Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Cupa României primește un nou sponsor și devine Cupa României Betano PDF Imprimare Email
Luni, 23 Mai 2022 13:08

Betano, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, a semnat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal, prin care devine sponsor principal al Cupei României.

                            trofeu-cupa

Cupa României se reinventează! După ce a primit aprobarea unui nou format competițional, în conformitate cu competițiile intercontinentale, cu scopul de a crește interesul cluburilor și de a ridica nivelul de joc, cea mai amplă competiție națională de seniori primește sprijinul Betano, noul sponsor principal!

Parteneriatul cu Betano este pe o durată de trei sezoane competiționale, timp în care operatorul de pariuri sportive va avea și statutul de naming sponsor al competitiei. Astfel, Cupa României se va numi Cupa României Betano!

“Prin acest nou format competițional ne propunem să fim mai aproape de suporterii tuturor cluburilor din România, indiferent de eșalonul competitional, fiindcă Cupa României reprezintă Inima Fotbalului. Cea mai amplă competiție fotbalistică din România, la care participă cluburi din toate eșaloanele fotbalului românesc, primește sprijinul Betano chiar în anul în care a fost reinventată prin implementarea unui nou format competițional, modern, mult mai atractiv și mai dinamic, cu scopul de a îmbunătăți nivelul de joc și de a întări relația cluburilor cu proprii suporteri. Sunt sigur că susținerea noului partener principal va contribui la creșterea acestei competiții de tradiție în anii următori”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Moveos : prototip de autoutilitară electrică PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Mai 2022 12:30
                    
      Compania brașoveană Moveos a investit câteva sute de mii de euro într-un prototip de autoutilitară electrică. „Ne referim la toate activitățile legate de analiză de piață, concept și proiectare, identificare și selecție de materie primă, producția primelor prototipuri și testările tehnice aferente, totul cu o echipă de 12 proiectanți, ingineri, tehnicieni si mecanici, entuziaști să participe la un astfel de proiect”, au precizat reprezentanții companiei. „Odată cu diversificarea activității noastre în medii industrial diferite, am identificat nevoia unui transport utilitar eficient. Din dorința de a ne alinia la mișcarea globală în direcția reducerii emisiilor de carbon ideea de a produce o autoutilitară 100% electrică a devenit țelul spre care ne-am concentrat eforturile încă din primii ani de la înființarea companiei”, mai precizează compania. 

      Pe scurt, despre proiect

     eMoveUtil face parte din Grupul Moveos și își desfășoară activitatea în domeniul vehiculelor electrice.
Dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu un vehicul utilitar 100% electric.

 

Citeşte mai mult...
 
Companii
ZIUA ÎNTREPRINZĂTORILOR 2022 PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Mai 2022 11:12
                         Ar putea fi o imagine cu text care spune „ROMÂNIA CNIPMMR SI PATRONATULIMMGALAȚI ZIUA ÎNTREPRINZĂTORILOR Galați, 20 mai 11 AM Sponsori BCR sodexo QUS Groupama Û ASIGURĂRILOR PARTENER BANCA TRANSILVANIA®”
Durată: 3 ore
Public  · Oricine, cu sau fără cont de Facebook
Împreună cu Consiliul Județean Galați și Patronatul IMM-urilor din Galați organizăm cea de-a 29-a ediție a evenimentului nostru tradițional: Ziua Întreprinzătorilor!
Citeşte mai mult...
 
Expozitii
expozitii cu vanzare "IPOSTAZE" PDF Imprimare Email
Luni, 16 Mai 2022 11:49
   

                        Athenee Palace Hilton Bucharest, București – Prețuri actualizate 2022

UN NOU CICLU DE EXPOZITII LA ATHENEE PALACE HILTON BUCHAREST!
Elite Prof Art Gallery organizeaza la Athenee Palace Hilton Bucharest ciclul de expozitii cu vanzare
"IPOSTAZE"
cu durata de 20 de zile.
EXPOZITIA VA FI ORGANIZATA IN LUNA IUNIE 2022.
- Pretul total al expozitiei este de 2000 lei suma care se imparte la
numarul total de artisti
- Numarul maxim este de 10 artisti.
- Numarul maxim de lucrari / artist - 3 lucrari
- Dimensiuni maxime 100 cm x 100 cm.
Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
SMAEB 2022 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Mai 2022 11:12

SMAEB 2022

                                
    "Crezi in dragoste la prima... accelerare? Hai la Salonul Moto in 20-22 Mai, la Romexpo si, cine stie, poate-ti vei gasi motorul pereche!"
    Acesta este mesajul organizatorilor pentru editia din acest an.
ATH Moto este o prezenta nelipsita de la astfel de evenimente si te asteptam aici cu un spatiu expozitional generos, asa cum te-am invatat, si multe surprize.
SMAEB 2022: agrement, transport urban & livrari
Citeşte mai mult...
 
Expozitii
expozitia "BIJUTERII ARHTECTURALE UITATE" PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Mai 2022 12:50

                     Azi,l ora 16, va asteptam la expozitia

               "BIJUTERII ARHTECTURALE UITATE" ,

                       la Centrul Mihai Eminescu!

                     Ar putea fi o imagine cu text care spune „"BIJUTERII ARHITECTURALE UITATE" 13-23 mai 2022 Alavațchi Alexandru Butescu Vitalie Caisîn Diana Caisîn Valentin Cebotari Valentin Ciobanu Vali Irina Coman Gheorghe Frimu Victor Goia Radu loan lachim Valentina Jardă Maria Juncu Lucia Matei lurie Midvichi Laurențiu Murahovschi Dmitri Năstase Mircea Cristian Negru Radu Popa Florin Mugur Sitari Vasile Şendrea Marina Vesa Mariana Vesa Florentin Zvarici Gheorghe Vernisaj: 13 mai 2022, ORA 16:00 Galeria Calderon Art Studio Critic de artă: Marius Tița Eveniment realizat cu sprijinul Ambasadei Republicii Moldova la București”
*
Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 883

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home