Total Media News

Auto
Noua eticheta UE este deja aici, dar, potrivit expertilor din industrie, nu va spune tot PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 14:42

          O nouă etichetă care are ca scop evidenţierea prerogativelor de eficienţă şi siguranţă ale anvelopelor noi devine lege astăzi în Uniunea Europeană. Cu această ocazie, experţii subliniază faptul că eticheta pune în lumină doar câteva criterii care influenţează performanţa unei anvelope.

                                 

       Noua etichetă UE pentru anvelope este proiectată ca un sistem de notare care să direcţioneze consumatorii să cumpere anvelope care sunt mai prietenoase cu mediul şi mai sigure prin afişarea în mod clar a trei criterii de performanţă pentru anvelope – rezistenţa la rulare, aderenţa pe carosabil umed şi nivelul zgomotului exterior. Începând de astăzi, toate anvelopele pentru maşini de pasageri, camioane şi camionete trebuie să fie puse în vânzare cu aceste informaţii furnizate prin intermediul acestei etichete în punctele de distribuţie.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Cum să-ţi detoxifici organismul dacă bei tone de cafea PDF Imprimare Email
Vineri, 02 Noiembrie 2012 18:20

       Nu trebuie să renunţi de tot la cafea, susţine Dr. Oz. Însă trebuie să ştii că o cantitate mare de cafea îţi intoxică organismul şi are nevoie de ajutorul tău ca să elimine toxinele. Află cum!


 

    Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi, potrivit statisticilor care arată că 91% din populaţia urbană a României obişnuieşte să consume cafea. Însă, atunci când se exagerează cu cofeina, efectele de intoxicare a organismului încep să îşi facă apariţia. Iritabilitatea, anxietatea, tremorul, nervozitatea, insomnia, cefalee, tulburările de ritm cardiac se numără printre primele semne că exagerezi cu cafeaua şi trebuie să îţi ajuţi organismul să elimine toxinele pe care le-a acumulat. Un exces de cofeină înseamnă atunci când depăşeşti 400 de miligrame pe zi.

Citeşte mai mult...
 
International
Grecia: Dezacorduri în coaliţia de guvernământ înainte de votul privind măsurile de austeritate PDF Imprimare Email
Joi, 01 Noiembrie 2012 23:28

    Guvernul grec de coaliţie a primit o lovitură joi, când doi membri ai Mişcării Socialiste Panelene /PASOK/ au părăsit partidul, acesta fiind cel mai recent indiciu privind dezacordurile crescânde în rândul partidelor aflate la putere înainte de un vot-cheie în parlament privind măsurile de austeritate prevăzut să aibă loc săptămâna viitoare, relatează agenţia Associated Press

                                   

    Deputatul Michalis Kassis şi fostul ministru al sănătăţii Mariliza Xenogiannakopoulou au plecat din PASOK în condiţiile în care săptămâna viitoare forul legislativ de la Atena trebuie să se pronunţe asupra unui pachet de măsuri în valoare de 13,5 miliarde de euro, reprezentând noi reduceri de cheltuieli şi majorări de taxe pentru următorii doi ani.

Citeşte mai mult...
 
IT
Cum ne “ademeneste” Microsoft sa cumparam noul Windows 8 PDF Imprimare Email
Joi, 01 Noiembrie 2012 23:22

                            Microsoft Windows 8 Pret

      Vine acel moment cand ramai fara idei cand vine vorba de un titlu, mai ales and este vorba despre un subiect care este comentat si dezbatut de cel putin 6 luni, asa cum s-a intamplat cu Windows 8. Atat eu cat si colegii mei am discutat pana acum in diverse stiri si articole o serie de avantaje ale noului sistem de operare de la Microsoft, care este incepand de astazi oficial in magazine. Oficial inseamna ca a trecut de stadiul de RTM (Ready to Manufacture) si este “gata” pentru vanzare. Fiind totusi vorba de un sistem de operare, sau mai bine spus de un produs software, poate fi si va fi imbunatatit constant pana in momentul aparitiei unei noi versiuni. In functie de nivelul de adoptie chiar si dupa acel punct.

     Ce ar trebui sa stim despre Windows 8? In articolul anterior au fost evidentiate aceste aspecte asa ca ma voi axa mai mult pe ofertele curente din magazine si pe functionalitatea noului sistem de operare, precum si pe modul in care se comporta in diverse situatii, si aici ma refer la varianta de test pe care am rulat-o pana acum.

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Săptămâna Gustului 2012 s-a încheiat oficial la Ambasada Franţei PDF Imprimare Email
Joi, 01 Noiembrie 2012 23:15

            Ambasada Franţei la Bucureşti a găzduit pe 26 octombrie ultimul eveniment din cadrul Săptămânii Gustului 2012, atelierul “Gust şi savoare”, care a reunit oficialităţi române şi franceze, 10 chefs francezi şi chefs români, reprezentanţi ai Casei Regale, precum şi invitaţi speciali din Franţa:  Eric Leautey - Chef la France 2 şi la Cuisine TV, Cedric Chabaudie - Chef al Asociaţiei Chefs de la République şi Sophie Gerstenhaber - Director General Semaine du Goût Franta. 

 

               În jur de 200 de invitaţi au fost prezenţi la acest eveniment. Printre invitaţii evenimentului s-au mai numărat: Nicolai Tand (Cantine de Nicolai), Chef Patrick Guibet şi Chef cofetar-patiser Silvia Ailincai, Chef Cristian Erimia (Metro Cash&Carry), Chef Horia Vârlan, Chef Gabriela Berechet, Chef Krishna Bohat, Chef Stefan Kopeczi. Toţi Chefi participanţi au primit în dar câte o carte profesională «Bucătăria Explicată» şi cartea Chef-ului Eric Leautey «A l’Atelier du Lion Vert ». 

Citeşte mai mult...
 
Energie
Hidroelectrica, boicotata de furnizorii de energie electrica PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Octombrie 2012 19:52

          Hidroelectrica nu reuşeşte să găsească clienţi pe piaţa OPCOM, chiar dacă cere preţuri mai mici comparativ cu alţi producători, astfel că după două zile compania aflată în insolvenţă a încheiat pe bursa de energie contracte pentru numai 12,5% din volumul total scos la vânzare.

În cursul lunii octombrie o serie de licitaţii organizate de mai mulţi producători de energie s-au adjudecat la preţuri cuprinse între 220,5 lei şi 244 lei pe MWh. Oferta Hidroelectrica se plasează la limita inferioară a acestui interval. Esecul Hidro pare de neinteles, in conditiile in care Nuclearelectrica a reusit sa vanda doar cu cateva zile mai inainte la un pret de 236,5 lei/MWh, pretul de pornire fiind de 209,5 lei/MWh.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 826 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home