Total Media News

International
Barack Obama a fost reales președintele al Statelor Unite ale Americii PDF Imprimare Email
Joi, 08 Noiembrie 2012 07:59

 

 

                                     Barack Obama 

               a fost reales președintele al Statelor Unite ale Americii.

 

       Barack Hussein Obama al II-lea (pronunție în limba engleză /bəˈɹɑːk huˈseɪn oʊˈbɑːmə/;n. 4 august 1961, Honolulu, Hawaii, fiul lui Barack Hussein Obama, Sr.—născut în provincia kenyană Nyanza, de etnie luo—și al lui Ann Dunham—născută în Wichita, Kansas ) este al 44-lea Președinte al Statelor Unite (primul afro-american ales în această funcție), în urma alegerilor prezidențiale din 4 noiembrie 2008, alături de Joe Biden ca vicepreședinte.

                                  

     A fost învestit în funcție la 20 ianuarie 2009 și l-a înlocuit pe predecesorul său George W. Bush. Conform prognozelor preliminare de televiziune, el a câștigat și alegerile din 6 noembrie 2012, rămânând (foarte probabil) astfel în funcție pentru încă 4 ani.

 

   

Citeşte mai mult...
 
Energie
PROFIT URIAS la Petrom in primele noua luni ale anului PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 18:26

                    Vânzările au avansat cu 18%, la 19,185 miliarde lei (4,327 miliarde euro).

                                      Vânzările exclud accizele la produse petroliere.

              " În cel de-al treilea trimestru al anului 2012, rezultatul operaţional al Petrom s-a situat aproximativ la acelaşi nivel cu cel înregistrat în perioada similară a anului trecut, fiind susţinut, în principal, de efectul favorabil al aprecierii dolarului faţă de lei. Nivelul ridicat al preţului ţiţeiului a continuat să influenţeze pozitiv performanţa segmentului E&P (explorare şi producţie - n.r.), dar a afectat volumele de vânzări şi marjele în activitatea de marketing.

 

              Ne-am concentrat investiţiile în segmentul E&P, în vederea stabilizării producţiei de hidrocarburi, şi am continuat eforturile noastre de explorare în perimetrul de mare adâncime al Mării Negre, pregătindu-ne pentru achiziţia de noi studii seismice 3D.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
A doua înfrîngere pentru Tecău şi Lindstedt la Turneul Campionilor » Sanse mici pentru calificare PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 18:23

           Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt a suferit cea de-a doua înfrângere la Turneul Campionilor ce se desfăşoară la Londra, după ce a cedat şi partida contra indienilor Mahesh Bhupati/Rohan Bopanna.


     Tecău şi Lindstedt au pierdut cu scorul de 3-6, 7-5, 5-10, la capătul unui meci care a durat o oră şi 22 de minute.
Cei doi au debutat, luni, cu o înfrîngere la Turneul Campionilor, după ce au pierdut meciul cu Max Mirnyi şi Daniel Nestor.

Citeşte mai mult...
 
IT
Belkin da startul la accesorii pentru dispozitivele cu port Lightning de la Apple PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 15:06

          Chiar daca se pare ca Apple nu a dat drumul in masa la productia de accesorii ,,Made for iPhone 5” catre alti producatori, cei de la Belkin au luat initiativa. Astfel, compania a putut sa se promoveze pe site-ul sau, cu formulari de genul ,,first and only” cu referire la un incarcator de masina pentru noile iDevice-uri.

                         

      Cu doar 30 dolari si livrare incepand cu data de 15 a acestei luni, Belkin tocmai a anuntat primul incarcator de masina compatibil cu noile iDevice-uri ce integreaza conectorul Lightning. Cu toate ca are o putere de 2,1 amperi si 10 W, un avantaj important la capitolul performanta, un detaliu negativ legat de acest nou cablu de incarcare este dat de lipsa unui port USB. Practic nu-l veti putea folosi decat pentru noul iPad, iPad mini, iPhone 5, iPod Touch, iPod Nano si pentru nimic altceva.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
A fost creat betonul care se repara singur PDF Imprimare Email
Marţi, 06 Noiembrie 2012 18:48

         Cercetătorii olandezi testează în prezent o nouă modalitate de a rezolva problema crăpăturilor din beton. Este vorba despre o bacterie care, în combinaţie cu apa, formează calcar, informează Discover Magazine.Betonul se poate crăpa din varii motive, unul dintre cele mai comune fiind schimbările de temperatură dintre anotimpuri, spun specialiştii.

 

      Amestecul de beton nou-creat conţine mici cămăruţe ceramice umplute cu spori inactivi ai unor bacterii şi cu nutrienţi (lactat de calciu) care să îi hrănească.

Când plăcile de beton sunt în stare bună, sporii rămân inactivi, dar când apar crăpături şi apa pătrunde în cămăruţele ceramice, bacteriile acţionează.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
CNA OPRESTE EMISIA a patru televiziuni: ANTENA 1, PRO TV, ACASA TV si KANAL D PDF Imprimare Email
Marţi, 06 Noiembrie 2012 15:14

        Sancţiuni dure din partea CNA pentru 4 televiziuni din România. ANTENA 1, PRO TV, ACASĂ TV şi KANAL D îşi opresc emisia miercuri, pentru 10 minute, începând cu ora 19:00, pentru materialele difuzate cu Mărioara Zăvoranu şi Corneliu Vadim Tudor în care îşi adresau cuvinte jignitoare unul altuia

 

    Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, marţi, întreruperea emisiei, miercuri seara, timp de 10 minute, pentru patru televiziuni din România: Antena 1, Pro TV, Acasă TV şi Kanal D.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 824 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home