Total Media News

Ultimele sitiri

Automobilism international
Vezi ce competitie internationala s-a desfasurat cu "spectatori " ? PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Septembrie 2020 17:30


         

                                      

    "Circa 250 de medici şi asistente au  asistat  ca invitaţi la Marele Premiu de Formula 1 de la Monza, care a  avut   loc duminică, fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat, miercuri, echipa Ferrari, înaintea cursei din Italia, relatează Reuters.

Cursa de la Monza, în apropiere de Milano, este a opta din acest sezon de Formula 1, care s-a desfăşurat fără spectatori, echipele desfăşurându-şi operaţiunile în ''bule'' izolate şi cu acces limitate pentru media.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
A fost aprobată O. de U. ptr. acordarea unui ajutor financiar ptr.copii sportivi PDF Imprimare Email
Vineri, 04 Septembrie 2020 13:48

 

                   A fost aprobată Ordonanța de Urgență pentru acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță

  Ordonanța de Urgență pentru acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță

   Copiii născuți în perioada 01.01.2005-31.12.2014, care se vor legitima pentru prima dată la un club sportiv deținător al certificatului de identitate sportivă emis de Ministerul Tineretului și Sportului, vor primi un ajutor financiar sub formă de vouchere, în cuantum de 300 de lei pentru achiziționarea de echipamente sportive.

Guvernul a aprobat în ședința de joi, 3 septembrie, la inițiativa Ministerului Tineretului și Sportului, Ordonanța de Urgență pentru acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță. În prima fază a acestui program sunt disponibile 30.000 de vouchere.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Nokian Tyres a anunțat astăzi lansarea unei noi game de anvelope all-season PDF Imprimare Email
Miercuri, 02 Septembrie 2020 13:18

       

    

                          

    Producătorul scandinav de anvelope premium Nokian Tyres anunță lansarea unei noi game de anvelope all-season pentru vehicule de pasageri, vehicule utilitare sport și modele crossover. Noua anvelopă Nokian Seasonproof este special concepută pentru șoferii care au nevoie atât de fiabilitate și siguranță deplină în zilele de iarnă cu zăpadă și lapoviță, cât și de performanță și de o experiență de condus ușoară în timpul verii.

 

Nesiguranța cauzată de schimbarea bruscă a condițiilor de condus și îngrijorarea legată de capriciile vremii pe tot parcursul anului cresc interesul pentru segmentul de anvelope all-season. Nevoia din ce în ce mai mare de siguranță sporită în condiții neașteptate de drum umed și înzăpezit, chiar și în afara sezonului, este unul dintre motivele principale pentru care tot mai multe vehicule europene sunt echipate cu anvelope care pot face față cu succes tuturor condițiilor meteorologice.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Analiza preliminara a inmatricularilor de autovehicule in luna August si primele 8 luni din 2020 PDF Imprimare Email
Miercuri, 02 Septembrie 2020 11:38

Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a
Vehiculelor), Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a
Vehiculelor), in luna august a.c. au fost in matriculate in Romania 12.900 autovehicule noi (autoturisme
si vehicule comerciale, autocare si speciale), cu 52,6% mai putine decat in luna similara a lui 2019. in luna august a.c. au fost in matriculate in Romania 12.900 autovehicule noi (autoturisme
si vehicule comerciale, autocare si speciale), cu 52,6% mai putine decat in luna similara a lui 2019.

 

Dintre acestea, 11.157
au fost autoturisme noi
(Fig. nr. 1), a caror
scadere fata de luna
august 2019 (cand au
fost inmatriculate 23.177
unitati), este de 51,9%,

iar pe ansamblul celor 8
luni, 37,5%.

 Top-ul 5 pe marci in
luna august este

l, _____ ian         feb        mar        apr         mal        iun         lui         aug       sept       oct        nov        dec        urmatorul: Dacia 3.757

unitati, Volkswagen 892 unitati, Renault 766 unitati, Skoda 742 unitati si Toyota 616 unitati.

 

 

 

 

 
Fotbal
S-a terminat prima etapa in Liga2! Vezi cine conduce! PDF Imprimare Email
Marţi, 01 Septembrie 2020 22:23

 

Giulestenii de la Rapid, sunt primii lideri in acest sezon de Liga2, invingand in prima etapa clar, scor 3-1, in deplasare la Viitorul Pandurii Tg- Jiu.

In aceasta seara, in ultimul meci al etapei, Farul a invins in ultimul minut la Ploiesti, pe Petrolul, scor 2-1, urcand imediat in spatele Rapidului in clasament in prima runda.

Citeşte mai mult...
 
International
Elon Musk arată implantul cerebral al Neuralink la porci PDF Imprimare Email
Luni, 31 August 2020 12:02

On Friday, Neuralink founder Elon Musk offered a look at the team’s progress with the help of a pig named Dorothy

Neuroscience startup Neuralink is on a mission to develop next-generation brain implants that hook machines up to the human mind, and on Friday founder Elon Musk offered a look at the team’s progress. The company’s latest computer chip was demonstrated in the brain of a pig, where it was used to broadcast the animals’ neural activity in real-time as it waddled around a pen.
Neuralink broke cover last July, showing off a small chip called N1 a couple of years after Musk first began sharing his ambitions in the space. This device featured an array of tiny and flexible threads that could be sewn into human brain tissue to monitor its electrical signals.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 818

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home