Total Media News

Ultimele sitiri

Media-Publicitate
Editura Evenimentul si Capital isi cere insolventa PDF Imprimare Email
Luni, 24 Februarie 2014 22:49

    Compania Editura Evenimentul si Capital a introdus, la Tribunalul Bucuresti, pe data de 14 februarie, o cerere de intrare in insolventa.

                               

    Compania editeaza publicatiile Evenimentul Zilei si Capital. Instanta ar putea admite intrarea in insolventa a societatii in data de 26 februarie, potrivit datelor de pe site-ul Tribunalului.In 2010, dupa preluarea celor doua publicatii de la grupul elvetian Ringier, Bobby Paunescu anunta ca intentioneaza sa investeasca 11 milioane de euro pentru dezvoltarea lor si a televiziunii de stiri Vox News.

Familia Paunescu mai detine acum doar 5% din companie, principalul actionar fiind Dan Andronic, cu o detinere de 90%, potrivit datelor de la Registrul Comertului."Saptamana trecuta am facut un efort financiar si am achitat aproximativ 2.000.000 de lei, impozite catre bugetul de stat", a declarat Virgil Munteanu, director executiv Editura Evenimentul si Capital, citat de sursazilei.ro

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Viena, desemnat a cincea oara consecutiv orasul cu cea mai buna calitate a vietii PDF Imprimare Email
Luni, 24 Februarie 2014 22:41

           Viena ocupa in acest an, pentru a cincea oara consecutiv, prima pozitie intre cele 223 de metropole analizate de compania de consultanta Mercer.

                  

     Pe pozitia a doua se afla orasul elvetian Zürich, urmat de Auckland (Noua Zeelanda), München (Germania) si Vancouver (Canada).

„Concurenta dintre primele cinci orase din top este foarte stransa, iar diferentele sunt foarte mici. Calitatea locuirii si transportul public sunt cu precadere punctele tari ale primei clasate, Viena. Pe langa acestea, capitala Austriei dispune si de o oferta extrem de variata de restaurante”, explica experta Mercer Christa Zihlmann.Topul este din nou dominat de orasele europene. Pe langa Viena, Zürich si München, Düsseldorf ocupa locul al 6-lea, iar Frankfurt locul al 7-lea.„Orasele europene se bucura de un inalt nivel al calitatii vietii, comparativ cu cele din alte regiuni. Serviciile medicale, infrastructura si oferta de petrecere a timpului liber sunt in general la standarde foarte inalte“, afirma Slagin Parakatil, senior researcher al companiei Mercer.Pe ultimele pozitii din Europa se claseaza anul acesta Sankt Petersburg (Rusia) – locul 168, Tirana (Albania) – locul 179, Erevan (Armenia) - locul 180, Minsk (Belarus) - locul 189 si Tbilisi (Georgia) - locul 191.

Citeşte mai mult...
 
Expozitii
Expozitia Colours Symphony – Blue este deschisa in perioada 23 februarie – 15 martie. PDF Imprimare Email
Luni, 24 Februarie 2014 11:53
                                 “Colours Symphony – Blue”
                    
     Albastru -  fie ca este vorba de culoarea marilor sau a cerului, albastrul evoca spatiile deschide, calmul, linistea, simbolizand pacea, libertatea. Una dintre cele mai populare culori, a capatat de-a lungul istoriei o gama larga de semnificatii si conotatii simbolice. In perioada Evului Mediu, spre exemplu, lapis-lazuli, pigment albastru folosit in pictura, era atat de pretuit incat valora la fel de mult ca aurul. In Grecia Antica si in Imperiul Roman albastrul deschis era culoarea lui Zeus si Jupiter.
    Albastrul este culoarea controlului mental, a calmului, disponibilității, încrederii, creativității, cea mai imaterială dintre culori.
Citeşte mai mult...
 
Sporturi de iarana
Editia Jocurilor Olimpice de la Sochi a luat sfarsit ! Прощай , Сочи ! PDF Imprimare Email
Luni, 24 Februarie 2014 10:46

                   Inca o editie a Olimpiadei albe a luat acum cateva ceasuri sfarsit ... 
                                 
       Editia de la Sochi , catalogata drept cea mai scumpa , a impresionat prin cele 2 ceremonii , satisfacand pe deplin moftul conducatorilor rusi .    

   Aceasta editie a fost una speciala , cu multi sportivi consacrati la final de cariera ce incercau sa obtina o ultima mare performanta , cum este cazul lui Bjoerndalen ,( care a reusit sa obtina titlul olimpic la sprint , si stafeta mixta , devenind cel mai medaliat sportiv al Olimpiadei albe ) , Janne Ahonen , ( care din pacate s-a intors fara succes in circuit ) , Ivica Kostelic , Benjamin Raich , iar lista acestor campioni poate continua .   

   Totusi , aceasta editie a insemnat si transferul de generatii , si explozia unor sportivi ce confirmasera in Cupele Mondiale , printre care Kamil Stoch , ( dublu campion olimpic la Sochi , astfel scapa de renumele "noul-Malysz" , avan acum propria identitate ) , Eric Frenzel , ori Joergen Grabaak .      

Citeşte mai mult...
 
International
Yulia Timoșenko a fost eliberata PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Februarie 2014 09:02

             Criza din Ucraina s-ar putea prelungi, în ciuda faptului că după o săptămână de violenţe fără precedent, a sosit şi ziua schimbărilor.

                 

  Parlamentul de la Kiev a votat pe bandă rulantă directive şi motiuni: l-a destituit pe preşedintele Viktor Ianukovici, a stabilit pentru 25 mai data noilor alegeri prezidenţiale şi a scos-o din închisoare pe Iulia Timoşenko. Fostul premier ucrainean vrea acum cea mai înaltă funcţie în stat şi a anunţat că va candida la prezindenţiale. Din închisoare, Iulia Timoşenko a venit direct în Piaţa Independenţei. Echipa Digi24 aflată la Kiev a fost în mijlocul manifestanţilor, în momentul în care fostul premier şi-a făcut apariţia pe scenă.

Iulia Timoşenko, fostul premier al Ucrainei a fost aclamată la scenă deschisă de peste zece mii de manifestanţi.

„Când am sosit în Kiev, n-am recunoscut oraşul, cu maşini arse şi baricade. Dar este o altă Ucraină, o Ucraină a oamenilor liberi!”, a spus aceasta.

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Simona Halep a primit titlul de “Maestru al Sportului” PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Februarie 2014 09:36

     Vineri, 21.02.2014,

   ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, i-a oferit Simonei Halep titlul onorific de Maestru al Sportului, oferindu-i un trofeu în cadrul conferinţei de presă ce a avut loc la sediul Ministerului.

                 

   Alături de aceştia au fost prezenţi la eveniment Secretarul de Stat Carmen Tocală şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

   ”Sunt foarte mândru de ce a realizat Simona, poate fi un model pentru orice tânăr care vrea să facă sport şi să devină un membru de seamă al societăţii. Acum este momentul ca Simona să vorbească, noi vrem doar să ne arătăm respectul şi admiraţia pe care i le purtăm. La decizia mea şi a doamnei Carmen Tocală, Simona va fi “Maestru al Sportului”, al tenisului şi va primi un trofeu special. Îi mulţumesc Simonei pentru tot ce a făcut pentru România, observ că tenisul feminin devine un brand de ţară” a declarat ministrul Nicolae Bănicioiu.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 603 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home