Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Piata auto ajunge la nivelul de acum 13 ani PDF Imprimare Email
Marţi, 28 Ianuarie 2014 15:24
              După șase ani de scăderi consecutive, piața auto ajunge la nivelul de acum 13 ani
                   
      Semestrul II al lui 2013 a înregistrat o creștere destul de importantă a vânzărilor raportate, ceea ce a dus la creșteri – în anumite luni chiar importante - față de lunile similare din 2012. Ca urmare, pentru această perioadă (sem. II) consemnăm o creștere medie a pieței de 5,7% față de aceeași perioadă din 2012, din care la autoturisme de 9,7%. Cu toate acestea, la sfârșit de an se înregistrează o scădere generală a pieței de 6,3%, din care la autoturisme de 4,8%.
     Și pe plan european observăm o evoluție negativă în 2013 a principalelor piețe europene, care, pe segmentul autoturisme înregistrează scăderi semnificative, astfel: Franța -5,7%, Italia -7,1%, Germania -4,2%.
În continuare, vânzările pe piața din România sunt susţinute de achiziţiile realizate de către persoanele juridice (74% din totalul volumelor în 2013 față de 70% în 2012). În ceea ce privește situația pe luna decembrie (în care a funcționat Programul “Rabla”), raportul este la nivelul mediei anuale, adică 25% vs. 75%.
Citeşte mai mult...
 
Esential
Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare PDF Imprimare Email
Marţi, 28 Ianuarie 2014 14:50

              Omul de afaceri Ion Ţiriac şi o bancă au donat Inspectoratului General de Aviaţie câte un avion turbojet, pentru misiuni umanitare în situaţii de urgenţă, conform informaţiilor prezentate, luni seara, la comandamentul pentru iarnă organizat la Guvern.

                                        

    Astăzi, cineva a hotărât să facă un gest onorabil şi să doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviaţie. Domnul ministru Arafat, împreună cu Inspectoratul General de Aviaţie, după ce întocmiţi documentele, vă rog să faceţi public acest lucru, pentru că acest gest va salva în viitor foarte multe vieţi", i-a spus vicepremierul Liviu Dragnea secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, în cadrul comandamentului.

    Ulterior, la finalul reuniunii, Dragnea a precizat pentru jurnalişti că este vorba, de fapt, de două avioane turbojet care au fost donate statului de către o persoană fizică şi, respectiv, o bancă, fără nicio legătură între acestea.

Citeşte mai mult...
 
International
Cetatenii francezi vor fi consultati prin referendum asupra eventualitatii admiterii Turciei in UE PDF Imprimare Email
Luni, 27 Ianuarie 2014 20:36

       Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a încercat să disipeze temerile referitoare la eventualitatea aderării Turciei la Uniunea Europeană, oferind asigurări că cetăţenii francezi vor fi consultaţi printr-un referendum.


     "Poporul francez va fi consultat", a declarat Hollande la Ankara într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele Turciei, Abdullah Gül.

      Turcia este afectată de aproximativ o lună şi jumătate de un scandal de corupţie fără precedent care vizează apropiaţi ai premierului Recep Tayyip Erdogan.

      "Procesul de aderare la UE ar putea permite Turciei să evolueze şi să demonstreze de ce este capabilă", a subliniat Hollande.

 

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Herbalife devine Sponsorul Oficial in Nutritie al Ancai Bucur, Miss Fitness Universe 2013 PDF Imprimare Email
Duminică, 26 Ianuarie 2014 21:11

      Anca Bucur, singura romanca dublu medaliata in cadrul concursului mondial de fitness Miss Fitness Universe are de acum ca sponsor oficial in nutritie Herbalife, arata un comunicat din partea companiei.

                 

      Colaborarea dintre sportiva si Herbalife vizeaza dezvoltarea si optimizarea unui program personal de nutritie pentru Anca, oferindu-i in acelasi timp si gama completa de produse necesare pentru activitatea sa.

      In 2014, Herbalife o va sprijini pe Anca Bucur in optimizarea programului de nutritie ca parte din pregatirea pentru concursurile programate: "Miss Fitness Universe" in Miami (iunie) si "Fitness America" in Las Vegas.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Gala Super Bowl va fi difuzata in acest an pentru prima data live si in Europa PDF Imprimare Email
Duminică, 26 Ianuarie 2014 19:14

              Fox International Channels va transmite live în acest an, pentru prima dată în Europa, finala campionatului de fotbal american - Super Bowl -, care va avea loc pe 2 februarie, în oraşul New Jersey.

                             

    Gala va fi recepţionată live în peste 12 milioane de case din Europa, prin intermediul televiziunilor Fox Sports - care emite în Italia, Olanda, Turcia şi Cipru - şi Fox, care emite în Grecia, Bulgaria, Serbia, Croaţia şi Slovenia, informează broadbandtvnews.com.

    În Europa, gala Super Bowl va fi difuzată pe 2 februarie, începând cu ora 23.25 GMT.

    Echipele Denver Broncos şi Seattle Seahawks îşi vor disputa titlul Super Bowl 2014, pe 2 februarie, la MetLife Stadium din New Jersey.

    Trupa rock americană Red Hot Chili Peppers va cânta alături de Bruno Mars în show-ul programat în pauza finalei din acest an a Super Bowl.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Platile in numerar intre firme si catre persoane fizice vor fi limitate de la 10.000 la 2.000 de lei PDF Imprimare Email
Duminică, 26 Ianuarie 2014 18:58

        Guvernul vrea să interzică plata în numerar pentru cumpărările de terenuri, case şi maşini, indiferent de valoarea acestora, atât cumpărătorul, cât şi vânzătorul riscând o amendă de 20% din valoarea tranzacţiei, potrivit unui proiect de ordonanţă obţinut de MEDIAFAX.

                                                          

   "Prin excepţie de la prevederile art.2, 3 şi 9 din prezenta ordonanţă, contravaloarea achiziţiilor de bunuri imobile şi autovehicule se achită doar prin instrumente de plată fără numerar", se arată în document.

   Această prevedere este valabilă atât pentru firme, cât şi pentru populaţie şi cuprinde toate tipurile de imobil, precum şi orice fel de autovehicul, indiferent dacă este la prima vânzare sau second-hand.

   De asemenea, Guvernul introduce noi plafoane privind plăţile maxime pe care firmele le pot efectua zilnic în numerar, precum şi plăţile în numerar pe care poate să le facă populaţia către firme.

   Plăţile în numerar între firme şi către persoane fizice vor fi limitate de la 10.000 la 2.000 de lei

Plăţile în numerar pe care le pot efectua firmele între ele şi către persoane fizice vor fi limitate la 2.000 de lei pe zi, de la 10.000 de lei pe zi, respectiv 5.000 de lei pentru un singur furnizor, şi va fi introdus un plafon de 10.000 de lei pentru astfel de plăţi între persoanele fizice.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 611 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home