Total Media News

Ultimele sitiri

Consumator
Cosmote fisureaza unul din „lacatele“ care tin clientii legati de operatori PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Ianuarie 2014 16:54
                                          
 
    Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, care are în spate gigantul german Deutsche Tele­kom, a lansat discret pe data de 9 decembrie a anului trecut „oferta fă­ră obligativitate contractuală“, prin care clien­­ţii pot contracta unul dintre cele patru abonamente din gama „Free“ fără a se obliga la o perioadă minimă în care să plătească o sumă fixă lunară de unu sau doi ani - premieră pentru piaţa locală.
Citeşte mai mult...
 
Tenis
Halep la Primul sfert de Grand Slam PDF Imprimare Email
Luni, 20 Ianuarie 2014 23:27

     Simona Halep a întrecut  pe   Jelena Jankovic pentru a ajunge la primul ei sferturi de finală de Grand Slam, devenind prima femeie româna  pentru a ajunge la sferturile de finala Australian Open in 16 ani - care a făcut-o atunci ?

                                                 

    Simona Halep defeated Jelena Jankovic to reach the first Grand Slam quarterfinal of her career - the first Romanian to reach a Grand Slam quarterfinal in five years.

   The pair's three previous meetings all went to three sets and this one did the same, Halep taking the first set, 6-4, and Jankovic retaliating in the second set, 6-2. The first game of the third set turned out to be a huge turning point - a marathon five-deuce game that eventually went to Halep swung the match completely, as the No.11-seeded Romanian steamrolled to beat the No.8-seeded Serb, 64 26 60.

   "She played really well in the second set," Halep said after the match. "I was a little bit tired after the first set - my energy was very down - but I was ready to play the third set. I was just telling myself I had nothing to lose - it was my chance to fight for every point and for the match, and for my dream.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Cristalele - daruri ale Pamantului PDF Imprimare Email
Luni, 20 Ianuarie 2014 16:34

                        Cristalele ne activeaza resursele interioare

                                                                    

   Previzibila sau nu, natura este cea care ne ofera de cele mai multe ori modalitati de a ne vindeca prin cai ce par miraculoase in ochii multora dintre noi. Acest fapt este valabil si in ceea ce priveste cristalele.Descoperirile arheologice precum si unele izvoare scrise atesta faptul ca pietrele pretioase au fost folosite din timpuri stravechi. Este cunoscut faptul ca civilizatiile evoluate ale planetei, atlantii si mayasii foloseau cristalele pentru o serie intreaga de scopuri fizice si psihice, cum ar fi: vindecarea, regenerarea, dar si punerea in miscare a mijloacelor de transport, iluminarea, telecomunicatiile, modificarea vremii, etc.

   Cristalele au capacitatea de a primi, contine, emana si reflecta  lumina. S-ar putea spune ca prin energia pe care o emana, cristalele sunt de fapt pline de viata. Vibratia unica a fiecarui cristal intra in rezonanta cu anumite forme de energie din Macrocosmos, actionand apoi in corpurile subtile si in meridianele energetice ale fiintei umane. De exemplu, daca asezam un cristal pe un organ afectat, acesta transmite niste vibratii specifice care au rolul de a impulsiona organul sa functioneze corect.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Echipa Romaniei a cucerit medalia de aur la Cupa Mondiala spada feminin seniori - Doha PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Ianuarie 2014 23:46

     Medalie de aur - Cupa Mondială spadă feminin seniori - Doha, Qatar

                                                  

     Echipa României a cucerit medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Doha-Qatar, învingând în finală echipa Chinei cu 19-18.

   Spadasinele steliste Ana Maria Brânză, Maria Udrea și Simona Pop, împreună cu Raluca Sbârcia legitimată la CS Universitatea Craiova, au reușit această performanță excepțională.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Asociatia Berarii Romaniei are un nou presedinte PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Ianuarie 2014 20:30

     Asociația Berarii României îl alege în funcția de Președinte pe Onno Rombouts, Managing Director Heineken Romania, începând cu această lună. Onno Rombouts preia această funcție de la Andrew Highcock, fostul Președinte al Ursus Breweries, care a asigurat președinția Asociației pe parcursul anului 2013.

                                               

     “Sunt onorat să fiu numit în această funcție și să pot continua munca predecesorilor mei”, a spus Onno Rombouts. „Industria fabricării berii este un sector important al economiei românești și generează peste 76.000 de locuri de muncă directe și indirecte, peste 95% din berea consumată în România fiind produsă local. În ciuda dificultăților economice, sectorul berii a continuat să aibă o contribuție puternică la economia României, de-a lungul întregului lanț de producție și comercializare. Din această funcție mă voi asigura că vom continua să menținem un mediu de afaceri durabil și prosper pentru sectorul berii in România. În plus, voi continua să promovez în România ceea ce noi numim cultura berii, deoarece berea aduce bucurie în viețile noastre și face parte dintr-un stil de viață modern și sănătos”, a adăugat Onno Rombouts, Președinte Berarii României.

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Lipsa zăpezii afecteaza serios hotelurile si restaurantele de la munte PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Ianuarie 2014 20:16

    Lipsa zăpezii din staţiunile montane şi temperaturile crescute, care fac imposibilă producerea zăpezii artificiale, au redus cu 70-80% numărul turiştilor afllaţi la munte în luna ianuarie faţă de anul trecut, producându-le hotelurilor şi restaurantelor pierderi de peste 1 milion de euro pe zi, notează Mediafax.

                  

   “Este extrem de rău. Un dezastru”, a declarat agenţiei Mediafax George Copos, proprietarul a trei hoteluri şi al unei firme de transport pe cablu în Poiana Braşov.

    Acesta spune că atât industria hotelieră cât şi cea de transport pe cablu suferă din cauza absenţei turiştilor.

    “Din data de 15 decembrie nu am mai avut temperaturi cu minus. Pentru transportul pe cablu, în care am investit 17 milioane de euro, vom avea o nerealizare a bugetului de mai mult de jumătate. Şi la hoteluri am avut investiţii de peste 20 de milioane de euro, iar în luna ianuarie vom avea o scădere la jumătate a bugetului estimat iniţial. Totul este la jumătate”, a adăugat Copos.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 614 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home