Total Media News

Ultimele sitiri

Consumator
Factura de telefon va fi mai mica deoarece tarifele de interconectare scad de la 1 aprilie PDF Imprimare Email
Joi, 27 Februarie 2014 19:56

    Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a anuntat ca tarifele maxime pentru terminarea apelurilor in Romania scad considerabil incepand cu 1 aprilie 2014.

                                           

    “ANCOM a adoptat, in urma avizului favorabil primit din partea Comisiei Europene, deciziile prin care sunt stabilite noile tarife maxime pentru serviciile de interconectare in vederea terminarii apelurilor. Incepand cu data de 1 aprilie 2014, noile tarife maxime pentru terminarea apelurilor in Romania scad de la 0,67 eurocenti/minut la 0,14 eurocenti/minut, pentru terminarea la puncte fixe, respectiv de la 3,07 eurocenti/minut la 0,96 eurocenti/minut, pentru terminarea la puncte mobile”, se arata in comunicatul institutiei.In urma finalizarii procesului de consultare nationala a modelelor de calculatie a costurilor pentru determinarea tarifelor de interconectare din a doua jumatate a anului 2013, ANCOM a notificat Comisia Europeana, BEREC si autoritatile nationale de reglementare din celelalte state membre ale Uniunii Europene cu privire la aplicarea noilor plafoane tarifare.

Acordul primit din partea Comisiei Europene in temeiul Directivei-Cadru incheie consultarea la nivel european si permite ANCOM adoptarea setului de masuri propuse.„In raspunsul sau, Comisia Europeana a salutat tarifele LRIC pur pentru terminarea apelurilor calculate de ANCOM, apreciind ca acestea contribuie la crearea unor conditii concurentiale echitabile pentru operatori si asigura tuturor utilizatorilor beneficii maxime din punct de vedere al posibilitatilor de alegere, al preturilor si al calitatii”, a declarat Catalin Marinescu, presedintele ANCOM.Masurile de reglementare adoptate de ANCOM pe pietele de gros pentru terminarea apelurilor concretizeaza demersurile initiate de Autoritate in anul 2012 si continuate pe parcursul anului 2013, care au presupus o activitate complexa de colectare de date, analiza si rulare a mai multor scenarii, precum si serii succesive de consultari si ajustari.

ANCOM a calculat costurile eficiente ale furnizarii serviciilor, utilizand ipoteze de lucru in conformitate cu legislatia din Romania, informatiile transmise de furnizorii de retele, precum si cele mai bune practici de modelare la nivelul Uniunii Europene.

Citeşte mai mult...
 
International
Islandezii au decis sa isi retraga candidatura pentru aderarea la Uniunea Europeana PDF Imprimare Email
Joi, 27 Februarie 2014 16:36

    Cei mai multumiti europeni de calitatea vietii proprii sunt islandezii, popor care a decis de curand sa isi retraga candidatura pentru aderarea la Uniunea Europeana.

                             

Guvernul de la Reykjavik a anuntat recent retragerea candidaturii de aderare a Islandei la Uniunea Europeana (UE). 

Islanda are divergente cu UE asupra problemei drepturilor de pescuit.Cunoscute ca "razboiul macroului", aceste divergente au aparut dupa ce Islanda a luat hotararea unilaterala de a creste in mod considerabil cota sa de macrou. Insula se afla in conflict cu UE si asupra problemei vanatorii de balene. Industria pescuitului constituie o activitate vitala pentru aceasta insula din Atlanticul de Nord si cei peste 320.000 de locuitori a sai.

