Total Media News

Stiri premium
Skandenberg cu 1.000 de concurenti , consecutiv .... PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Februarie 2012 08:39
       Un  nou  targhet  pentru  ONCESCU   :  1000 de  concurenti
                   
                        
    Maine  12  februarie  2012     incepind  cu  ora  12,00   la  Sun Plaza    din  Bucuresti ,   Oncescu   incearca - in  prezenta reprezentantilor  Cartii Recordurilor - sa  stabileasca  un  nou   record  :  sa  concureze  , consecutiv , impotriva  a  1 000  de  barbati  la  masa  de  skanderberg.  
  Un  eventual  invingator  al  lui  Oncescu  va  castiga 1 000 Euro.

           
Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Orange lansează o ofertă specială pentru studenţii de la ASE PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Februarie 2012 13:23

Bucuresti, 6 februarie 2012. Orange România, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, lansează o ofertă dedicată studenţilor de la ASE prin care pot afla notele de la examene prin SMS, imediat ce au fost afişate pe pagina personală. În plus, ei pot primi gratuit informaţii despre modificările de orar, precum şi despre noutăţile din facultatea lor.

 

 

   Pentru a afla aceste informaţii, ei trebuie să se înscrie în comunitatea ASE prin trimiterea numărului matricol prin SMS la numarul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal. Numărul matricol este individual şi poate fi găsit uşor pe legitimaţia de student sau pe pagina personală de pe site-ul ASE.

Citeşte mai mult...
 
Auto
LEXUS LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA 2012 PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Februarie 2012 12:51

·       Premiera europeana a conceptului premiat LF- LC

·       Noul model cu propulsie hibrida GS 450h

·       Gama Lexus F-SPORT ce include doua modele noi


                             

 

Conceptul premiat LF-LC

            Distins cu premiul de design pentru cel mai bun concept la Salonul Auto de la Detroit de anul acesta, Lexus LF-LC, un hibrid sport coupe cu 2+2 locuri, va fi lansat pe piata europeana la Salonul Auto de la Geneva.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Atelier creatie Praline artizanale - chocolate love PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Februarie 2012 09:36

Sambata 11 februarie organizam un atelier de creatie praline de ciocolata, inspirat inevitabil de valul de amor pe care il aduce fiecare a doua luna a anului.

                                  

Chef Daniel Wendorf va fi gazda atelierului, ciocolata va fi cea mai buna couverture din lume de la Valrhona, iar participantii speram sa fie mai indragostiti ca niciodata.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Declaraţie a Băncii Mondiale, Comisiei Europene şi FMI în urma misiunii din Romania PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Februarie 2012 09:26

Misiunile Băncii Mondiale (BM), Comisiei Europene (CE) şi Fondului Monetar Internaţional (FMI) au vizitat Bucureştiul în perioada 24 ianuarie - 6 februarie pentru cea de a patra evaluare a programului economic al României*1. Obiectivele programului sunt consolidarea creşterii economice şi menţinerea stabilităţii macroeconomice şi financiare.


Conform evaluării realizate de echipe, programul se află în continuare pe calea bună. Au fost îndeplinite toate criteriile de performanţă stabilite cu FMI pentru finele lunii decembrie. Autorităţile au înregistrat progrese notabile în implementarea politicilor din cadrul programului, într-un mediu extern foarte dificil. În viitor, sunt importante politicile macroeconomice prudente şi accelerarea reformelor structurale pentru a asigura o performanţă economică puternică şi atragerea încrederii pieţelor.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Reuters: Măsurile dure ale FMI ar putea fi dezastruoase pentru România PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Februarie 2012 08:59

Rigoarea excesivă promovată de Fondul Monetar Internațional  ar putea provoca daune pe termen lung în cazul României, potrivit unui articol publicat de doi analişti ai Reuters pe blogul agenţiei, citat de Mediafax.

                      

 

Condiţiile draconice impuse de FMI au dus la reducerea salariilor din sectorul public cu 25%, mai mult decât oriunde în altă parte.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 678 din 708

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home