahli în Emiratele Arabe Unite PDF Imprimare Email
Joi, 10 Aprilie 2014 22:03

   Antrenorul Cosmin Olăroiu a câştigat titlul de campion în Emiratele Arabe Unite, după ce echipa sa Al Ahli a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Al Wasl, într-un meci din etapa a XXIII-a.

              

  Golurile învingătorilor au fost marcate de Ahmed Khalil '55 şi Grafite '58, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Ricardo Oliveira, în minutul 6.

   Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Al Ahli a acumulat 57 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă de echipa clasată pe locul secund, Al Shabab.

Al Ahli a câştigat pentru a treia oară în istorie titlul de campioană, după ce s-a mai impus în sezoanele 2005-2006 şi 2008-2009.

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Chec aperitiv cu pui s™i ros™ii uscate PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Aprilie 2014 16:35

       Intotdeauna binevenit la o gustare, checul aperitiv cu pui si rodii uscate este usor de preprarat, iar ingredientele le poti combina dupa bunul tau plac !

          

     Timp de preparare: mediu.

     Numar de portii: 8.

     Complexitate: usor.

Ingrediente

  • 400 g carne tocata de pui
  • 100 g piept de pui afumat
  • 1 ou mare batut

Mod de preparare
1. Pentru pesmet, pune 1-2 felii de bagheta intr-un procesor si mixeaza de cateva ori.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 590 din 944

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home