La nivel european, cei mai multumiti de calitatea vietii proprii sunt respondentii din Islanda (98%, dintre care 55% se declara foarte multumiti), Suedia (97%), Danemarca (97%), Olanda (94%), Belgia (93%) si Luxemburg (93%). La polul opus sunt respondentii din Bulgaria (35%) si Grecia (38%), releva editia din toamna anului trecut a Eurobarometrului, publicata marti de Comisia Europeana

Grecii, cipriotii si portughezii – cei mai pesimisti

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Romania va gazdui prima editie a Campionatului European de baschet 3x3! PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Februarie 2014 21:46

         Dupa ce anul trecut FIBA-Europe lansa la Bucuresti primul circuit european de baschet 3x3 (FIBA Europe 3x3 Euro Tour), alcatuit din zece turnee gazduite de zece orase europene, anul acesta, capitala Romaniei va fi din nou in centru atentiei baschetului european, urmand sa gazduiasca primul European de baschet 3x3, in perioada 5-7 septembrie!
                                                      
   In cursul acestei zile, forul european a anuntat oficial ca Romania va organiza primul Campionat European de baschet 3x3 din istorie, anuntul fiind realizat dupa ce Comitetul Executiv al FIBA-Europe, intrunit la Munchen, a analizat ofertele de organizare prezentate de mai multe tari, “finala” fiind decisa intre tara noastra si Slovenia, gazda Eurobasket 2013 - http://www.3x3eurotour.com/coid_U4,XSf,rJT6Mk0L0DbvuP3.articleMode_on.html

.
    Astfel, prima editie a intrecerilor europene de baschet 3x3 va avea loc in Bucuresti, in septembrie 2014, si va fi organizata de Federatia Romana de Baschet in colaborare Sport Arena, companie care organizeaza de zece sezoane singurul campionat de baschet 3x3 din Romania - http://youtu.be/ZcHKoYEJqHo

.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
SALARIILE primarilor vor creste cu 30% PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Februarie 2014 20:52

             Senatorii au aprobat, joi, mărirea salariilor primarilor  cu 30%, prin vot secret.

                               

    Propunerea a fost făcută de PSD. Primarii ar urma să primească până la 700 de lei în plus.

    Primarii vor primii salarii mai mari din 2014. Social-democraţii au propus ca veniturile aleşilor locali să fie majorate cu până la 700 de lei brut, lunar.

"Alimentaţi clientela politică", au acuzt liberalii, care au propus vot secret asupra proiectului, pentru ca PSD-iştii să nu se laude cu iniţiativa.

Senatorii au aprobat, joi, mărirea salariilor primarilor cu 30%, prin vot secret.

Citeşte mai mult...
 
IT
Huawei a lansat un smartphone ultra rapid la Barcelona PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Februarie 2014 19:22

      Huawei   a   lansat  smartphone-ul  Huawei  Ascend G6 4G  in cadrul  targului international  Mobile World Congress 2014.

                                         

   Noul smartphone Huawei are un ecran qHD de 4,5 inci, o camera frontala de 5 megapixeli si interfata Emotion UI 2.01. Avand o grosime de 7,85 mm si o greutate de 115 grame, Ascend G6 4G a fost inspirat de designul “dublu C” al smartphone-ului Ascend P6. Noul smartphone este disponibil in mai multe variante de culori, inclusiv negru cu reflexii gri metalizate, roz cu elemente aurii, sau alb cu roz sau auriu.

Pentru modelul Huawei Ascend G6 exista si o versiune 3G cu o grosime de 7,5 mm, disponibila in variantele de culoare negru, alb, roz, auriu sau albastru.Cel mai nou smartphone din portofoliul Huawei are la baza un procesor quad-core de 1,2 GHz si o baterie rezistenta Lithium Polymer de 2000 mAh, care economiseste pana la 30% din energia consumata. 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
" NU Taxei pe apa de ploaie " PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Februarie 2014 15:43

                        " NU Taxei pe apa de ploaie "

                    
                                          te-ai uitat pe factura de apa ?
                                      ai vazut ca platim APA de Ploaie ?
                             sa indreptam aceasta anomalie Semneaza petitia :
        http://www.petitieonline.com/nu_taxei_pe_apa_de_ploaie

 

    Intrati pe linkul cu petitia si semnati-o !

Citeşte mai mult...
 


Pagina 602 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home