Total Media News

Companii
Cursa pentru preluarea Blue Air a luat sfarsit. PDF Imprimare Email
Luni, 20 Mai 2013 08:31

                          Astazi se anunta castigatorul

                                

         2 oferte finale de preluare a business-ului Blue Air au fost depuse joi, 16 mai, potrivit Casei de Insolventa Transilvania, coordonatorul echipei de negociere pentru vanzarea companiei aeriene. Ofertele vor fi deschise vineri, 17 mai.

        Ofertele trebuie sa fie insotite si de dovezi de depunere a garantiei solicitate de catre Comisia de organizare a procedurii de vanzare. Ofertele vor fi deschise vineri, 17 mai.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Steaua .. Viitorul Constanta Liga I, etapa 32 ....................un MAREEEEEE BLAT ? PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Mai 2013 20:33

                      BLAT   la   Steaua  - VIITORUL  ??   1-4  din  prima  repriza

 

   Rezultate   anterioare  :
      Liga 1, etapa 27. Viitorul Constanta – Rapid, scor 1-2

      Liga I, etapa 30. Pandurii Tg Jiu – Viitorul Constanta, scor 4-1

   

   “Roş-albaştrii” sînt deja campioni, aşa că Laurenţiu Reghecampf a ales să trimită în vacanţă jucătorii care au dus greul în acest sezon, iar la ultimele partide din acest sezon va alinia o echipă formată din fotbalişti care au evoluat mai puţin în acest an. .

   Meciul Steaua – Viitorul, din etapa a 32-a a Ligii 1, a provocat discuții aprinse în lumea fotbalului românesc.Deja campion în Liga 1, Gigi Becali este bănuit că va încerca să “înlesnească” o victorie a Viitorului, echipa nașului Gică Hagi, care are nevoie mare de puncte. Cu multe rezerve la start, Steaua pare o pradă accesibilă pentru puștii lui Anghel, dar realitatea pare să ne spună altceva.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Operatie de incontinenta urinara cronica la Fundeni PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Mai 2013 17:54



 

Citeşte mai mult...
 
International
O NOUA TARA IN EUROPA PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Mai 2013 21:22

     Intitulat "Catalunia este aproape de independeţă în ciuda Madridului", comentariul lui Bosch arată că ruperea celei mai bogate provincii din Spania şi constituirea sa ca stat independent nu este un obiectiv uşor de atins şi nici nu se poate spune când şi cum anume se va realiza acest lucru.

                     

    Dar, spune acesta, "se poate afirma că drum e deschis, planurile au fost schiţate şi duse la îndeplinire şi, în mod sigur nu mai este cale de întoarcere la vechea dependenţă". Criza economică din Spania alimentează starea de spirit separatistă din Catalunia. Ea îi determină pe catalani să pună problemele lor economice pe seama unui sistem naţional care, în opinia lor, îi obligă să aducă o contribuţie disproporţionată în raport cu restul Spaniei.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Simona Halep, la un pas de finala la Roma PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Mai 2013 21:16

     Românca şi-a continuat seria de meciuri excelente la turneul de la Roma cu o victorie în faţa Jelenei Jankovici.

                                             

    Jucătoarea română în vârstă de 21 de ani, care ocupă poziţia a 64-a în lume, a trecut de fostul lider mondial din Serbia, după un meci foarte dificil, scor 4-6, 6-0, 7-5. Jelena Jankovici a condus cu 3-0 în setul decisiv, însă Halep a revenit senzaţional şi a obţinut o nouă victorie la turneul de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari.În penultimul act, Halep va juca împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, care a trecut, tot azi, cu scorul de 6-2, 6-0, de sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, în mai puţin de o oră de joc. Cele două jucătoare se vor întâni pentru a doua oară în carieră, după ce, la Wimbledon 2011, Simona a făcut un meci excelent împotriva Serenei, însă a pierdut cu scorul de 6-3, 2-6, 1-6, în turul doi.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Hotararile CA al BNR pe probleme de politica monetara PDF Imprimare Email
Vineri, 17 Mai 2013 19:26

   În şedinţa din 2 mai 2013, Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României a hotărât următoarele:

  • Menţinerea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 5,25 la sută pe an;
  • Gestionarea adecvată a lichidităţii din sistemul bancar;
  • Menţinerea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor în lei şi în valută ale instituţiilor de credit.
  •             

    În vederea temperării volatilităţii dobânzilor pe pieţele monetară şi bancară, CA al BNR a decis îngustarea coridorului simetric format de ratele dobânzilor facilităţilor permanente în jurul ratei dobânzii de politică monetară la +/- 3 puncte procentuale de la +/-4 puncte procentuale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 725 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home