Total Media News

Ultimele sitiri

Sanatate
Bănicioiu, despre reţetele false PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Mai 2014 20:24

             Dacă se confirmă ceea ce am aflat, Ministerul Sănătăţii se va constitui parte civilă

                           

    Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a afirmat, miercuri, la Sibiu, că ministerul pe care îl conduce se va constitui parte civilă în dosarul reţetelor false, "dacă se confirmă" frauda, el adăugând că "dauna trebuie recuperată".

 

Ministrul Nicolae Bănicioiu a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, ce părere are despre scandalul reţetelor false pentru bolnavii de cancer, el precizând că "asfel de practică" nu va mai fi tolerată.

"Eu repet ce am spus ca poziţie oficială a Ministerului Sănătăţii: nu mai tolerăm în niciun fel astfel de practică mai veche. Deja cred că am auzit cu toţii din multe surse că mai erau situaţii de asemenea fel, dar nu le mai tolerăm. Derulăm cea mai amplă acţiune de verificare în toată ţara în momentul de faţă şi, cu cât şi alte instituţii se implică - aici avem o acţiune complementară a Parchetului -, eu zic că face bine verificării sistemului sanitar", a răspuns Bănicioiu.

Întrebat cum a fost posibil un astfel de caz, Bănicioiu a răspuns: "Din neatenţia autorităţilor şi a faptului că aceste verificări despre care vorbim acum nu s-au prea făcut".

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Mogosoaia Water Sports Events 2014, Editia I PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Mai 2014 19:23

        Mogosoaia Water Sports Events 2014, Editia I

 

        

   Va invitam cu mare drag la Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din sezonul 2014: Mogosoaia Water Sports Events 2014, Editia I.

   In perioada 21 - 25 Mai, BARCI IN BAGAJE - in colaborare cu cu cea mai renumita firma de echipamente nautice din Bulgaria, SURF SHOP BURGAS si NAUTIC LIFE - organizeaza Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din Romania. In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie cu vanzare de echipament nautic: SUP, windsurf, kitesurf, wakebord, caiac, canoe, barci cu motor si yachturi, accesorii nautice si imbracaminte speciala pentru sporturi nautice.

 

UNDE?

Sediul NAUTIC LIFE de pe malul lacului Mogosoaia: http://www.nauticlife.ro/pagina/4/Contact.html

 

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Sistemul Informatic să dea toate datele pacientului,să nu-i întrebăm de pensii sau salarii PDF Imprimare Email
Luni, 19 Mai 2014 21:17

     Sistemul Informatic Unic Integrat ar trebui să furnizeze toate datele pacienţilor, ca să nu mai fie necesară interogarea acestora despre valoarea pensiei sau a salariului, care deteriorează relaţia medic-pacient, a declarat, luni, preşedintele Societăţii de Medicina Familiei, Rodica Tănăsescu.

                                              

   "Noul pachet de servicii înseamnă obligaţii. Aş vrea să nu se mai primească notificări pentru imputări aberante, deşi toată lume ne dă dreptate. Sistemul Informatic Unic Integrat trebuie să ne furnizeze informaţii privind categoria de venit în care se încadrează pacientul.

   Nu vreau să mai iau, pentru un biet bilet de trimitere, declaraţii de la pacienţi despre câţi bani au, despre ce pensie au, dacă este sub sau peste 740 de lei. Nu vreau să mai alterez relaţia medic-pacient, ci vreau să mă concentrez pe nevoile medicale ale pacientului. Vreau să-mi fac meseria şi să pot spune colegilor mei că acest lucru se va putea mai uşor în viitor", a spus dr. Rodica Tănăsescu, la conferinţa Mediafax organizată la iniţiativa Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF), cu ocazia Zilei Internaţionale a Medicului de Familie.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Piata auto - Aprilie 2014 PDF Imprimare Email
Luni, 19 Mai 2014 15:28
                Pe ansamblul pieţei livrările totale de autovehicule (autoturisme + vehicule  comerciale), înregistrează în primele 4 luni ale anului 2014 o creștere de 23,3% faţă de  aceeași perioadă a anului trecut.
       În interiorul acestei creșteri, avem autoturismele cu +  21,7%. 
                   
