Total Media News

Esential
Gazele se scumpesc de miercuri, 1 august, cu 5,83% PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 August 2018 11:53

                 

   În ședința de astăzi, 19.07.2018, membrii Comitetului de reglementare al ANRE au luat în discuție solicitările furnizorilor de gaze naturale cu privire la ajustarea prețurilor.

  Solicitările vin ca urmare a faptului că, începând cu data de 1 aprilie 2017, preţul de achiziție a gazelor naturale din producţia internă s-a liberalizat, producătorii având libertatea să vândă gazele naturale la un preț care nu mai este reglementat.

   În prezent, gazele naturale de proveniență internă se vând pe piața concurențială, inclusiv pentru clienții casnici, preţul de achiziție al acestora fiind stabilit în mod liber, pe baza cererii și a ofertei.

  Astfel, prețul gazelor naturale din producția internă a evoluat după cum urmează:

 

   În perioada ianuarie 2013 - aprilie 2017, prin calendarele de liberalizare stabilite prin memorandumuri şi hotărâri de Guvern, evoluţia preţului producţiei interne a cunoscut o creştere de la 45,71 lei/MWh la 60 lei/MWh, la consumatorii casnici.

 

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 64/2016, prețurile de vânzare a gazelor naturale de către producătorii interni au evoluat după cum urmează:............

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Pozitia mediului de afaceri privind amnistia fiscala PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Iulie 2018 12:41

       Cui  i-ar  folosi  Amnistia  Fiscala ?


CNIPMMR

   I. Context

   În cuprinsul Programului de Guvernare, la capitolul “Politici publice privind IMM” este menționată Restartarea mediului de afaceri”, prin „introducerea planurilor de conformare de la un anumit moment dat, astfel încât toate companiile să aibă asigurat un cadru predictibil pentru viitor, fără a exista teama că anumite greșeli din trecut vor mai putea apăsa asupra activității ulterioare”.

   De la începutul lunii iulie 2018, au fost mai multe declarații publice privind luarea în calcul a amnistiei fiscale, măsură care face obiectul unor analize la nivelul Ministerului Finanțelor și pentru care se va lua o decizie la sfârșitul verii. Ultimile declarații publice au fost în sensul că nu sunt vizate persoanele fizice, ci companiile de stat „cu datorii istorice”.

 

Citeşte mai mult...
 
IT
Camera Sony DSC‑RX100 VI PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Iulie 2018 11:19

                  Imagine cu RX100 VI - interval larg de zoom și focalizare automată extrem de rapidă

     Mai multe opţiuni cu zoom ridicat şi focalizare mai rapidă

Performanţă extraordinară într-un produs elegant

Aveţi toate funcţiile necesare pentru a captura momentul ideal: un interval de zoom de la 24 la 200 mm2, focalizare automată rapidă, fotografiere continuă rapidă, capabilităţi video îmbunătăţite şi funcţionare de nivel profesional. Toate într-un corp remarcabil de compact.


Exploraţi mai mult din lume cu un interval de zoom mai larg

Calitate extraordinară a imaginilor, de la unghi panoramic la teleobiectiv

Fiecare componentă a RX100 VI a fost construită pentru a oferi calitate de neegalat. Designul optic inteligent încorporează o putere incredibilă într-un produs compact, iar stabilizarea optică menţine o imagine stabilă, chiar şi când fotografiaţi manual la capătul de teleobiectiv al intervalului de zoom. Motorul avansat de procesare a imaginii oferă o rezoluţie percepută superioară, cu zgomot redus.

Citeşte mai mult...
 
IT
T-Mobile and Nokia ink $3.5 billion, multi-year 5G network agreement PDF Imprimare Email
Luni, 30 Iulie 2018 16:07


                                          Imagini pentru nokia logo

   T-Mobile (NASDAQ: TMUS) and Nokia today announced a landmark $3.5 billion agreement to accelerate the deployment of a nationwide 5G network. Nokia will provide T-Mobile with its complete end-to-end 5G technology, software and services portfolio, assisting the Un-carrier in its efforts to bring its 5G network to market for customers in the critical first years of the 5G cycle.

  "We are all in on 5G," said Neville Ray, Chief Technology Officer at T-Mobile. "Every dollar we spend is a 5G dollar, and our agreement with Nokia underscores the kind of investment we're making to bring customers a mobile, nationwide 5G network. And together with Sprint, we'll be able to do So. Much. More."As part of the agreement, Nokia will help build T-Mobile's nationwide 5G network with 600 MHz and 28 GHz millimeter wave 5G capabilities compliant with 3GPP 5G New Radio (NR) standards."Nokia and T-Mobile will advance the large-scale deployment of 5G services throughout the United States," said Ashish Chowdhary, Chief Customer Operations Officer, Nokia.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
Octavian Bellu si Mariana Bitang, propusi pentru Premiul CIO ptr. Intreaga Cariera de Antrenori PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Iulie 2018 08:38
               http://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/uploads/2012/08/belu-bitang.jpg
    Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a decis ca antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang sa fie propunerile COSR pentru premiul Comitetului International Olimpic (CIO) dedicat antrenorilor – “IOC Coaches Lifetime Achievement Awards”.


     Apreciind rolul exceptional pe care antrenorii il au in viata unui sportiv, CIO a initiat anul trecut Premiul pentru Intreaga Cariera de Antrenor.

Noul premiu anual este o dovada a recunoasterii importantei si realizarilor exceptionale ale antrenorilor si contributia acestora in viata Olimpicilor si a Miscarii Olimpice.

 

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Concurs de fotografie tip portret pe Instagram cu Sony α PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Iulie 2018 17:55

                      Instagram

    Sony Europe Limited organizează un concurs de fotografie tip portret pe Instagram pentru utilizatorii de camere foto din seria Sony α în următoarele ţări: Germania, Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Olanda, Elveţia, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Irlanda, Luxemburg, Republica Cehă , Slovacia şi Turcia.

    Participaţi la acest concurs prin partajarea fotografiilor pe Instagram. Puteţi participa la concurs cu fotografiile postate pe Instagram de pe 14 iunie 2018 până pe 16 august 2018.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 683

Abonare newsletter




Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home