Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
Dupa ce Radu Mazăre şi Avraham Morgenstern au fost eliberati din arest -DNA face noi perchezitii PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Aprilie 2014 11:29

          Procurorii DNA fac, marţi, trei percheziţii în municipiul Constanţa, în dosarul în care primarul Radu Mazărea este acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale.

                  

   

     "Ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie efectuează percheziţii domiciliare în trei locaţii situate în municipiul Constanţa, niciuna dintre locaţii nefiind sediul vreunei instituţii publice", informează DNA, într-un comunicat de presă.

     Percheziţiile au fost efectuate în dosarul în care primarul Constanţei,Radu Mazăre, fratele acestuia, senatorul Alexandru Mazăre, şi omul de afaceri Avraham Morgenstern sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie, a precizat DNA.

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Andreea Mitu s-a impus la un turneu din Italia atât la simplu, cât şi la dublu PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Aprilie 2014 10:12

                              Andreea Mitu (202 WTA) a cucerit turneul ITF de la Santa Margherita, din Italia, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după ce s-a impus în faţa jucătoarei din Spania, Sara Sorribes Tormo (331 WTA), cu 6-4, 6-3.

            

     Jucătoarea în vârstă de 22 de ani şi-a confirmat statutul de favorită a turneului şi a avut următorul parcurs: în primul tur a trecut de franţuzoaica Josephine Boualem (6-1, 6-2), în optimi a învins-o pe italianca Annalisa Bona (6-2, 6-1), în sferturi a dispus de o altă italiancă, Alice Savoretti (6-1, 6-2), iar în penultimul act al competiţiei a câştigat confruntarea cu poloneza Anna Korzeniak (6-4, 6-1).

      Adversara Andreei Mitu din finală, Sara Sorribes, era considerată a doua favorită a turneului. Românca şi-a adjudecat titlul şi la dublu, făcând pereche cu Ştefana Andrei, graţie unei victorii cu franţuzoaicele Audrey Albie/Manon Peral, cu 7-6(5), 6-2. Conaţionalele noastre au trecut în primul tur de elveţiencele Chiara Frapolli/Luna Milovanovic (6-2, 6-1), în sferturi au câştigat în faţa perechii Josephine Boualem (Franţa)/Ariadna Marti Riembau (Spania) cu 6-4, 6-1, iar în semifinale au trecut cu 6-4, 6-4 de cuplul Charlotte Roemer (Ecuador)/Olga Saez Larra (Spania).

Citeşte mai mult...
 
Auto
Bucharest Wheels Arena 13-15 June 2014 @ Romexpo PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Aprilie 2014 09:14

                                           Bucharest Wheels Arena 2014 -

                          

       SINGURUL festival auto-moto si sporturi extreme din ROMANIAIntre 13 si 15 iunie 2014, in Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti, se va desfasura cea de a III-a editie a SINGURULUI festival auto-moto si sporturi extreme din ROMANIA -

     Bucharest Wheels Arena. Lansat oficial in Romania in 2012 sub sloganul “Depaseste-ti limitele!”. Bucharest Wheels Arena prezinta publicului pe parcursul a 3 zile si 3 nopti, pe o suprafata exterioara si interioara de peste 40.000 mp, un concept unic dar si cea mai mare expozitie auto – moto din Romania.

      Conceptul unic este sustinut de imbinarea si modul in care sunt prezentate publicului demonstratiile cu masini de raliu si drift, demonstratiile de offroad, enduro, stunt riding, karting, bike stunts dar si concursurile specifice comunitatii auto-moto: Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Wheels, Best Engine, Best Rims, SQL Contest, SPL Contest. Editia din 2014 aduce in premiera si concursuri nationale de offroad si enduro, tip trial, singurele de acest gen organizate in Bucuresti si autorizate de Federatiile Sportive din Romania. 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Câţi bani trebuie să pună deoparte în fiecare lună un român pentru a avea o pensie de 1.000 de euro PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Aprilie 2014 07:43

       "Economisirea trebuie să înceapă de la vârste tinere, 20 sau 25 de ani"

                                                                    

       Cu cât o persoană începe să economisească mai devreme, cu atât efortul necesar pentru a strânge o anumită sumă la vârsta pensionării se reduce substanţial.

       Spre exemplu, pentru a strân­ge 180.000 de euro la 65 de ani, su­mă care ajunge pentru o pensie de circa 1.000 de eu­ro pe lună (timp de 15 ani), sunt ne­cesare economii de circa 410 lei (91 de euro) pe lu­nă timp de 45 de ani, adică de la vâr­sta de 20 de ani, po­­trivit unei analize a ZF luând în calcul o dobândă sau randament anual mediu de 5%.

        Pentru a beneficia de aceeaşi pen­sie, dacă economisirea începe spre exem­plu mai târziu, de la 30 de ani, su­ma care trebuie pusă deoparte lunar urcă la 724 de lei (162 de euro), res­pectiv la 1.371 de lei (307 euro) înce­pând cu vârsta de 40 de ani şi ajunge la 3.031 de lei (679 de euro) lunar pentru o persoană care începe să economisească pentru pensie de la 50 de ani.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Un bărbat a construit o casă de vis cu doar 9.000 de dolari PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 13:11

    Steve Areen a construit o casă tip dom în doar şase săptămâni, folosind aproape în totalitate materiale naturale, iar costul total al construcţiei a fost de sub 9.000 de dolari.

           

     Regulile nu sunt atât de stricte în Tailanda, astfel încât Steve nu a avut nevoie de avize pentru construcţie, fapt care a scurtat mult timpul. Pentru anumite aspecte, precum încălzirea apei şi iluminare, ingeniosul bărbat a trebuit totuşi să apeleze la metode convenţianale, precum instalaţia de energie electrică.

    Este prima casă de tip dom construită de Steve Areen, însă are deja planuri pentru o nouă locaţie, lângă Oregon. El vrea ca de această dată să folosească materiale ceva mai rezistente, precum un anumit tip de cărămidă realizată din pământ.

 

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 12:53

           

     Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a primit Fed Cup Heart Award pentru zona Euro-africană a Grupei I,premiu care i-a fost înmânat, vineri, după tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul întâlnirii România - Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale.

                                                 

   Halep a fost recompensată pentru dedicare şi spirit de echipă.

   Premiul, în valoare de 1.000 de dolari, i-a fost înmânat româncei de către preşedintele ITF, Francesco Ricci Bitti.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 587 din 944

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home