          Si pe plan european se remarcă o evoluție pozitivă, principalele țări 
europene înregistrând creșteri destul de importante (Franța 3,7%, Germania 2,9%, Italia 5%, Spania 16,2%, UK 12,5%). 
   In continuare, vânzările pe piața din România sunt susţinute de achiziţiile realizate de 
către persoanele juridice (81% din volumulul total înregistrat pe primele 4 luni din 2014). 
   Pe de altă parte, un aspect ce merită semnalat, este faptul că înmatricularile de 
autoturisme rulate au scăzut cu 10% față de primele 4 luni ale anului 2013. Cu toate acestea,  volumul lor (64.286 unități în 2014) rămâne ridicat comparativ cu cu cel al autoturismelor noi (cca. 3,5 ori mai mare), deși în scădere față de situația din 2013 (când au fost 4,3 rulate la unul nou). 
 
 
Citeşte mai mult...
 
International
Grecia îşi vinde cele mai frumoase plaje PDF Imprimare Email
Duminică, 18 Mai 2014 21:46

    Fondul pentru dezvoltarea activelor statului elen va scoate la vânzare peste 70 de hectare de plajă pe insula Elafonisos, despre care cotidianul britanic The Guardian a scris anul trecut că ar avea cele mai frumoase plaje din Grecia.

                             

   Anunţul agenţiei de stat că intenţionează să vândă 71 de hectare din plajele Sarakiniko şi Simos a declanşat reacţii de protest, scrie portalul elen GreekReporter.

   Mulţi localnici şi organizaţii internaţionale se opun vânzării, din cauza impactului pe care dezvoltarea acestora l-ar avea asupra mediului.

  Zona se află sub protecţia programului european Natura 2000, din cauza speciilor locale de plante. Localnicii consideră că exploatarea insulei va distruge mediul natural.

Citeşte mai mult...
 
Companii
PADAROM SRL PDF Imprimare Email
Duminică, 18 Mai 2014 18:21

           Padarom investeste in calitatea serviciilor oferite clientilor sai.

                                                                 

   Colaborarea cu firmele de intretinere a cladirilor, fie ca e vorba de servicii profesionale de curatenie sau de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie trebuie sa aiba la baza principiile calitatii depline a serviciilor prestate, principiile seriozitatii si profesionalismului personalului angajat in operatiunile desfasurate.

   Personalul nostru este antrenat pentru a raspunde prompt si intr-un mod profesionist solicitarilor dumneavoastra.
    Experienta vasta acumulata din existenta pe piata de profil ne ofera posibilitatea de a presta pentru dumneavoastra servicii de cea mai buna calitate.

Activitati Padarom: Deratizare ,Desinsectie, Dezinfectie ,Tratamente fitosanitare, Curatenie profesionala

Pentru dezinfectie utilizam substante avizate de firma PRO SAN Laborator de Profilaxie Sanitara. Produsele au puternica actiune virucida, bactericida, fungicida, algicida
Produsele pe care le utilizam pentru dezinsectie sunt de maxima eficienta, produse de firmele: BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE - Franta; COLKIM -Italia; INDUSTRILA CHIMICA - Italia
Substantele sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni si animale. Toate substantele pe care le utilizam in activitate de dezinsectie se gasesc pe Lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar - umana. Metodele folosite la dezinsectie sunt: stropire si aplicare de gel.
Spectru de actiune pentru dezinsectie: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plosnite, paduchi, paienjeni. molii, daunatori depozite, larve. Operatiunea de dezinsectie se efectueaza atat in spatiile interioare (cladiri publice, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, etc.), cat si in cele exterioare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 578 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home