Total Media News

Fotbal
Steaua - Ceahlaul = 2:1 PDF Imprimare Email
Duminică, 21 Iulie 2013 15:00

                                   

          In  meciul    de  aseara     Steaua  a  aratat    ca   este  o  echipa  OBISNUITA  din  Romania.

 

     Nu stiu  cum  ar  fi  curs  meciul  daca   echipei   Steaua   nu  i  s-ar  fi  validat  in  primele  11  minute  ale  partidei  un  gol  din  OFSAID.

    Despre  Steaua  :  fite   si  suferinte .

    Despre  Ceahlaul  :    joc  placut  , combativi  (  in  limita  sportivitatii   ,,,), dispusi  la  efort  , bine  pregatiti  si  tactic..... FELICITARI    Vasile Miriuţă, noul antrenor al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ  !!

Citeşte mai mult...
 
International
Restaurantele din Franta: mincare pregatita industrial, congelata si incalzita la microunde PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 20 Iulie 2013 09:19

             În plină criză, cu recesiune şi şomaj record, în societatea franceză are loc o dezbatere aprinsă pe o temă surprinzătoare, de natură culinară, care a captat deopotrivă atenţia ministerelor de resort, a Adunării Naţionale şi a patronatelor din sectorul restaurantelor.

 

      Mitul micului restaurant parizian care serveşte bucate alese a fost spulberat recent de rezultatele unui sondaj care a relevat că o treime dintre localuri, deşi se laudă cu mese gourmet, oferă clienţilor produse pregătite industrial, congelate şi încălzite la cuptorul cu microunde.

       Proprietarii de restaurante estimează că numărul real al cârciumarilor care optează pentru această „scurtătură" este cu mult mai mare, deoarece multor bucătari-şefi le-ar fi prea ruşine să recunoască un asemenea sacrilegiu.

 

                       

       PE LÂNGĂ ELEMENTUL DE FRAUDĂ, BUCĂTARII NEMULŢUMIŢI SUBLINIAZĂ CĂ MÂNCĂRURILE PREPARATE ÎN FABRICĂ REPREZINTĂ TRĂDAREA TRADIŢIEI DE PATRIMONIU A MESEI GOURMET ŞI SUBMINAREA UNEIA DINTRE PRINCIPALELE ATRACŢII TURISTICE FRANCEZE. Un bucătar care nu se sfieşte să admită că a apelat la controversata practică este Bernard Grateloup, proprietarul Cafe de la Poste din Carmaux, un oraş mic, situat la aproximativ 80 de kilometri nord-est de Toulouse.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Omar Hayssam, predat Politiei Romane dupa SAPTE ANI de cautari si scandaluri PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Iulie 2013 19:13

      Omar Hayssam, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor români din Irak, a fost predat, vineri dimineaţă, autorităţilor române, după peste şapte ani de căutări şi de scandaluri în politică, justiţie, domeniul serviciilor de informaţii şi chiar în lumea medicală.

                                       

      MEDIAFAX vă prezintă CRONOLOGIA evenimentelor legate de omul de afaceri sirian, de la răpirea celor trei jurnalişti, la fuga lui din ţară şi la ziua în care a fost predat poliţiştilor români, în urma unei operaţiuni despre care autorităţile nu au dat publicităţii, deocamdată, detalii.

28 martie 2005 - Jurnaliştii Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcoci (ambii de la Prima TV) şi Ovidiu Ohanesian (de la cotidianul România Liberă) contactează telefonic conducerea postului de televiziune, Marie Jeane spunând că sunt răpiţi. Ulterior, printr-un SMS, aceasta cere ajutor: "Am fost răpiţi. Nu e o glumă. Ajutor! Ajutor!";

Citeşte mai mult...
 
Esential
Proteste in Valea Jiului: Doi mineri spitalizati s-au intors in subteran PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Iulie 2013 18:56

      Cei doi mineri de la Mina Paroşeni, transportaţi, vineri, la spital, după ce li s-a făcut rău, au revenit în subteran, alături de colegii lor care protestează, în timp ce alţi doi ortaci au ajuns, în cursul după-amiezii, cu ambulanţa, la spitalul din Vulcan, acuzând o stare de rău.

                    

      Primii doi mineri transportaţi la spital erau din schimbul unu de joi şi au stat mai bine de 30 de ore în subteran. Ei au revenit în jurul orei 17.00 la Mina Paroşeni, pentru a continua protestul din subteran alături de colegii lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

      Unul dintre cei doi mineri a spus că i-au fost administrate perfuzii şi "că nu au mers acasă, pentru că ei sunt fraţi cu minerii aflaţi în subteran şi nu puteau să-i abandoneze acolo", după care a izbucnit în plâns.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Balcaniada de volei feminin a sperantelor 2013 PDF Imprimare Email
Joi, 18 Iulie 2013 13:35
    

                       Competiţia se desfăşoară la Izvorani

              Miercuri a  debutat   în sala din Complexul Olimpic "Sydney 2000", de la Izvorani, Campionatul Balcanic de volei feminin rezervat speranţelor (jucătoare născute în 1998 şi mai tinere), competiţie introdusă abia anul trecut în calendar de Asociaţia Balcanică de Volei.

             

      La turneu participă doar şase formaţii, care vor juca fiecare cu fiecare. Iniţial, Balcaniada era structurată pe două grupe, însă Muntenegru şi Grecia au renunţat la participare, apoi s-a mai înscris şi Bosnia-Herţegovina. 

                     Programul Balcaniadei speranţelor:

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Maria Grapini vrea o pista de biciclete intre Bucuresti si localitatea Comana din Giurgiu PDF Imprimare Email
Joi, 18 Iulie 2013 08:11

           Ministrul pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, a pregătit un proiect pentru construirea unei piste de biciclete între Bucureşti şi localitatea Comana din judeţul Giurgiu, unde există un parc naţional, Delta Neajlovului şi un parc de distracţii.

                                       

  Ministrul crede că zona respectivă, situată la aproape 40 de kilometri de Bucureşti, poate atrage un număr mare de turişti şi a arătat că de 1 Mai Comana a fost vizitată de peste 3.000 de persoane, dintre care foarte mulţi biciclişti.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 703 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home