Total Media News

Ultimele sitiri

Politic
Avantajele de a fi eurodeputat. PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 19:16

   Câţi bani câştigă trimişii României în Parlamentul European   ?

 

     Europarlamentarii beneficiază, pe lângă salariul de peste 6.000 de euro, de mai multe indemnizaţii (pentru cheltuieli generale, indemnizaţii de şedere, indemnizaţii anuale de călătorie), de rambursarea cheltuielilor de deplasare, precum şi de circa 20.000 de euro lunar pentru angajarea asistenţilor.

                     

   Salariul brut al unui europarlamentar este de aproximativ 7.900 de euro, achitat din bugetul PE. După reţinerea impozitului comunicat şi a contribuţiei pentru asigurarea de accident, salariul net ajunge la circa 6.200 de euro, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Parlamentului European. De asemenea, statele membre pot să perceapă din salariu un impozit naţional.

   Salariul de bază este stabilit la 38,5% din salariul de bază al unui judecător al Curţii Europene de Justiţie. Există şi câteva excepţii: deputaţii care au avut un mandat în Parlamentul European înainte de alegerile din 2009, când a fost stabilit acest sistem unic de salarizare, au putut opta pentru menţinerea sistemului naţional anterior pentru salariu, indemnizaţia tranzitorie şi pensii.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de iarana
CIO sanctioneaza un jucator leton de hockey pentru testul anti doping de la Sochi PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Aprilie 2014 13:23
              The International Olympic Committee (IOC) a anuntat azi ca  Ralfs Freibergs din Letonia a fost exclus  din XXII Olympic Winter Games in Sochi.
       Freibergs, 23 de ani , a avut doua probe de urina ce au dovedit k este pozitiv la testarea anti doping .
Comisia de disciplina CIO , compusa in acest caz din Denis Oswald (Chairman), Gunilla Lindberg and Claudia Bokel, a decis urmatoarele
I           Atletul, Mr Ralfs Freibergs, Letonia, Ice Hockey este descalificata din  Play-offs Sferturilor – Canada vs Letonia
II.         Atletul este exclus din editia  XXII Olympic Winter Games in Sochi in 2014.
III.         Diploma atletului pentru locul 8 , este de asemenea retrasa .
VI.        Decizia intra imediat in vigoare .
 

                      

 

 

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Locuri mai multe la scoli profesionale , mai putine la liceu in anul scolar 2014-2015 PDF Imprimare Email
Joi, 24 Aprilie 2014 08:27

         Cifrele de şcolarizare în învăţământul profesional şi postliceal au fost majorate pentru anul 2014-2015, pentru a se asigura şcolarizarea în proporţie de 100% a elevilor în învăţământul general obligatoriu, iar cifrele pentru învăţământul gimnazial şi liceal au scăzut, conform evoluţiei demografice.

                                          

      Modificările au fost decise în şedinţa de miercuri a Guvernului, prin hotărâre, a anunţat Executivul.

     "Actul normativ nu aduce noutăţi de fond faţă de anii şcolari/universitari precedenţi. S-au efectuat corecţii prin majorări ale cifrelor de şcolarizare la învăţământul profesional şi postliceal, pentru a se asigura şcolarizarea în proporţie de sută la sută a elevilor în învăţământul general obligatoriu. De asemenea, în concordanţă cu evoluţia demografică a populaţiei de vârstă şcolară, s-au scăzut cifrele de şcolarizare pentru învăţământul gimnazial şi liceal (clasa a IX), învăţământ de zi", se arată într-un comunicat al Guvernului.

    Conform proiectului de hotărâre, prezentat în urmă cu două săptămâni, de Ministerul Educaţiei, pentru 2014-2015 vor fi aceleaşi cifre de şcolarizare în învăţământul universitar şi postuniversitar, scăzând însă cu câte 20.000 cele din învăţământul gimnazial şi liceal şi crescând cu 30.000 de locuri cele pentru învăţământul profesional şi cu 5.000 cele la postliceal.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Benelli’s 300cc BN302: Motociclete italiene pentru incepatori PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Aprilie 2014 09:36

        Benelli a scos pe piata noile modele BN302 twin cylinder, 300cc nakedbike.

       Cu un pret bun ,  si un design atragator, the BN302 e unul din modelele ce va aparea pe piata in urmatoarele 24 luni.

  •      The Benelli BN302 (Photo: Loz Blain)                                           The Benelli BN302 in front of a murderer's row of stablemates, including the TnT 1130 (Pho...               
  •                                            The Benelli BN302 - rear wheel (Photo: Loz Blain)                                            The Benelli BN302 (Photo: Loz Blain)

   In perioada recenta , producatorul italian a renuntat la producerea materialelor pentru Campionatul Mondial de Moto Gp , concentrandu-se pe productia de serie si constructia unor modele destul de scumpe .

Citeşte mai mult...
 
Auto
spatii stradale de inchiriat PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Aprilie 2014 17:59

 

                      Spatii   stradale  de inchiriat  

             

 

:- doua  spatii stradale  de  inchiriat      ( unul  de 60  mp si  unul  de  110  mp)

 

-unul  linga  celalalt, termopan, gresie, tavan  fals  ;

 

-- amplasare :sos.  vitan barzesti  nr. 3 - intre  Praktiker vitan  si  targul  auto  Autovit

 

Se  preteaza  la :  birouri, showroom , magazin

 

    Informatii  : 0742 769 462,   021-3322480


chiria = 17,00 Euro + tva / mp  lunar

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Maşini de lux printr-o tombolă a bonurilor fiscale in Grecia PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Aprilie 2014 12:01

     Statul elen va organiza o tombolă la care populaţia poate participa cu bonurile fiscale primite pentru cumpărături, premiile urmând să includă mai multe maşini de lux, printre care zece Ferrari, precum şi mai multe modele Lamborghini, Porsche, Jaguar şi Mercedes.

                 

   Programul autorităţilor de la Atena are ca scop combaterea evaziunii, iar premiile vor fi acordate pe parcursul verii prin extrageri săptămânale, scrie presa elenă, citată de portalul GreekReporter. Statul a intrat în posesia maşinilor în perioada crizei financiare, inclusiv prin confiscarea acestora de la evazionişti bogaţi.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 586 din 944

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home