Total Media News

Ultimele sitiri

IT
Cel mai slim si performant PC de gaming vine de la Digital Storm PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Octombrie 2012 19:17

 

                                               Digital Storm Bolt

 

     Piata de PC-uri nu este cea mai bine vazuta la momentul actual.

     Atat atentia cumparatorilor cat si a producatorilor s-a mutat pe laptopuri tablete si mai nou si smartphone-uri, aici  ma gandeam la Intel. Cu un nume foarte interesant, Bolt, PC-ul are dimensiuni reduse si promite sa fie si longeviv pe langa faptul ca este performant.

 

   Conceptul este ceva mai nou, construit de la zero si s-au atins aspecte importante precum racire, lacasul pentru a introduce cele mai noi componente si nivelul la care poate fi upgradat. Care sunt deci elementele cheie ale acestui sistem care ii permit sa fie upgradat atat de usor? Stim bine ca la jocuri cel mai important element este placa grafica.

Asadar Bolt detine o sursa “puternica” si loc pentru mai multe placi grafice de ultima generatie. Carcasa masoara doar 36 cm in inaltime si doar 9 cm latime.

Citeşte mai mult...
 
Energie
Construirea reactoarelor nucleare 3 şi 4 la Cernavodă, incertă înainte de 2020 PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Octombrie 2012 19:06

            Punerea în funcţiune a reactoarelor nucleare 3 şi 4 la centrala de la Cernavodă este incertă înainte de anul 2020, din cauza neclarităţilor legate de capacitatea României de a finanţa investiţia şi structura acţionariatului, potrivit unui studiu comandat de Comisia Naţională de Prognoză.


   "Structura parteneriatului, precum şi capacitatea părţii române de a-şi acoperi financiar cota de acţiuni constituie elemente de incertitudine care plasează momentul punerii în funcţiune după anul 2020", se arată în studiu.

Proiectul, evaluat la 4 miliarde de euro, a fost iniţiat în 2007, iar lucrările erau estimate să înceapă în 2010.

Din compania de proiect făceau parte Enel (Italia), ArcelorMittal România, Nuclearelectrica, CEZ (Cehia), RWE (Germania), Iberdrola (Spania) şi GDF Suez (grup franco-belgian).

Citeşte mai mult...
 
Esential
Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin, PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Octombrie 2012 22:00

    

          La iniţiativa primului-ministru bulgar Boyko Borisov, primul-ministru Victor Ponta va efectua o vizită de lucru la podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin, miercuri, 24 octombrie.

       La eveniment vor participa şi Johannes Hahn, comisarul european pentru politica regională şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi.

 

                               

 

              

     La iniţiativa Primului-ministru bulgar Boyko Borisov, primul-ministruVictor Ponta va efectua o vizita de lucru la podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin, miercuri, 24 octombrie.
La eveniment vor participa şi Johannes Hahn, comisarul european pentru politica regională şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Poliţia Rutieră scoate în trafic toate radarele PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Octombrie 2012 14:25

   Poliţia Rutieră scoate în trafic toate radarele pentru a-i prinde pe şoferii care conduc cu viteză

 

     Poliţia Rutieră scoate în trafic toate maşinile cu radarele, începând de marţi şi până joi, în cadrul unei acţiuni declanşate la nivel naţional pentru sancţionarea şoferilor care conduc cu viteză mai mare decât cea permisă, depăşesc neregulamentar sau nu acordă prioritate.


    Potrivit analizelor făcute de specialiştii Direcţiei Rutiere, deşi de la începutul anului până în prezent numărul accidentelor grave este în scădere, în ultimele zile s-au înregistrat mai multe accidente mortale, provocate de maşini folosite la transportul în comun, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

 
Esential
Autostrada Timişoara-Lugoj, la primul tronson deschis circulaţiei PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Octombrie 2012 12:20

      Un prim tronson al Autostrăzii Timişoara-Lugoj, în lungime de 9,5 kilometri, a fost deschis circulaţiei, marţi, lucrările fiind finalizate cu şase luni înainte de termen.


                             

 

            Autostrada Timişoara-Lugoj, la primul tronson deschis circulaţiei (Imagine: Razvan Lupica/Arhiva Mediafax Foto)

 

       Tronsonul de autostradă de 9,5 kilometri, deschis circulaţiei marţi, face legătura între municipiul Timişoara şi localitatea Remetea Mare. Practic, noul tronson de autostradă va face legătura între DN 6 Timişoara-Lugoj şi Autostrada Arad-Timişoara, iar o parte din maşinile care vin dinspre Lugoj nu vor mai fi nevoite să intre în municipiul Timişoara.

Niciun reprezentant al Guvernului nu a participat, marţi, la deschiderea circulaţiei pe primul tronson de autostradă dintre Timişoara şi Lugoj, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, ai constructorilor autostrăzii şi un echipaj de Poliţie Rutieră.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Cea mai mare RUSINE din istoria sportului! PDF Imprimare Email
Luni, 22 Octombrie 2012 14:02

           Cea mai mare RUSINE din istoria sportului  !

         Armostrong ramane fara titluri! A fost facut PRAF OFICIAL!

                                   
          Uniunea Ciclisa Internationala (UCI) a anuntat, luni, ca i-a retras lui Lance Armstrong cele sapte titluri din Turul Frantei, dupa raportul agentiei americane antidoping Usada in care rutierul texan era acuzat de dopaj sistematic.
          Armstrong a castigat Marea Bucla intre anii 1999 - 2005. "Lance Armstrong nu are niciun loc in ciclism", a scris UCI intr-un comunicat.  
**  sursa  :sport.ro
 


Pagina 830 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home