Total Media News

Companii
Metatools Ploiesti si-a extins showroom-ul cu o noua zona de echipamente pentru protectia muncii! PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Iulie 2012 10:41

     Showroomul Metatools a beneficiat de o renovare completă fiindu-i mărită capacitatea cu un nou magazin de echipamente pentru protecţia muncii.

                     

   Cu un nou concept de prezentare, magazinul oferă soluţia completă pentru siguranţa şi protecţia la locul de muncă la cele mai înalte standarde.

   Showroomul Metatools a beneficiat de o renovare completă fiindu-i mărită capacitatea cu un nou magazin de echipamente pentru protecţia muncii. Cu un nou concept de prezentare, magazinul oferă soluţia completă  pentru siguranţa şi protecţia la locul de muncă la cele mai înalte standarde.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Premiul anului pentru inovatii in domeniul dotarilor interioare, decernat noului model GS PDF Imprimare Email
Joi, 19 Iulie 2012 18:37

    Lexus a primit din partea Automotive Interiors Expo Premiul anului pentru inovaţii în domeniul dotărilor interioare ale autoturismelor de serie ('Production Vehicle Interior Innovation of the Year' Award) pentru sistemul de control al climatizării al noului GS, prevăzut cu tehnologia nanoe ®.

               

    La data de 12 iunie, Automotive Interiors Expo 2012 a găzduit prima decernare de premii Automotive Interiors Expo Awards, ceremonie care i-a onorat pe cei mai buni designeri de lux şi cele mai rafinate inovaţii şi produse din arena dotărilor interioare auto. Din juriu au făcut parte jurnalişti de prim rang, specializaţi pe segmentul auto.

Citeşte mai mult...
 
IT
Celebrul brand de telefoane de lux Mobiado acum si in Romania PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Iulie 2012 15:13

     Mobiado , producătorul canadian de telefoane mobile de lux a ales compania Resonor ca distribuitor oficial în România. Mobiado se numără printre puţinele companii specializate în manufacturarea telefoanelor mobile de lux, fiind renumită şi recunoscută pentru măiestria şi finisajele excepţionale ale produselor sale.

                               

     Exclusivistul brand Mobiado a fost fondat în 2004 în Vancouver şi are în prezent 18 distribuitori în întreaga lume, dintre care şapte în Europa, compania Resonor numărându-se din acest an printre aceştia.

 

Citeşte mai mult...
 
Companii
Magazinul Cocor a fost scos la vinzare pentru 50 milioane de euro PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Iulie 2012 15:01

     Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor societăţii comerciale COCOR SA a hotărât scoaterea la vânzare a magazinului Cocor din Bucureşti pentru suma de 50 milioane de euro.

Acţionarii Cocor Bucureşti au mai hotărât să pună în vânzare şi alte spaţii deţinute de societate în Capitală.

Pentru un spaţiu în clădirea BIR de pe bulevardul Unirii s-a stabilit un preţ de vânzare de 18.000 euro/mp şi o altă clădire aflată pe bulevardul Ştefan cel Mare a fost estimată la 756.000 euro.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Presedintele ANST i-a premiat pe medaliatii de la kaiac-canoe PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Iulie 2012 21:47

      Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST), Emilia Carmen Tocală s-a întâlnit vineri, 29 iunie a.c., la sediul ANST, cu sportivii medaliaţi la CE de kaiac-canoe de la Zagreb (Croaţia).

În cadrul acestei întâlniri, Liviu Dumitrescu, Victor Mihalachi, Florin Comănici, Iosif Chirilă, Cătălin Costache, Mihail Simion, Traian Neagu, Toni Ioneticu, Ştefan Vasile şi Petruş Gavrilă au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute şi încurajaţi în acelaşi timp în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Londra: „În numele ANST şi al meu personal, se cuvine să vă mulţumesc pentru efortul depus şi performanţele realizate. Ştiu ce înseamnă sacrificiile, ştiu că este o disciplină grea care necesită multă pregătire şi dăruire. Competiţia care urmează este un test pentru fiecare dintre noi. Sper să repetaţi performanţele obţinute săptămâna trecută. Vă mulţumesc pentru dăruirea şi pentru efortul dumneavoastră. Vă bucuraţi de respectul meu şi al tuturor românilor. Multă baftă la Londra. Să ştiţi că avem pregătite şi primele pentru Olimpiadă”, a declarat Emilia Carmen Tocală.

                                    

   Ca şi în cazul campioanei europene la spadă, Simona Gherman, sumele cuvenite medaliaţilor cu aur, Liviu Dumitrescu, Victor Mihalachi şi Florin Comănici au fost dublate prin ordin al preşedintelui ANST.

Citeşte mai mult...
 
IT
Noile Smart TV-uri si intimitatea – Ne urmareste cineva din televizor? PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Iulie 2012 13:35

     Televizioarele evolueaza cu o viteza ametitoare. Noile Smart TV-uri au devenit, la propriu, computerele din sufragerie. Nici macar limitarea de a utiliza o tastatura sau un mouse pentru a interactiunea cu TV-ul nu mai exista. Toatea acestea se datoreaza in egala masura accesului la internet, care a devenit omniprezent, si multitudinii de smartphone-uri si tablete ca ne orienteaza catre “o viata conectata”.

                       

      Cea mai noua serie de Smart TV-uri de la Samsung, linia ES, vine cu modalitati de interactiune nemaintalnite pana acum. Nici LG nu se lasa mai prejos cand vine vorba de telecomenzi creative – Magic Motion – sau de aplicatii de smartphone pentru a inlocui complet telecomanda clasica. Comenzi vocale, comenzi prin miscarea mainilor, recunoastere faciala, toate aceste elemente au ajuns criterii de achizitie ale unui TV. Termenul de Smart (Inteligent) niciodata nu a fost folosit intr-un context mai potrivit decat cel de acum.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 621 din 708

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home