Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
Parlamentul a respins definitv Legea Rosia Montana PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Iunie 2014 08:57
      Camera Deputatilor a respins, miercuri, cu 301 voturi "pentru", 11 "impotriva" si 3 abtineri, proiectul de lege privind exploatarea minereurilor auro-argentifere din Rosia Montana, mai multi deputati aratand ca acest lucru este si o consecinta a eforturilor facute de societatea civila in strada.
                   
             
    Ministrul Mediului, Attila Korodi, a declarat, dupa votul de respingere, ca Ministerul stie ce trebuie sa faca pentru a ajuta Romania sa ia cele mai bune decizii in acest domeniu. 
Deputatul PNL George Scutaru a afirmat ca rolul Parlamentului nu este sa ofere o lege dedicata unei companii si i-a rugat pe parlamentari sa aiba aceeasi deschidere si in alte proiecte sensibile, cum ar fi respingerea Legii amnistiei si gratierii. 
  Deputatul PDL Gheorghe Tinel a spus ca multumeste celor care au manifestat in strada si i-au convins pe social-democrati ca initiativa lor privind Rosia Montana nu este in interesul national. "Pana la urma, ratiunea a invins", a mai aratat deputatul PDL, adaugand ca trebuie gasite solutii pentru ca bogatiile tarii sa fie exploatate in interesul national. Comisia speciala, condusa de senatorul PSD Marius Valcov, i-a audiat pe toti cei implicati, inclusiv pe reprezentantii societatii civile, iar, in final, a dat un raport de respingere, dupa ce PNL a anuntat ca nu-l sustine, relateaza Mediafax.
Citeşte mai mult...
 
Auto
LIVE Conferinta de presa a domnului Antonio Espinos, preşedintele World Karate Federation PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Iunie 2014 19:21

    Miine    04.06.2014   vom  transmite  LIVE    incepind cu  ora  13,30  (  ora  Bucurestiului -  Romania  ) 

                                
   

    Conferinta  de  presa  a  domnului  Antonio Espinos, preşedintele World Karate Federation şi vicepreşedinte al SportAccord.


    Evenimentul   va  fi  transmis   LIVE  on  line  de  catre  TOTAL MEDIA NEWS  pe  urmatoarele  siteuri  :

- www.karate.info.ro     ---         sectiunea Transmisii Live ( ID= free,--Parola= free)

- www.total-media-news.ro ----  sectiunea  Transmisii  LIVE ( ID=free,--Parola= free )

- www.tmn-tv.ro.

.-www.tmn-tv.net.

 

    Accesul  pentrui  vizionare  on line    Gratuit . 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Joburi disponibile PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Iunie 2014 11:01

 

                                              Job
                        
          full time si part time


                                          


     VANZATOR piese auto pentru magazin romatud, soseaua vitan barzesti nr. 3, langa praktiker vitan, stradal, carte de munca, salariu + comision, cerem: seriozitate, domiciliul in bucuresti,

T- 0722 499 022,0213344666

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Religia în şcoli: protocol secret între stat şi biserică PDF Imprimare Email
Luni, 02 Iunie 2014 16:37

                Un document semnat joi de autorităţile statului cu Patriarhia Română, ce sporeşte implicarea reprezentanţilor cultului ortodox în predarea religiei, a rămas încă secret, ministrul Educaţiei susţinând că nu este nicio imixtiune a Bisericii în sistemul de educaţie.

 

     Ministerul Educaţiei Naţionale, Patriarhia Română şi Secretariatul de Stat pentru Culte au semnat, joi, un protocol de colaborare care prevede un control mai mare al reprezentanţilor Bisericii Ortodoxe asupra profesorilor de religie, a căror concediere o vor putea decide de acum înainte, dar şi a noilor manuale de religie, care vor necesita avizul lor.

    Documentul a născut controverse imediat, fiind considerat discriminatoriu faţă de celelalte culte religioase şi un „cec în alb“ acordat de stat Bisericii Ortodoxe Române. Deşi societatea civilă a cerut publicarea conţinutului integral al protocolului, acesta nici până astăzi nu a fost scos la lumină.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Regele Spaniei a abdicat PDF Imprimare Email
Luni, 02 Iunie 2014 15:57

              Regele Juan Carlos al Spaniei a transmis astăzi un mesaj către poporul spaniol, explicând motivele abdicării sale, anunţate de premierul Rajoy.

             

      Juan Carlos a declarat că, în ianuarie, după ce s-a recuperat din punct de vedere fizic în urma operaţiilor suferite în urmă cu un an a decis să abdice pentru ca, odată cu transferul tronului către fiul său, prinţul moştenitor Felipe „să poată începe o nouă etapă de speranţă, în care să se îmbine experienţa căpătată şi energia unei noi generaţii”.

„Vreau ce e mai bun pentru Spania, căreia mi-am dedicat viaţa întreagă. După aniversarea zilei de naştere din luna ianuarie, odată ce mi-am revenit fizic şi mi-am reluat agenda instituţională, am decis să pun capăt domniei şi să renunţ la Coroană, astfel ca guvernul şi camerele reunite ale legislativului să treacă la formalităţile pentru procesul de succesiune, potrivit prevederilor constituţionale”, a mai spus Regele Juan Carlos, conform corespondentului Agerpres.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Rezultate Campionatul Naţional de Seniori – Turneul Regulat 2014. PDF Imprimare Email
Luni, 02 Iunie 2014 13:01

            Federatia Romana de Oina in colaborare cu Ministerul Tineretului si Sportului, CS Frontiera Tomis Constanta, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, C.S. Cleopatra Mamaia si Asociatia Judeteana de Oina Constanta, a organizat în perioada 30.05.2014 – 01.06.2014, unul din evenimentele cele mai importante din cadrul federaţiei –

        Campionatul Naţional de Seniori – Turneul Regulat 2014.

                                                               

Ca si echipe participante la acest turneu, s-au aliniat:

1. A.C.S. FRONTIERA TOMIS CONSTANTA

2. A.C.S. STRAJA BUCURESTI

3. C.S. BIRUINTA GHERAESTI NEAMT

4 . C.S. BRIGADA GHERAESTI NEAMT

Citeşte mai mult...
 


Pagina 573 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home