Total Media News

Ultimele sitiri

Invatamant
Tinerii fara BAC, ajutati de stat sa se angajeze PDF Imprimare Email
Joi, 16 Mai 2013 09:42

      Guvernul va aplica o schemă-pilot de "garanţii pentru tineri", având ca grup ţintă un număr de 5.000 tineri absolvenţi de liceu care nu au fost declaraţi admişi la examenul de Bacalaureat, pentru a creşte oportunităţile acestora de angajare.

 

   Proiectul este finanţat din fonduri europene. Derularea unei astfel de scheme a fost aprobată în şedinţa de ieri a Guvernului, relatează mediafax.ro."Schema pilot va avea ca grup ţintă 5.000 de tineri absolvenţi de liceu care nu au fost declaraţi admişi la examenul de Bacalaureat.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Inscrieri pentru cursurile de inot PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Mai 2013 19:51

    Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” anunţă că, începând de astăzi, 15 mai 2013, între orele 08:00 – 19:00, se pot face înscrieri la cursurile de iniţiere înot din cadrul Complexului Sportiv “Steaua”, la bazinul de Polo Ghencea.

                                        

     Adresa unde se pot depune cererile: bd. Ghencea, nr. 45, sector 6, București (intrarea de lângă capătul tramvaiului 41).

   Se pot face înscrieri şi telefonic la numerele:

 

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Vernisaj : Structuri, linie, culoare PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Mai 2013 15:47

           Miercuri, 15 mai  2013 la ora 17:00, va avea loc  Elite Art Gallery, strada Academiei nr. 15, vernisajul expoziţiei de grup „Structuri, linie, culoare” semnată: Ion Panaitescu, Ion Vişan, Maria Rodica, Mircea Nechita, Radu Gheorghian, Rodica Lomnaşan, Romeo Liberis, Vladimir Ene.

                                     

      Fie ca lucrarile acestora sunt realizate în tuş, creion, guaşă, acuarelă, cărbune sau tehnică mixtă, această expoziţie reuneşte un grup de opt pictori, ajunşi deja la maturitatea artistică, ce işi propun să-l bucure pe iubitorul de frumos printr-o simfonie de linii, forme şi culori.

Citeşte mai mult...
 
IT
Philips se apuca de smartphone-uri si vine cu un model quad core PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Mai 2013 13:32

         Fara prea mult tam tam sau macar o imagine detaliata a produsului, Philips a anuntat intrarea companiei in domeniul productiei de smartphone-uri.

               

    Printr-un comunicat de presa facut public zilele trecute, lansarea iminenta a unui nou smartphone sub brandul companiei olandeze.

    Cu toate ca nu este nici pe departea o companie la care sa va ganditi cand auziti cuvantul smartphone, merita retinut ca in trecut compania si-a mai incercat norocul in domeniul comunicatiilor prin cateva telefoane mobile. Acele experimente aveau loc inainte de vremea cand Nokia dadea tonul si smarphone-urile veneau preinstalate cu Symbian. Trecand peste preludiu, Philips a anuntat un terminal intitulat W8510.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
20 de miliarde lei pentru 170 de licitatii in infrastructura. PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Mai 2013 13:29

    Conform analizei făcute de licitatia.ro in primul trimestru al anului 2013 au fost publicate 170 de licitații de achiziții lucrări infrastructura – cu o valoare estimata la 20.535,452,521 RON.

 

    Piata constructiilor a fost unul din motoarele de creștere ale economiei Romaniei. Deoarece mai mult de jumătate din lucrarile de construcție sunt legate de infrastructura, licitatiile anuntate in primul trimestru ar trebui sa starneasca un interes major firmelor de constructii.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Programul Cupei Romaniei la handbal masculin PDF Imprimare Email
Luni, 13 Mai 2013 17:28

             Partidele din sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin au fost stabilite, luni, prin tragere la sorţi, la sediul Federaţiei Române de Handbal.

 

    Potrivit tragerii la sorţi, programul meciurilor este următorul, cu menţiunea că HCM Constanţa (campioana) şi Ştiinţa Bacău (vicecampioana), au fost capi de serie:

HCM Constanţa - Energia Pandurii Târgu Jiu (ora 14.00),

Potaissa Turda - CSU Suceava (16.00),

HC Odorhei - CS Caraş Severin (18.00)

Poli Timişoara - Ştiinţa Bacău (20.00).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 727 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home