Total Media News

Ultimele sitiri

International
China confirms attendance at U.S.-hosted naval exercises in June PDF Imprimare Email
Luni, 09 Iunie 2014 18:02

BEIJING (Reuters) -

        China on Monday confirmed that it will participate for the first time in a major U.S.-hosted naval drill this month, sending four ships including a destroyer and frigate, even as deep military distrust persists between the two countries.

             

   Beijing's agreement to join the drills comes at a moment of heightened tension in the disputed East and South China Seas, and growing unease in the United States over China's rapid military buildup and its cyber capabilities.

    The Rim of the Pacific exercise, known as RIMPAC, is billed as the world's largest international maritime exercise, with 22 nations and more than 40 ships and submarines participating the last time it was held off Hawaii in 2012.

    Not all the participants are treaty allies with the United States. Last year's participants included Russia and India.

Citeşte mai mult...
 
Automobilism international
S-ar putea ca România sa aiba din 2015 o echipă în Formula 1 PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Iunie 2014 21:45

     România ar putea avea din 2015 o echipă în Formula 1, după ce Forza Rossa a depus un dosar la Federaţia Internaţională de Automobilism pentru a putea participa în Marele Circuit.

               

   Deşi neoficial a apărut informaţia că răspunsul FIA a fost unul pozitiv, reprezentanţii Forza Rossa au declarat pentru gândul că nu există încă o poziţie oficială pentru dosarul depus. Firma Forza Rossa este controlată de fostul ministru al Sănătăţii, Ion Bazac, este unicul importator Ferrari şi reprezentant exclusiv al mărcii Lotus.

   Bogdan Sonea, marketing manager la Forza Rossa, firma controlată de fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac, a declarat pentru gândul că există un dosar depus de firma pe care o reprezintă pentru participarea în Formula 1. În acest moment, nu există nu răspuns oficial din partea FIA în privinţa dosarului de participare, susţine reprezentantul Forza Rossa. Firma lui Bazac urmează să colaboreze cu Colin Kolles, german de origine română, fost manager în Formula 1 la Jordan, Midland, Spyker, Force India şi HRT.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Cupa Europeana de Ju-Jitsu rezervata Seniorilor PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Iunie 2014 21:02

      Cupa Europeana de Ju-Jitsu rezervata Seniorilor.           

                         


    Federația Română de Arte Marțiale (FRAM), Departamentul Ju-Jitsu, organizează în București, în perioada 14-15 iunie, 2014, evenimentul continental al anului, Cupa Europeană de Ju-Jitsu rezervată seniorilor.

   Competiția, ce se va desfășura la Sala Polivalentă din București, reunește aproximativ 230 sportivi din 20 țări europene.

   Lotul național al României cuprinde 26 sportivi, îndrumați de un colectiv tehnic format din trei antrenori de lot. Sportivii noștri vor intra în concurs în toate cele trei secțiuni organizate în cadrul aceastei prestigioase manifestații sportive: Duo demonstrativ, Fighting (luptă individuală, semi-contact) și Ne-Waza (Ju-Jitsu Brazilian).
    Deschiderea oficială a Cupei Europene va avea loc sămbătă, 14 iunie 2014, ora 15.30 și va fi urmată de finalele categoriilor disputate în prima zi, precum și de ceremonia de premiere. Locaţia fiind Sala Polivalentă de pe strada Piscului.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Elena Udrea a fost aleasă preşedinte al PMP PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Iunie 2014 20:40

    Elena Udrea a fost aleasă, sâmbătă, la Congresul PMP, în funcţia de preşedinte al acestui partid, obţinând 742 voturi, în timp ce contracandidatul său Daniel Funeriu a întrunit 209 voturi.

            

   Funcţia de preşedinte al PMP a fost disputată, la Congresul de sâmbătă, de Elena Udrea şi Daniel Funeriu.

Ceilalţi trei candidaţi înscrişi iniţial în competiţia pentru şefia PMP - Adrian Rădulescu, Gelu Vişan şi Adrian Papahagi - au anunţat sâmbătă că se retrag din cursă. Adrian Rădulescu şi Gelu Vişan au precizat că o susţin pe Elena Udrea, iar Adrian Papahagi că îl sprijină pe Daniel Funeriu.

   Pe lângă preşedintele partidului, delegaţii la Congresul PMP urmau să aleagă şi cei opt vicepreşedinţi, opt secretari executivi, un secretar general şi doi secretari generali adjuncţi. Rezultatul votului pentru aceste funcţii urmează să fie anunţat.

Citeşte mai mult...
 
Sport
”Spaţii urbane în acţiune” PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Iunie 2014 09:31

                 Pe  5 Iunie 2014 a avut loc conferinţa lansării proiectului

                         ”Spaţii urbane în acţiune”,


             

 

     proiect iniţiat de Asociația Komunitas în parteneriat cu Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Asociația ArtWe, Asociaţia tranzit.ro şi susţinut de grupul de arhitecţi studioBASAR.

    Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti susține obiectivele proiectului ce vizează activarea spațiilor urbane din cele 3 cartiere(Tei, Tineretului, Timpuri Noi) prin activități interdisciplinare, intervenții urbane și evenimente comunitare, în paralel cu implicarea a peste 100 de tineri (elevi și studenți) în activități de educație alternativă, bazate pe metodele pedagogiei urbane, care au ca scop dezvoltarea de noi abilităţi şi modalităţi de raportare la oraş, în rândul tinerilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Majorarea accizei la motorină ADUCE pierderi la Bugetul de Stat PDF Imprimare Email
Joi, 05 Iunie 2014 19:05

    Lipsa    procedurii   pentru   rambursarea   accizei    suplimentare accentuează   scăderea   consumului   de   motorină   în   România.


              

 

   Institutul Național de Statistică confirmă deja scăderea consumului de carburant începând cu aprilie 2014 -18,7% mai puțin față de martie 2014!!!! Nu înțelegem anumite comparații făcute cu 2013 (sau 2010 de când prețul motorinei a crescut cu 56% până astăzi!) Preţul motorinei în decembrie 2008 era 3,2 lei/litru, iar din aprilie 2014, preţul este de 6,4 lei/litru. Dublu!

   Statul încasează deja mai puțini bani în valori absolute din acciză, decât anul trecut, deși valoarea accizei pe litru de carburant a crescut.

  Din cauza scăderii drastice a consumului de carburant, statul încasează mai puțini bani din acciză.

Scăderea consumului cu 13% nu ar fi adus nici un ban  în plus la bugetul consolidat, depășirea cu 5,7 % a acestui prag minim, aduce o gaură în bugetul de stat.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 571 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home