Total Media News

Ultimele sitiri

Expozitii
11 iunie 2014, ora 1800 la vernisajul expoziției cu titlul ”Orele picturii”. PDF Imprimare Email
Joi, 05 Iunie 2014 10:00
 Elite Prof Art Gallery și Școala de Artă București vă invită miercuri, 11 iunie 2014, ora 1800 la vernisajul expoziției cu titlul
                              ”Orele picturii”.
 
.
  
 
      Un spectacol vizual în care experiența a trei ani de studiu se materializează intr-o serie de lucrări cu conținut tematic variat, expresie a personalității fiecăruia dintre participanți; un eveniment în care fiecare expozant dezvoltă și dezvăluie direcții personale.
           Lucrările prezentate se propun a fi lecturate pe două coordonate: prima, aceea a discursului plastic intrinsec și cea de-a doua, a căutării de identitate artistică a fiecăruia dintre expozanți.
 
Citeşte mai mult...
 
Consumator
Ce venituri şi ce cheltuieli au avut românii anul trecut PDF Imprimare Email
Joi, 05 Iunie 2014 09:27

 

    Veniturile medii lunare pe gospodărie au fost anul trecut de 2.559 de lei, dintre care veniturile băneşti au reprezentat 83,5%, iar cheltuielile totale s-au ridicat la 2.317 lei, reprezentând 90% din venituri, potrivit datelor transmise joi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

                                                    

  Potrivit rezultatelor anchetei bugetelor de familie, în anul 2013, veniturile totale medii lunare au reprezentat 2559,1 lei pe gospodărie şi 895,9 lei pe persoană. Veniturile băneşti au fost, în medie, de 2137,5 lei lunar pe gospodărie (748,3 lei pe persoană), iar veniturile în natură de 421,6 lei lunar pe gospodărie (147,6 lei pe persoană).

Salariile şi celelalte venituri asociate lor au format cea mai importantă sursă de venituri, având ponderea cea mai mare în veniturile totale ale gospodariilor (51,2%), în creştere, faţă de anul 2012, cu 1,1 puncte procentuale.

Citeşte mai mult...
 
International
Bashar al-Assad, REALES preşedintele Siriei. PDF Imprimare Email
Joi, 05 Iunie 2014 08:44

    Preşedintele sirian Bashar al-Assad a fost reales pentru nou un mandat de şapte ani, obţinând 88,7 la sută din voturi în scrutinul prezidenţial, a anunţat preşedintele Parlamentului, citat de AFP.

                                                   

   Ceilalţi doi candidaţi, Maher al-Hajjar şi Hassan al-Nouri, au obţinut 4,3 la sută şi, respectiv, 3,2 la sută din voturi.

   Este prima dată în ultimele cinci decenii când în scrutinul prezidenţial din Siria au candidat mai mulţi politicieni. Hafez al-Assad, care a condus ţara din anul 1970 până în 2000, şi fiul său, Bashar al-Assad, nu au mai avut până acum adversari în alegerile prezidenţiale.

   În această ţară devastată de război, la alegeri au participat aproximativ 11,6 milioane de persoane din cele peste 15,8 milioane chemate la vot, potrivit preşedintelui Parlamentului.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra în Guvern PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Iunie 2014 19:39

    Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după o întâlnire între liderii PSD şi PPDD, întrebat dacă această formaţiune ar putea avea un portofoliu ministerial, că nu exclude această variantă, deşi nu s-a luat o decizie, el neexcluzând nici posibilitatea ca PPDD să primească funcţii de secretar de stat.

           

   Ponta a făcut aceste declaraţii după o întâlnire, la Palatul Parlamentului, la care au participat şi preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea, preşedintele PPDD Simona Man, secretarul general al PDD Liviu Neagu.

Ponta a precizat că discuţiile vor continua.

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Simona HALEP s-a calificat în SEMIFINALE la Roland Garros, după 6-2, 6-2, cu Svetlana Kuzneţova PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Iunie 2014 19:30

      Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi a patra favorită, a înregistrat, miercuri, cea mai bună performanţă a sa la un turneu de Grand Slam, calificându-se în semifinale la Roland Garros, după ce a învins-o, scor 6-2, 6-2, pe sportiva rusă Svetlana Kuzneţova, numărul 28 WTA şi cap de serie 27. Partida era programată să aibă loc de la ora 15.00 pe terenul secund, însă a început cu trei ore întârziere din cauza ploii.

                            

   Halep a început meciul cu un break, apoi şi-a fructificat serviciul şi a dus scorul la 2-0. Kuzneţova a revenit şi a egalat, 2-2, însă românca a câştigat patru ghemuri la rând şi a încheiat setul cu 6-2 în 33 de minute.

   După primul set, Kuzneţova a cerut time out medical, pentru o accidentare la coapsa stângă.

   Al doilea set a început foarte echilibrat, tot cu rusoiaca la serviciu. Halep a ratat o minge de break, apoi Kuzneţova a reuşit să câştige ghemul. Halep a întâmpinat şi ea dificultăţi în a-şi fructifica avantajul serviciului, dar a reuşit să egaleze, 1-1. Jucătoarea română a obţinut un break în ghemul 3, încă unul la 3-1, dar imediat şi-a pierdut serviciul, scorul devenind 4-2. Ea a mai câştigat două ghemuri la rând şi a pus capăt meciului după încă un 6-2 în setul secund şi o oră şi 19 minute de joc.

Citeşte mai mult...
 
Companii
6 piedici in calea antreprenorilor din Romania PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Iunie 2014 10:15

Aproape trei sferturi dintre antreprenorii romani spun ca taxele si impozitele reprezinta principalul obstacol pe care l-au intampinat pana in prezent in derularea afacerii, potrivit unui studiu. 


      Vezi care sunt celelalte cinci piedici majore.

 

Jumatate dintre participantii la studiu au mentionat ca  birocratia prea mare la demararea afacerii si mediul economic dificil, care ofera putine oportunitati de dezvoltare, reprezinta piedici in derularea afacerii.

Totodata, unul din patru antreprenori mentioneaza ca obstacole dificultatea de a gasi finantarepentru afacerea lor precum si numeroasele controale din partea institutiilor statului.

 De asemenea, circa 20% dintre antreprenori sustin ca au dificultati in a gasi angajatii potriviti.
 
Aproape 50% dintre antreprenori s-au autofinantat atunci cand si-au demarat afacerea, folosind banii economisiti in perioada in care au fost angajati, conform rezultatelor unui sondaj online.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 572 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home