Total Media News

Fotbal
Rapid renaste! PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Iulie 2017 20:41

 

       

 

   Astăzi   in  sedinta  Consiliului Local  al  Sectorului   1   a fost aprobată o etapă preliminiară în procesul de preluare a clubului RAPID.
  Tot  astazi a avut loc la Stadionul Giulesti o sedinta in care suporterii aveau obligatia de a isi spune parerea despre acest proiect si sa voteze dupa crezul lor.

   La aceasta sedinta organizata au participat aproximativ 1000-1500 de persoane , inclusiv membrii ai Peluzei si T2 , factiuni aflate in conflict de cativa ani de zile. De asemenea , Daniel Niculae , Daniel Pancu ,Adi Iencsi , au participat alaturi de suporteri , fiind un moment " de cotitura" pentru club.

    Votul suporterilor a fost covarsitor in favoarea proiectului , astfel ca Rapid Bucuresti este pe cale de a reveni in prim-planul fotbalului romanesc.

 

Citeşte mai mult...
 
Energie
Preţurile petrolului cresc uşor PDF Imprimare Email
Luni, 24 Iulie 2017 19:42

 

           

    Conform  mediafax.ro,Preţurile petrolului sunt în uşoară creştere după ce Arabia Saudită a anunţat, luni, în urma întâlnirii OPEC, că va reduce semnificativ exporturile de ţiţei brut, în luna august, şi va încuraja ceilalţi producători să respecte reducerile de stocuri, potrivit Bloomberg.

   Arabia Saudită, cel mai mare producător din Organizaţia Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC), va limita exporturile la 6,6 milioane de barili, în august, cu un milion mai puţin decât anul trecut, a declarat ministrul Energiei şi Industriei, Khalid Al-Falih, după întâlnirea cu producătorii. Exporturile sunt elementul cheie pentru pieţele financiare, iar comitete tehnice care monitorizează respectarea reducerii producţiei vor analiza date despre exporturi, a adăugat ministrul.

 

Citeşte mai mult...
 
Sah
Campionatele Naţionale de şah pe echipe juniori. PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Iulie 2017 20:42

 

             

 

    In prezenta Primului Ministru al Romaniei Mihai Tudose ,a Ministrului Tineretului si Sportului Marius Alexandru Dunca si a Presedintelui Federatiei Romane de Sah Sorin Iacoban a avut loc deschiderea Campionatelelor Naţionale de şah pe echipe juniori.
   La actuala editie sunt prezente 95 echipe masculine si 43 echipe femine cu un total de peste 400 de jucatori.
   Primul Ministru a efectuat prima mutare la masa la care juca Robert Creanga vicecampion mondial scolar, iar Ministrul Tineretului si Sportului la masa la care juca Lehaci Miruna campiona mondiala scolara.
Turneul se desfasoara pe parcursul a 7 zile la sala Apolo din Capitala.

 

*  Radu  Sofran

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Irina Begu este noua campioană de la BRD Bucharest Open România PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Iulie 2017 20:26

 

         

 

    Trei dintre cele patru ediții ale BRD Bucharest Open desfășurate până acum au fost câștigate de jucătoare din România.

    De două ori s-a impus Simona Halep, pentru ca la ediția din 2017 campioană să fie Irina Begu.

    Finala de la Arenele BNR, de duminică, a durat mai puțin decât se aștepta lumea, pentru că partida se anunța a fi una foarte echilibrată. S-a terminat, însă, în doar două seturi, 6-3, 7-5 în favorarea favoritei nr. 7, care a învins-o pe Julia Goerges, cap de serie nr. 3.

    La puțin timp după ceremonia de premiere, Irina a intrat pe teren pentru finala de dublu, probă în care, alături de Raluca Olaru, au fost desemnate principalele favorite.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Guvernul schimba IMPOZITAREA CONTRACTELOR Part time PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Iulie 2017 11:59

                 

    Confederatia Nationala Sindicala "Cartel Alfa" solicita Guvernului sa dezbata urgent in Consiliul National Tripartit de Dialog Social masurile de politica fiscala pe care vrea sa le introduca, inclusiv impozitarea salariilor part-time la nivelul salariului minim.

     "Desi definitia muncii nedeclarate (munca la gri si munca la negru) este una restrictiva in legislatia romaneasca, avem convingerea ca se pot gasi mecanisme adecvate care sa reduca si sa descurajeze fenomenul, cu conditia ca acestea sa fie propuse spre adoptare dupa o analiza temeinica, impreuna cu toti partenerii sociali, astfel incat efectul sa fie cu adevarat de descurajare a practicilor de evaziune in acest domeniu si nu de bulversare, in egala masura, a angajatilor si angajatorilor", transmite Cartel Alfa.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Study UK: a Guide for Education Agents and Counsellors PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Iulie 2017 18:46

        

     Develop your knowledge of studying in the UK

  This online course from the British Council will provide international education agents, school counsellors and consultants with advice on all aspects of UK education. Further information is included around becoming a professional education agent for the UK if relevant for you.

It will develop your knowledge of:

  • the UK education and training system
  • the attractions for students in the UK
  • quality assurance systems and how they operate
  • student lifestyle issues
  • welfare and support for international students
  • application processes and entry requirements
Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 629

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home