Total Media News

Ultimele sitiri

Entertainment
Valentine’s Night Party @ Reyna Club Marti 14 Februarie!! PDF Imprimare Email
Luni, 13 Februarie 2012 20:10
 
               Marti 14 februarie, Club Reyna se pregateste
            pentru o sarbatoare speciala: Ziua Indragostitilor!

                                     
Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Premiile Grammy 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 13 Februarie 2012 19:39

 

Adele a făcut istorie Grammy duminica, castigand in toate cele şase categorii în care a fost eligibile.

Acest lucru i-a permis săegaleze  pe  Beyonce din 2010  privind   recordul pentru cele mai multe premii Grammy castigate de un artist de sex feminin într-o singură noapte şi Eric Clapton din 1993 recordul pentru cele mai multe premii Grammy castigate de un artist britanic într-o singură noapte

. Adele, de asemenea, a devenit cel mai tanar artist ce a castigat  "Trei Mari" premii-Album, Record şi Song of the Year.Vechi de 23 de ani a depăşit cu uşurinţă foştii titularii de înregistrări, Paul Simon, Carole King, şi Christopher Cross, fiecare dintre ei a fost de 29 atunci când au atins feat.

                      

                     
Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Goliat: un salt uriaş pentru România PDF Imprimare Email
Luni, 13 Februarie 2012 16:24

Vega, noua rachetă lansatoare ESA, este gata să işi inceapă activitatea alături de rachetele Ariane 5 şi Soyuz după ce a completat cu succes zborul de test din această dimineaţă de la baza de lansare din Kourou în Guiana Franceză.

 

           
 
Odată cu Vega, care complecteaza  familia lansatoarelor disponibile la baza de lansare din Kourou, Europa poate acum face faţă tuturor cerinţelor de rachete lansatoare, de la sateliţi ştiinţifici şi de observare a Pământului până la misiunile de mare anvergură precum cele de aprovizionare a Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Prima rachetă Vega a fost lansată la ora 10:00 CET. 

 

Citeşte mai mult...
 
Film
Mai multe pelicule remarcate la Festivalul de la Cannes vor fi proiectate între 14 şi 20 octombrie PDF Imprimare Email
Luni, 13 Februarie 2012 13:39
  

Mai multe pelicule care s-au remarcat la Festivalul de la Cannes anul acesta vor fi proiectate între 14 şi 20 octombrie la Bucureşti.

                     

                    **Secvenţă din "This Must Be the Place"


                           

Citeşte mai mult...
 
International
Companiile aeriene s-au intrunit pentru a evita un război al carbonului PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Februarie 2012 19:07

SINGAPORE (Reuters) -

    Companiile aeriene globale s-au  intrunit  duminica pentru  a  discuta  un acord  -mediat de ONU- pentru a preveni  emisiile  exceesive  de aviaţie între China şi Uniunea Europeană ,  discutii  ce  s-au tranformat într-un război comercial dăunător.

  Apelul   facut  de către şeful Asociaţiei Transportului Aerian Internaţional (IATA), vine pe fondul semnelor că UE ar putea fi dispuse să aiba  o atitudine unilaterală  mai  blinda , care riscă, de asemenea, eforturile de souring să rezolve criza datoriei suverane din Europa, cu sprijinul chinez.

   Într-un interviu, directorul general al IATA Tony Tyler a declarat ca a devenit prins între legislaţiile interne  după ce China a ordonat companiilor aeriene de a nu adera la UE-  piaţa  viatica   din  U.E.,se  bazeaza  pe un  sistem de reglementare a emisiilor de avion.

                                

 

"The Chinese..................

Citeşte mai mult...
 
Monden
Ziua Indragostitilor: idei de tinute pentru orice silueta si varsta PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Februarie 2012 11:14

Desi o sarbatoare importata, Sfantul Valentin a devenit la fel de populara ca orice alta sarbatoare romaneasca. Nici nu se putea altfel, mai ales ca vorbim de Ziua Indragostitilor, care exista deja la noi, intruchipata de Dragobete.

 

Asa ca in februarie sarbatorim de doua ori dragostea, pe 14, de Sfantul Valentin si pe 24 de Dragobete si continuam cu celebrarea frumusetii si a feminitatii cu 1 si 8 Martie.

Suntem siguri ca, oricare dintre aceste date sunt importante pentru tine si vei dori sa le sarbatoresti alaturi de partenerul tau si vei dori sa arati impecabil. Diva Hair te ajuta si iti ofera spre inspiratie idei de tinute potrivite personalitatii tale, varstei si chiar si siluetei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 776 din 807

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home