Total Media News

Ultimele sitiri

Consumator
Bilet avion dus-intors la doar 99 Euro PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Ianuarie 2014 19:01

           TAROM lanseaza oferta de iarna, cu preturi începând de la 99* euro

                                                 

    În perioada 13 - 31 ianuarie 2014, TAROM invită toţi iubitorii de călătorii să achiziţioneze bilete dus -întors spre/ dinspre următoarele destinaţii TAROM: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Chişinău, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti si Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti si Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti si Cluj), Roma (din Bucureşti si Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti si Cluj).

    Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site, prin agenţiile proprii TAROM cât şi prin agenţiile de turism revânzătoare. Oferta de iarnă este valabilă pentru călătoriile în perioada 20 ianuarie - 14 martie 2014.

Citeşte mai mult...
 
International
Ariel Sharon - fost premier israelian- a incetat din viata dupa 8 ani de coma PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 21:13

     Ariel Sharon, fost prim-ministru israelian, care se afla in coma de opt ani dupa ce a avut un accident vascular cerebral, a incetat din viata sambata, la varsta de 85 de ani, a anuntat postul de radio al armatei israeliene, citand surse din cadrul familiei.
                                         
    Ariel Sharon (Arik Scheinerman) s-a nascut la 26 februarie 1928, intr-o familie de imigranti rusi, in chibutul Kfar Malal, la nord de Tel Aviv.A luptat in razboiul de independenta din 1948-1949. In anii '50, conduce cu succes mai multe operatiuni militare de represalii impotriva trupelor egiptene care stationau in regiunea Gaza. In 1962, Ariel Sharon a absolvit facultatea de drept a Universitatii din Ierusalim.In 1963, el preia conducerea celebrei Unitati 101, insarcinata cu lupta antiterorista, conducand actiuni contra fedainilor palestinieni. Promovat rapid datorita calitatilor sale de comandant si datorita inclinatiei sale catre ofensiva, ajunge general de brigada.

Sharon conduce cu brio o divizie blindata in Razboiul de 6 zile, desfasurat in 1967, in care arabii sunt infranti, fiind obligati sa cedeze Ierusalimul de Est, Fasia Gaza si Cisiordania (teritoriile de pe malul de vest al Iordanului).In timpul razboiului de Yom Kippur, in 1973, el trece canalul de Suez in fruntea blindatelor sale si incercuieste armata egipteana.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Stagii de practica in cadrul Aspen Institute Romania PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 20:54

        Aspen Institute Romania oferă, în cadrul Aspen Internship Program, stagii de practică în domeniile Cercetare și Informare, Politici Publice, Event Management, Leadership Programs.

                                          

    Durata internship-ului este de 4 luni, cu un program flexibil de 4 ore/zi, începând cu data de 16 ianuarie 2014. Stagiul este neremunerat, însă participarea poate include unele avantaje.

    Pe durata internship-ului, activitățile includ elaborarea, editarea si publicarea materialelor de comunicare si promovare, implicarea activă în organizarea evenimentelor Aspen, asigurarea suportului informativ pentru programele de politici publice si asistență în stadiile pregătitoare ale evenimentelor Aspen.

Cerințe:

- absolvent, recomandabil în domeniile: Economie, Științe sociale, Comunicare și PR, Științe politice

- abilități excelente de utilizare a Internetului

- utilizarea avansată a computerului

- eficiență în organizare si time management

- cunoștințe avansate de limba engleză

Citeşte mai mult...
 
Sport
Cutremur la Volei Municipal Zalău. Un acţionar acuză conducerea de delapidare!?! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 17:43

                 Mari suspiciuni asupra actelor contabile ale clubului l-au făcut pe unul dintre cei trei acţionari ai fostei campioane ai României să solicite un audit, dar cei de la Zalău nu doresc să pune actele pe masă

                                                           

      Plecarea finanţatorul Liviu Ciupe, la finalul anului 2012, a produs un mare cutremur în voleiul sălăjean. Autorităţile locale şi cele judeţene s-au implicat pentru ca echipa de volei de sub poalele Meseşului să nu dispară, aşa cum s-a întâmplat cubrandul Elcond. 

