Total Media News

Ultimele sitiri

Media-Publicitate
VP TV PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Ianuarie 2014 16:15

      Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, luni, să acorde o licenţă audiovizuală pentru VP TV, o televiziune regională, care va fi lansată până în luna iunie şi va emite în Bucureşti şi în localităţi din judeţul Ilfov, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii postului.

             

   CNA a analizat, în şedinţa de luni, o solicitare a societăţii Prontos Serv SRL din Ploieşti de acordare a unei licenţe audiovizuale pentru lansarea VP TV, o televiziune cu zona de difuzare regională: Bucureşti şi judeţul Ilfov.

   "Pentru" acordarea acestei licenţe au votat Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Viorel Vaseil Buda, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Cristina Trepcea, în timp ce "împotrivă" au votat Radu Călin Cristea şi Monica Gubernat.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Laptele si branzeturile din piete se vor scumpi cu peste 20% din luna februarie PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Ianuarie 2014 14:00

   Producătorii care vând lapte în pieţe au de ales între a dispărea sau a scumpi marfa cu peste 20% din luna februarie, după ce normele europene care îi obligă să facă buletine lunare de analiză a laptelui şi care costă 180 de lei au intrat în vigoare, potrivit patronatului din domeniu.

                                   

   "Problema producătorilor individuali, care desfac laptele pe tarabă în piaţă, este că pe lângă certificatul de sănătate de care aveau nevoie pâna acum vor trebui să aibă două buletine de analiză valabile pe o perioadă de o lună şi care să ateste conformitatea laptelui.

   Aceste certificate vor fi verificate de medicii veterinari din pieţe şi problema este că acestea costă în jur de 180 de lei", a declarat agenţiei MEDIAFAX Claudiu Frânc, preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România.

   Producătorii trebuie să livreze lapte care îndeplineşte criteriile de calitate ale UE, din 1 ianuarie 2014, la finalul unei perioade de tranziţie acordate României. Laptele crud destinat vânzărilor către consumatorul final trebuie să îndeplinească criteriile de calitate cu privire la numărul total de germeni (max. 100.000/ml) şi de celule somatice (400.000/ml) prevăzute de legislaţie.

   Oficialul federaţiei a calculat că în condiţiile în care litrul de lapte se vinde în pieţe cu 2 lei, producătorul va trebui să vândă aproape 100 de litri de lapte pe lună doar ca să poată plăti buletinele de analiză. Pentru cei care vând lapte la centrele de procesare, spune Frânc, nu este nicio problemă, pentru că se face o singură analiză pe tanc şi costurile se reduc foarte mult.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Mourinho: I'm here to stay, I belong to Chelsea PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Ianuarie 2014 13:56

        Jose Mourinho insists he wants to stay at Chelsea for a long time and says he has given no thought to the next step in his managerial career.

                    

   Trophy-laden spells at Stamford Bridge, Porto, Inter Milan andReal Madrid have established Mourinho as one of the most respected coaches in the world.

   But now managing in west London for a second time, Mourinho is adamant he is ready to settle down in his personal and professional life.He told London's Evening Standard: “I’m not here thinking about my next move because I don’t want to have a next move. I’m here to stay.

   I belong to Chelsea, Chelsea belong to me.“I think London is the only place in Europe where I can keep these little things of life.

  I can go to school and wait for my son and daughter and the parents feel me as another parent."I can go to walk on Sloane Street or Old Bond Street and if somebody disturbs me it is not an English person for sure. I can go to a restaurant, I can go to a cab and the driver be an Arsenal or Tottenham supporter and he enjoys speaking with me.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
CARAVANA ISTETILOR - STIU, MA INFORMEZ, DECI SUNT CEL MAI BUN PDF Imprimare Email
Luni, 13 Ianuarie 2014 12:11

 

                       Revista “BUBU cel mai bun prieten !”

  impreuna cu partenerii oficiali: Ministerul Educatiei Nationale, Inspectoratul Scolar a Municipiului Bucuresti, Inspectoratul General al Politiei Romane – prin Directia Rutiera, Institutul pentru Cercetare si Prevenire a Criminalitatii, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice si Asociatia ADEPT Romania s-au aflat, sâmbătă 11 IANUARIE 2014, în complexul comercial Vitantis Shopping Center, unde mai multe unitati scolare din Bucuresti si Branesti Ilfov au prezentat parada costumelor din materiale reciclabile realizate de copii si parinti sub indrumarea cadrelor didactice.Politisti le-au explicat copiilor cum să fie participanti in trafic pentru siguranta lor si le-au explicat importanta semnelor de circulatie.                

