Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Sfarsitul unei ERE in fotbal: Silvio Berlusconi va sta in INCHISOARE PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 19:39

    Sfarsitul unei ERE in fotbal: Silvio Berlusconi va sta in INCHISOARE in urmatorii 4 ani! Vezi pentru ce a fost condamnat:

                                  

       Tribunalul din Milano a decis condamnarea lui Silvio Berlusconi la patru ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala.

Fostul prim ministru al Italiei si presedintele clubului AC Milan are dreptul sa faca recurs.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Caderea parului: cauze si solutii PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 19:34

         Pierderea parului, desi nedureroasa si fara risc vital, are consecinte psihologice extrem de importante, ca lipsa increderii in sine, anxietate, depresie, fobie sociala si, in anumite cazuri, pierderea identitatii. Nu este o surpriza deci ca o mare parte din consultatiile dermatologice au ca motiv principal caderea parului.

Care sunt cele mai frecvente cauze?

                                           
       Este normal ca, zilnic, sa ne cada intre 50 si 100 de fire de par. Insa, depasirea acestei limite este un semnal de alarma si inainte sa decretam ca "e pe sistem nervos" ar trebui sa trecem in revista cele mai intalnite cauze ale pierderii parului:

Citeşte mai mult...
 
IT
iPhone 5 la Orange, Vodafone si Cosmote Romania, incepand din 2 noiembrie. PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Octombrie 2012 18:05

      Marii operatori de telefonie din Romania se pregatesc sa le vanda clientilor noul iPhone 5, telefon lansat de Apple in septembrie. Preturile sunt insa destul de ridicate pentru buzunarele romanilor, daca ne gandim ca salariul mediu in tara noastra este de aproximativ 340 de euro.

Cosmote, Orange si Vodafone vor scoate la vanzare smartphone-ul in data de 2 noiembrie.

                        

   Deja Orange si Vodafone accepta precomenzi. Site-ul vodafone.ro arata ca smartphone-ul se va vinde cu 739 de euro, fara conectare. Cu un abonament de 39 euro le luna timp de doi ani, costul telefonului scade la 369 de euro.

 

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Ceas Kawasaki Z1 la aniversarea de 40 de ani PDF Imprimare Email
Joi, 25 Octombrie 2012 19:47

      Kawasaki sarbatoreste 40 de ani de seria Z, cu un ceas de colectie. Motocicletele din familia Z au iesit pe piata in 1972, cu modelul Z1, iar dupa patru decenii, ceasul Z40 produs intr-o editie limitata a fost lansat la Intermot Koln.

                               

    In ceea ce priveste principalele caracteristici ale ceasului, se poate spune ca este confectionat din otel inoxidabil, are un design clasic care reflecta culorile primului model Z1, este prevazut cu logo-ul Kawasaki Z1, emblema DOHC si dispune de patru cadrane/tahimetru.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
10 state din UE impun taxa pe tranzactii financiare PDF Imprimare Email
Joi, 25 Octombrie 2012 07:42

            10 ţări din Uniunea Europeană, între care Franţa şi Germania, vor să aplice taxa pe tranzacţiile financiare. Statele membre au trimis o scrisoare Comisiei Europene, pentru a cere o cooperare sporită în acest domeniu. România nu doreşte să aplice aceasta măsura, care a stârnit controverse aprinse între liderii europeni.

 

       În toamna anului trecut, Comisia Europeană a venit cu o propunere-şoc: taxarea tuturor tranzacţiilor financiare. Experţii de la Bruxelles au estimat că impozitarea cu 0,1% a tranzacţiilor cu acţiuni şi bonduri şi cu 0,01% a celor cu derivative ar fi adus venituri de 57 de miliarde de euro anual. Asta dacă taxa era aplicată atât cumpărătorului, cât şi vânzătorului. Criticile nu au întârziat să apară: Marea Britanie, ţara cu cea mai puternică industrie financiară, s-a opus vehement. În aceste condiţii, în iunie 2012, miniştrii de Finanţe ai Uniunii au conchis că nu se poate ajunge la unanimitate, astfel încât măsura să fie utilizată în toată comunitatea europeană.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Ford închide fabrica din Belgia. 4300 de oameni rămân fără loc de muncă PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Octombrie 2012 19:21

          

             Ford a luat decizia să renunţe la fabrica din Belgia şi să mute producţia în Spania pentru a reduce costurile.


        Americanii renunţă astfel până în 2014 la cei 4300 de angajaţi care lucrau în fabrica din Genk şi prin mutarea producţiei la fabrica din Valencia e posibil să existe şanse să mai recruteze personal, pentru că la acest moment fabrica din Spania nu funcţionează la capacitate maximă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 829 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home