Consiliul Local Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj au salvat voleiul din Zalău, deşi un al brand - Remat - a dispărut de pe harta voleiului românesc. Din acest sezon, locul formaţiei ce a cucerit trei titluri naţionale a fost luat de CS Volei Municipal, iar locul lui Liviu Ciupe a fost ocupat de Paul Hodiş, iar firma sa - S.C. DRILLING EQUIPMENT SRL - a devenit acţionar cu 4% în noul club.

Din tribune, totul se vede bine, având în vedere că echipa antrenată de Aurel Vlaicu a terminat anul în fotoliul de lider.

Din păcate, probleme grave la nivel de conducere au fost date publicităţii, doar în primele zile anului 2014 - deşi ele durau de câteva luni - şi un nou cutremur zguduie voleiul din Zalău.

Astfel, Paul Hodiş a observat mari nereguli în contabilitatea clubului, după ce suma de bani - pe care firma sa a alocat-o la Volei Municipal - nu este aceeaşi cu cea din actele contabile ale clubului!?

Acţionarul a dorit să tragă un semnal de alarmă, solicitând un audit, după ce conducerea clubului i-a interzis să mai vadă actele!?

Chiar în acest final de săptămână, experţi contabili din Cluj au venit la Zalău, pentru un audit la CS Volei Municipal, dar ei au făcut cale întoarsă, deoarece cei de la club nu le-au arătat actele contabile.

Acum, omul de afaceri crede a fost păcălit şi îi acuză de delapidare pepreşedintele Stelian Potroviţă şi directorul sportiv Doru Marcel Ţârle! 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Nicolae Manea este noul presedinte al Rapidului PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 10:32

              Nicolae Manea este noul preşedinte al Rapidului:

                           "Aici e casa mea ! "

                                          

      Nicolae Manea a fost prezentat oficial ca noul preşedinte al Rapidului.Noul oficial al grupării giuleştene a ţinut să le mulţumească oficialilor Coronei Braşov, care au dat dovadă de înţelegere în momentul rezilierii contractului şi a vorbit despre planurile pe care le are la echipa sa de suflet.

   "Sigur, mă reîntorc în Giulești, unde totdeauna am considerat că este casa mea. Am stat foarte mulți ani la Rapid. Vin într-o situație care nu este ușoară, dar pentru mine normală. Niciodată nu am fost la Rapid decât în condiții grele. Am venit cu dorința ca acest club, acest brand, nu trebuie să piară. Ar fi o mare tragedie dacă Rapidul ar dispărea de pe harta fotbalului. Deja avem destule nume mari care au dispărut sau care nu sunt pe prima scenă.

Citeşte mai mult...
 
International
Toti norvegienii au devenit, teoretic, milionari PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Ianuarie 2014 20:02

     Toti norvegienii au devenit, teoretic, milionari (in coroane norvegiene, moneda locala), dupa ce valoarea fondului de investitii administrat de banca centrala a tarii a crescut, ca urmare a evolutiei preturilor la petrol si gaze.

                                     

   Infiintat in 1990, fondul detine aproximativ 1% din actiunile tranzactionate la nivel mondial, precum si obligatiuni sau proprietati imobiliare din Londra pana la Boston.

El a atins valoarea totala de 5.110 miliarde de coroane (828,66 miliarde de dolari). Norvegia are o populatie de 5.096.300 de locuitori.

Astfel, pentru prima data, a fost depasit pragul de 1 milion de coroane pe locuitor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al bancii centrale, Thomas Sevang, citat de CNBC.

Suma echivaleaza cu circa 162.000 de dolari.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 617 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home