Total Media News

Ultimele sitiri

Tenis
Ion Ţiriac face un anunţ tulburător pentru sportul romanesc: „Abia peste 50 de ani vom reusi'' PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Ianuarie 2014 20:36

     Fostul tenismen Ion Ţiriac a făcut un anunţ dur legat de sportul românesc, spunând că ţara noastră nu va putea organiza un turneu de Grand Slam nici în 50 de ani.

                                                    

    ''Ne mai lipsesc 50 de ani să avem un turneu de Grand Slam. Probabil că, între timp, vom avea un turneu de primă mână. E bun şi cel WTA pe care îl vom organiza'', a declarat Ţiriac, referindu-se la Grand Prix-ul care se organiza până acum la Budapesta şi care va fi mutat la Bucureşti, deoarece ungurii nu şi-l mai permit.

   Anul trecut, GP-ul de la Budapesta a fost câştigat de Simona Halep, care va avea astfel ocazia să îşi apere titlul în 2014 în faţa propriilor suporteri.

   Pe lângă turneul WTA, România va organiza în continuare turneul ATP BRD Năstase Ţiriac Trophy. ''Nu îl vând, pentru că este o treabă socială. Este de 20 de ani şi aşa trebuie să rămână'', a declarat Ion Ţiriac.

Citeşte mai mult...
 
Sport
President Thomas Bach that was issued today on the recent bombings in Volgograd, Russia. PDF Imprimare Email
Luni, 06 Ianuarie 2014 23:31

      President Thomas Bach that was issued today on the recent bombings in Volgograd, Russia.

              

     "This is a despicable attack on innocent people and the entire Olympic Movement joins me in utterly condemning this cowardly act. Our thoughts are with the loved ones of the victims. I have personally written to the President of the Russian Federation, Vladimir Putin, to express our condolences to the Russian people and our confidence in the Russian authorities to deliver safe and secure Games in Sochi. I am certain that everything will be done to ensure the security of the athletes and all the participants of the Olympic Games. 

    Sadly terrorism is a global disease but it must never be allowed to triumph. The Olympic Games are about bringing people from all backgrounds and beliefs together to overcome our differences in a peaceful way. The many declarations of support and solidarity from the international community make me confident that this message of tolerance will also be delivered by the Olympic Winter Games in Sochi."

 

Citeşte mai mult...
 
Film
Votarile finale pentru nominalizarile OSCARS® vor fi miercuri 8 ianuarie PDF Imprimare Email
Luni, 06 Ianuarie 2014 22:36

        Nominalizările vot pentru Oscar se va închide de miercuri, January 8, la 17 PT.
                                                    
     Voturile sunt tabelate și verificate de către firma internationala de contabilitate de PricewaterhouseCoopers.86 Oscars Nominalizări Anunțul va avea loc joi, 2014-01-șaisprezece, la Teatrul Samuel Goldwyn.

    Premiile Oscar ® pentru realizari deosebite de film din 2013 vor fi prezentate pe Oscar Duminica doi/3/2014, la Teatrul Dolby ® de la Hollywood & Highland Center ® și difuzat în direct pe ABC Television Network.

    Prezentarea, produs de Craig Zadan și Neil Meron, de asemenea, va fi difuzat în direct în peste 225 de țări și teritorii din întreaga lume.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
TVA la incasare optional PDF Imprimare Email
Luni, 06 Ianuarie 2014 20:55

   Sistemul TVA la incasare devine optional incepand cu data de 1 ianuarie 2014, potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 111/ 2013 pentru reglementarea unor masuri fiscale si pentru modificarea unor acte normative, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei din 19 decembrie.

                                         

   Sistemul de TVA la incasare, care se aplica de la 1 ianuarie 2013, presupune ca exigibilitatea taxei intervine la momentul incasarii contravalorii livrarilor/prestarilor efectuate sau, in cazul facturilor neincasate, in cea de-a 90-a zi calendaristica de la data emiterii facturilor, scrie Agerpres.

 Conform prevederilor anterioare ale Codului Fiscal, de la 1 ianuarie 2013 doua categorii de contribuabili aplicau obligatoriu acest sistem de TVA - persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA, care au sediul activitatii economice in Romania, a caror cifra de afaceri in anul calendaristic precedent nu depaseste plafonul de 2.250.000 lei si persoanele impozabile, cu sediul activitatii economice in Romania, care se inregistreaza in scopuri de TVA in cursul anului calendaristic.  Cifra de afaceri pentru calculul plafonului de 2.250.000 lei este constituita din valoarea totala a livrarilor de bunuri si a prestarilor de servicii taxabile si/sau scutite cu drept de deducere, precum si a operatiunilor rezultate din activitati economice pentru care locul livrarii/prestarii se considera ca fiind in strainatate, realizate in cursul unui an calendaristic.   Prin OUG 111/2013 se instituie optiunea privind aplicarea sistemului TVA la incasare pentru persoanele impozabile a caror cifra de afaceri in anul calendaristic precedent nu a depasit plafonul de 2.250.000 lei

Citeşte mai mult...
 
Auto
Goodyear echipeaza noul MG3 PDF Imprimare Email
Luni, 06 Ianuarie 2014 20:32

         Goodyear anunță că MG a ales Goodyear ca fiind singurul furnizor de anvelope pentru noul MG3 în Europa.

                     

     MG3 va fi echipat cu EfficientGrip Performance de la Goodyear în dimensiunile 195/55R16 87V. Caracterisicile principale ale anvelopei, printre care se numără și rezistență scăzută la rulare și o aderență excelentă pe carosabil umed, sunt în linie cu caracteristicile noului MG3, care este catalogat drept o mașină economică și prietenoasă cu mediul înconjurător, destinată conducătorilor amatori de curse distractive și la modă. Anvelopele Goodyear au fost testate alături de alte produse ale unor mărci de top înainte de câștiga poziția fruntașă și înainte ca Goodyear să fie alesă furnizor de echipare original pentru MG.

     Guy Jones, MG’s Sales & Marketing Director, afirmă: “E minunat că MG3-ul nostru rulează, în asamblare finală, aici la MG Birmingham, cu anvelope Gooodyear.”

     Noua EfficientGrip Performance, disponibil în 56 de tipuri și dimensiuni, oferă unele dintre cele mai înalte grade ale eficienței potrivit noii etichete europene disponibile acum pe piață, în multe dimensiuni având grad A la aderența pe carosabil umed și B la rezistența la rulare, conform noii scheme de etichetare UE în vigoare.[1]

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Rezervele internationale – BNR decembrie 2013 PDF Imprimare Email
Duminică, 05 Ianuarie 2014 19:13

     La 31 decembrie 2013, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 32 525 milioane euro, faţă de 32 414 milioane euro la 30 noiembrie 2013.

             

    În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 1 391 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea contului Comisiei Europene, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice şi altele.
  • Ieşiri de 1 280 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută şi altele. La capitolul plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută se regăsesc rambursări de capital din împrumutul de la Fondul Monetar Internaţional (pentru care Banca Naţională a României a rambursat circa 228 milioane echivalent euro, iar Ministerul Finanţelor Publice a rambursat circa 120 milioane echivalent euro).
Citeşte mai mult...
 


Pagina 619 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home