     Tot in cadrul evenimentului „Caravana isteţilor” au fost nenumarati copii talentati la dans si voce.

 

     Invitat special Comisarul Christian Ciocan , alaturi de copii, parinti si cadrele didactice. 
   Un COMISAR cu mainile curate si iubit de toata lumea, spun acest lucru deoarece pe perioada evenimentului sute de copii, parinti si invatatori s-au fotografiat si au discutat cu domnul Comisar Christian Ciocan.

  Trofeele la sectiunile : micul ecologist , cea mai buna voce, cel mai frumos moment de dans si micul politist au fost inmanate copiilor de invitat special Comisarul Christian Ciocan.

   „Acesta este un proiect educaţional la nivel national prin care încercăm să milităm pentru prevenirea a accidentelor copiilor în trafic, pentru prevenirea victimizării copiilor, pentru prevenirea violenţelor intre copii, pentru o educaţie comună în siguranţa lor de zi cu zi, constientizarea copiilor pentru un mediu mai curat “si tot odata aprecierea copiilor talentati .

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Motii din Campeni au protestat la Oradea 12 ianuarie 2014 PDF Imprimare Email
Luni, 13 Ianuarie 2014 10:23

                                           Moţii din Câmpeni au protestat la Oradea:

             "Veniţi cu toţii şi strigaţi tare că România nu e de vânzare!"

                                                                    12 ianuarie 2014

                   


      Peste o sută de protestatari din Câmpeni au venit la Oradea pentru a protesta împotriva explorării şi exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică, dar şi faţă de controversatul proiect minier de la Roşia Montană.
        În faţa statuii lui Mihai Viteazul din Oradea s-au adunat, duminică seara, aproximativ 200 de protestatari. De această dată, protestul a fost unul mai deosebit, la el fiind prezenţi şi aproximativ 100 de moţi din Câmpeni, în frunte cu interpreta de muzică populară Florica Bradu. Pe toţi i-au unit aceeaşi nemulţumire, respectiv explorarea şi exploatarea gazelor de şist la Băile Felix şi mineritul cu cianuri de la Roşia Montana. Moţii au ajuns în faţa statuii lui Mihai Vitezul intonând cântece patriotice. Totodată, au fluturat mai multe steguri tricolore şi pancarte cu mesaje sau cu portretele lui Avram Iancu, Horea, Cloşca şi Crişan.

 “Ne exprimăm solidaritatea faţă de problemele voastre. La mulţumim tuturor celor prezenţi la marea adunare din 19 octombrie de la Câmpeni unde am semnat o proclamaţie pe care o cunoaşte întreaga ţară. Într-unul din puncte ne-am revenit la gazele de şist, ceea ce vi se pregăteşte vouă, adică distrugerea naturii. Noi vă îndemnăm să fim uniţi cu toţii împotriva celor care se luptă cu oamenii drepţi, cu oamenii care plătesc taxe şi impozite. Am văzut la Tulca primari alături de oameni, am văzut un domn senator cu lacrimi în ochi atunci când Florica Bradu a cântat un cântec despre moţi. Românii mai mult ca oricând au nevoie să fie uniţi", a spus Dan Borz, unul dintre liderii moţilor.

Citeşte mai mult...
 
IT
SAPPHIRE Technology lanseaza primele modele din seria R7 260X de la SAPPHIRE PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Ianuarie 2014 21:01

      In continuarea lansării de plăci grafice bazate pe arhitectura GCN (graphics core next) de la AMD, SAPPHIRE Technology lansează primele modele din seria R7, ce adoptă multe dintre caracteristicile seriei R9 dar la un preţ mai accesibil.

                     

    Modelul R7 260X de la SAPPHIRE se adresează în mod special gamerului dar beneficiază de caracteristici avansate pentru utilizatorul de acasă sau cel profesionist. Cu 2GB de memorie GDDR5 cu overclocking din fabrică la 1650MHz (6.6GHz efectivi), 896 procesoare stream şi clock-uri de 1150MHz această placă dispune de performanţe mai mult decât decente.

Cu suport pentru DirectX 11.2 arhitectura este realizată pentru a rula cele mai noi aplicaţii şi jocuri chiar şi la rezoluţii HD sau chiar mai mult. Pentru optimizarea performanţelor se pot utiliza mai multe plăci grafice în configuraţie AMD CrossFire pe o placă de bază compatibilă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 616 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home